Copilasi de Mai - Iunie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
anacami spune:
La multi ani!
Astazi am avut o zi destul de incarcata: am fost de dimineata la biserica cu Sebastian si am reusit sa il impartasesc! Am fost singuri, ca daca mergea si tati nu mai intra cu nici un chip; pe drum am negociat, el nu- "nu popa, nu biselica". Am reusit de fapt la a doua, prima era foarte aglomerata; la a doua mai multi copii, l-am lasat sa se linisteasca in curte, s-a jucat in iarba cu un baiat mai micut, dupa care din senin (cand ma pregateam deja de plecare) mi-a spus "bine mami, hai megem". A deschis gurita, a mancat si paine, s-a uitat la toate becurile si icoanele din biserica. La un moment dat, cand se facuse si putina liniste, a inceput sa strige "pacatul, pacatul"
. De fapt se uita la cupola si voia sa spuna "capacul, capacul" 
.
Dupa amiaza am mers la parculetul din apropiere, s-a dat pe tobogan (se urca singur pe scari si se da pe el), am intrat in nisip- urmare? murdari din cap pana in picioare, atat copil cat si mama
!!!
Am mai dat 3 ture de imprejurimi, am stat in ploaie (temperatura destul de placuta), am avut 2 tentative esuate de a intra in scara blocului. Pana la urma am ajuns in casa tot cu scandal mareeee!!!
Bertha, cum mai spunea cineva si eu l-am "invidiat" pe Darius! Despre kg, eu tot am pus in ultimul timp, trebuie neaparat sa ma apuc de regim!!
Simona, frumusel tare Victoras! Mie imi place tare mult si fara plete- imi place parul cat mai scurt la barbati (spre periuta) ![]()
Irinel, iti tin pumnii!
P.S. dupa Paste-adica peste o saptamana (cand o sa incep si eu noul serviciu), Sebi o sa-si faca viza de flotant la tara. Binenteles ca si noi vom face naveta destul de des! Saptamana care tocmai a trecut au facut subsolul casei, sper ca atunci cand se va duce el sa fie acoperit, ca tare imi este frica sa nu se bage el peste tot-ca de obicei! O sa pun si cateva poze de zilele acestea, va anunt cand se pot viziona (pt. cine doreste si are timp).
Va pupam, poate revin mai tarziu!
anacami spune:
poze si www.dropshots.com/anamatei" target="_blank">filmulete
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Irinel spune:
Bebe Beca, ce ati facut, ati luat-o pe Rebeca?
Anacami, am ras in hohote de faza cu "pacatul" ;-)
Noi azi ne-am intalnit cu Bianca si, evident cu Lili si LAurentiu. Danut a fost cam rau la luatul jucariilor, cred ca nu a fost nici ziua lui cea mai buna, tuseste cam rau si e cam iritat, da mai pe final s-au inteles mai bine. Bianca a fost cumintica foc. Si e dulceeeeeee... O sa pun poze maine sper, ca acum nu ma simt in stare. In rest, nimic nou...
Pupici si o saptamana frumoasa
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani
tnicoleta spune:
Anacami Deci nu-l mai duceti la gradi pe Sebi? Sa sti ca la tara o sa-i mearga tare bine, aer soare si va sta afara cat va dori.
Berta [lol] inseamna ca arati super bine daca nus parinti acasa. Parearea mea arunca cantarul ca iti faci numai zile fript cu el.
Vanesa Lasa-l sa citeasca pe Andu daca ii place. Cei drept nici chiar toata ziua.
lui Cata vorbaretul, cred ca e tare haios cum vorbeste el in somn. Cu lapticul de noapte cum mai stati? Dar mama cum se mai simte, au efect razele?
Nally E hai ca bicicleta e un super cadou pentru Sebi. Sa-ti traiasca si sa se faca mare.
Irinel Hai ca nu mai e mult si vine bb. Sanatos sa fie si cuminte sa te lase sa te odihnesiti. Tu cum o sa incepi iar serviciul tot asa repede ca Monet?
Noi am fost la tara si Bia a stat numai afara, drept e ca a fost si vremea frumoasa. Ii jumulea florile soacramii. S-a jucat pe patura in gradina cu animalele ei de jucarie.
S-a speriat de gaini ca ne-am dus sa le dam paine uscata si s-a repezit la mana ei sa ciugule. Apoi s-a intamplat ca a cazut un pui de iepuras care are cusca in curticica la gaini si toata ziua a spus "Caiut palasul mic, mic cutie" (a cazut iepurasul mic, mic din cutie). Am fost si prin padure si aduna bete pe care le numara "tei, cici".
Miercuri pleaca soacramea la tara si o trimit si pe ea sa stea pana luni.
Am si eu o intrebare. Le luati la copii cadou de paste?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
tnicoleta spune:
Am pus cateva poze www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20060417&ctime=120656" target="_blank"> aici
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
bertha spune:
Anacami, bestiala faza cu "pacatul"! Si la obiect!
Si eu vreau sa-l impartasesc e Darius sapt. asta, sper sa reusesc pt ca anul trecut nu a vrut sa dechida gurita deloc-deloc. Acum e mai mare. sper sa mearga mai bine, dar mai stii?!
Irinel, abia astept sa vad pozele!
Tare ciudat mi se pare sistemul de acolo, ecograf nu, control vaginal nu. Poate asa o fi normal si la noi o fi, de fapt, ciudatenia. Pe mine m-a controlat vaginal la fiecare control, in ultima luna mergeam saptamanal, nu stiu daca o fi bine, nici nu mai stii ce sa crezi cand auzi atatea variante.
De cateva zile Darius s-a prins ca toata lumea pleca la serv, asa ca isi pune si el o gentuta pe umar, se plimba prin casa si zice ca pleaca la serv.
I-am zis intr-o zi ca-i fur nasul si de atunci il apuca periodic "hotia": se repede la mine, imi ia nasul si il pune la el, apoi gura, parul etc. Intr-o seara, i-a "furat" lui tati tot, inclusiv burta pe care statea calare. Atunci, tati l-a dat jos, spunandu-i ca daca i-a furat burta, nu mai are pe ce sa stea. Daca l-ati fi vazut cu ce viteza s-a dat jos din pat, a luat de pe covor burta (acolo o aruncase, chipurile), a pus-o repede inapoi si tusti la loc pe cal!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
acris spune:
Buna dragelor,
Mi-a fost dor de voi !!!!
De abia acum am reusit sa intru pe DC sa citesc ce ati mai scris.
In primul rand, vreau sa-i urez lui Sebisor LA MULTI ANI pentru cei 2 anisori !!!!!! Nally, sa-ti traiasca frumusetea, sa fie sanatos si sa va bucurati de el toata viata !!!!
Scuze, pt. intarziere, dar acasa numai am computer 
De noi ce sa va zic...decat ca a fost frumos si fff. bine . Amalia a fost o dulce si o cuminte (cu mici exceptii...a facut si ea 2 faze de crize de nervi si o "prostioara").
A trebuit sa fac pe gradinitza...sa cantam, sa coloram, sa spunem povesti. I-a lipsit tare mult activitatea de acolo.
In rest, ne-am plimbat f. mult si iubit 
Ieri, de Florii i-am serbat ziua de nastere la bunici (de, trebuia un gratarel,
). A fost frumos. Ami ne-a pus sa-i re-re-aprindem lumanarea. Se amuza f. tare cand sufla si noi aplaudam.
Mai greu a fost la plecare...cand noi a trebuit sa plecam si ea sa ramana cu bunicii. Destul de grea "despartirea". Mi s-a rupt sufletul, dar n-o mai fi mult si o s-o am langa mine in fiecare zi.
va pupic...nu mai pot scrie momentan.
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
tnicoleta spune:
Berta Super faza cu furatul si pulul inapoi.
Cris Super ca te-ai distrat cu Ami cat a fost acasa. Mai e putin si va sufla in lumanarile de pe tortul ei.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
bertha spune:
Nicoleta, am postat in acelasi timp. Ma benoclai de cateva ori la cuvantul "palasul", f bine ca ai scris si explicatia!
Mor de drag sa aud pasareasca asta a copilasilor.
La noi in zona e traditia ca in Vinerea Mare, cand merg la biserica sa treaca pe sub masa, copiii trebuie imbracati in lucrusoare noi. Asa ca i-am luat o salopeta de blugi, o bluza smechera cu gluga, pantofiori. Mai trebuie sa luam body/tricou, o sapca sau un batic. I-am luat si o jucarie din Selgros (asta nu de traditie, de...drag
), mai precis o masinuta care se demonteaza, are niste suruburi imense, surubelnita, patent. E drept ca va trebui sa o monteze mai mult tati, da' sunt sigur ca-i va placea la nebunie s-o mestereasca.
Am vazut pozele cu Bia, ce frumos statea ea intre floricele!![]()
![]()
![]()
Acris, chiar ma intrebam unde sunteti. Te rog sa pui poze recente cu dsoara sarbatorita.
Scuza-ma, poate ai mai spus si nu retin, ce inseamna ca in curand veti fi mereu impreuna? O iei acasa definitiv si incerci iar la gradi?
Laureta, gata timpul liber la serv?
Eu m-am obisnuit sa citesc mereu mesajele tale, asa ca trebuie sa ceri sefului pauza minim 30 min/zi pt DC.
Cius, pe unde esti mamica draga?
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Berta Si pe mine ma distreaza cum vorbeste, mai ales cu tasu care nu intelege tot timpul ce spune si trebuie sa traduc. Cea mai tare faza e cu ... cuvantul gata pentru ca Bia spune "caaca" dar spune si kk si tre sa fii atent ce vrea sa spuna. Si uite inca un cuvant care ma distreaza "palantzi" (pantalonii)
Atunci cu hainutele m-am scos ca abia ce i-am luat tricouri, pantalonas si bluzite. Da o sa-i mai iau si o jucarie. Asta daca imi mai raman bani ca suntem cu bugetul pe minus rau si mai e si ziua Cristinei pe 22 si ii serbeaza ziua de Paste.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia