La noi la Galati sa veniti ! (22)
Raspunsuri - Pagina 8
vilma spune:
Mercic , Laura. Si in alta ordine de idei, trebuie sa ma duc la sarbatorirea a 5000 de numere de Viata Libera. Nu prea am idee cu ce sa ma imbrac, caci la ploaia "care este", as opta pentru ceva comod (adica jeans, dar nu cred ca merge, totusi...:))
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
ciristina_serban spune:
Salutare fetelor!
Am aparut si eu prin zona. Doarme puiul si m-am pus pe scris...
Vreau sa spun ca nici eu nu am nimic impotriva discutiilor despre diete. Face parte din viata noastra si trebuie sa vb despre asta. In plus abordam si alte subiecte.... si suntem ca o familie, ne sfatuim una pe alte in diverse chestii, fie ca mai sunt deschise subiecte de genul asta sau nu. Eu chiar nu am nici o chemare sa postez in alta parte.... cu voi ma simt bine, degajata.... ne cunoastem din ce in ce mai bine... ce mai CHIAR SUNTEM O FAMILIE.
Vilma, nu e o problema ca ai uitat. Oameni suntem... In plus la noi nu e graba... ca este mic... si nu stiu daca are rabdare sa le vada.... Vreau sa le am in casa.... si sa le pun treptat pana il vor capta.... Asa ca, astept sa ma anunti sau daca nu te deranjeaza, ca sa nu te stresez, vb cu alte fete poate iau de la ele si-mi fac copie.
Roxana, vreau si eu copiute la cd-uri. Daca ai cum, daca nu tot asa.... imi fac eu si va returnez cd-urile...
Acum va pup pe toate... Va doresc sanatate multa si ambitie pentru dieta.... Si....Sa vina odata caldura sa ne intalnim in parc!!!!
Byeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
ciristina_serban spune:
Vilma, nu-i bai cu jeans-ii. Nu vezi ca acum stilul de a te imbraca e foarte libertin.... Moda actuala iti permite sa faci diverse combinatii intre elegant si sport.... intre cochet si lejer...
Asa ca, agata din sifonier o pereche de jeans... o bluza sexoasa "de coctail" si niste pantofi deocheati..... adauga niste accesorii traznet si simte-te bine!!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
LauraFlo spune:
Cristina, cata dreptate ai ! Chiar ca formam o familie.
Vilma, chiar asa: sfatul dat de Cristina e super.Ai sa fii sic !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
viorica avram spune:
fetelor mananc cam multi cartofi fierti azi pt ca mi-e foame si nu am chef sa ies la cumparaturi pe vremea asta!asa ca pt fiica -mea am pulpa de pui cu piure iar eu am mancat 2 portii de cartofi nature cu lamaie si ulei de masline, sotului i-am facut tortelini cu carne iar eu da-i nene cu cartofu fiert
dupa calculele mele ma incadrez si azi in 24 pcte. deja am slabit 1 cm in talie de luni pana azi dar nu ma bucur pt ca sunt genul care imediat pune inapoi daca nu sunt atenta.
sunt trista pt ca ploua, shali e bolnava, eu sunt nevoita sa stau in casa si totul merge pe dos.mai sunt si
va pup
viorica
vilma spune:
Multumesc, fetelor. Oricum, ma gandesc ca daca nu ma potrivesc ca si imbracaminte cu evenimentul, nu ma tine nimeni acolo cu forta. N-am mai participat la astfel de evenimente, oricum, de aceea nu stiu la ce sa ma astept.
Cristina, nu dispera, odata si odata le fac eu, nu ma stresezi in nici un caz. Cel mai tare ma streseaza Laura.... sper ca nu iei in serios, oricum, acuma serios, incerc ca pana la acest sfarsit de saptamana sa fac copiile pentru ca dupa aceea chiar ca sunt cu mult mai aglomerata.
Va tzuc si nu uitati sa slabiti in continuare.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
ELIZA MIRON spune:
"naseara! (cum ar spune un personaj pitoresc...)
Am venit la raport:
MD nika si-o cafea cu indulcitor
P un iaurt
pe la 4pm un mar si o portocala
C (pe la ora 8pm) racitura de pasare (o lingura, de pofta!) si branza feta cu ridichi, care branza are la grasimi...
Sa nu ma intrebati de puncte ca n-am prea stat sa calculez.
Eu am o mare problema; toata ziua stau fara sa mananc, nu mi-e foame deloc, dar seara cand ajung acasa rup frigiderul...
cookie spune:
Buna dimineata!
Eliza, iar ai mancat putin...mai, baga, mama, ca ai voie!
Si lasa frigiderul in pace, nu-l strica, poate mai aveti nevoie de el....
Ieri am scapat cu sora-mea prin Modern, cica sa-mi caut pantofi...si m-am intors acasa cu o bluzita si un inelus Noroc ca nu eram cu barbatu' dupa mine, care ma deturneaza daca vede ca ma uit la altceva decat scopul initial...ce sa fac, daca nu-mi gasesc niciodata pantofi? Eu port 35...si bineinteles, ori " nu se fac decat de la 36" ori "n-avem marimea dvs."...
Bine totusi ca m-am gasit cu Vilma, pe fuga(sa-i porti sanatoasa!) si cu prietena Vioricai, Flori, cu care ne-am intalnit la Cafe Journal...
Azi mi-am propus sa-mi caut o pereche de blugi, cine stie cu ce mai vin acasa...
LauraFlo spune:
Cookie, matinala ca in fiecare zi !
Eu aseara am mancat doua sandwich-uri ( asa s-o fi scriind ???) : patru felii de paine ( adica 2 cornuri de paine dieta, stiti voi de care...de la Galmopan ) cu patru felii de sunculita taraneasca, apoi un iaurt de galacta mic, doua mere si....am calcat stramb mancand 3 napolitate ( de post, netrase un ciocolata...pe cuvant ). Ele e vinovata, ea mi-a facut pofta ...am ajuns in alimentara si sub pretextul ca ii cumpar mamei ceva bun ( tine post ) am..."gustat si eu " ...pana m-am saturat !
Promit sa fiu cumintica azi. Oare de cate puncte am mancat eu ieri ???
AZi am orez si un copanel si doua mere, dimineata doua felii de paine cu unt,diseara copanele cu....ceva , cu ce nu stiu .
Acum fug la cafea. Va pup !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ELIZA MIRON spune:
Azi fac orez si snitele! Oare cate puncte au snitelele? si ou, si carne , si pesmet...,si prajite...offf
Batoane de slabit, merge? sa ma apuc de calculat! mie chiar imi plac si-mi taie si pofta de dulce.