Oligospermie (23) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

In sfarsit am terminat treaba!!!!Si privind pe geam imi vad vecinele plimbandu-si copiii.....vreau si eu!!!!!
Un Paste Fericit tuturor!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Dragilor, va doresc din tot sufletul un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi, fie ca lumina sfintelor sarbatori sa pastreze vie speranta in sufletul vostru!

Mergi la inceput

Hristos a inviat!
Nici o miscare pe aici? Unde sunteti????

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Mergi la inceput

Salutare,Greucene!Vad ca doar noi bantuim pe aici...
De Robert mai stie cineva ceva?Inainte era f.activ,am citit in arhiva,era pe baricade.Dar nu l-am mai vazut de mult pe aici....O fi rezolvat-o cu oligospermia?????Da un semn,daca citesti.Ce mai faci,cum mai stai cu ??

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Adevarat a Inviat!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vgabitza spune:

Buna, dragilor. Imi pare rau ca intru asa de rar, dar de citit va citesc mereu. Sotul meu face tratament de vreo 2 luni cu tamoneprin. Cand i-a dat doctorita tratamentul asta, am zis ca e nebuna, ca e pentru cancerul la san. Si cand am facut spermograma acum vreo saptamana, zburdam pe strazi cu rezultatele in mana. A crescut numarul de la 5 mil. la 18-20 mil./ml. A crescut vitalitatea de la 30% la 50%. A crescut mobilitatea de la 20% la 50%. Si asta la jumatatea tratamentului. Nu mi-a venit sa cred. Diagnosticul a trecut de la Oligoastenospermie relativ severa la Discreta olioastenospermie. Abia astept sa vad la sfarsitul tratamentului care o sa fie situatia.Asa ca daca va da doctorul acest tratament, sa nu va speriati. Ciudat, dar functioneaza. Va doresc la toti sa aveti noroc cu carul tot anul. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

vgabitza, m-am uitat si eu pe net la medicamentul ala fantastic, in afara de estrogeni nu stiu ce ar putea contine sa dea astfel de rezultate. Oricum, felicitari si sa auzim de !

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

vgabitza: va indreptati cu pasi repezi spre lista invingatorilor.Succes in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..ce liniste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput