Oligospermie (23) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Titelu sa iti traiasca nazdravanul si sa fiti fericiti alaturi de el, si tu si Melania, curajoasa ta sotie!
Barbye probabil ca nu el era alesul alaturi de care sa fii fericita si cu care sa ai un copil. Esti puternica si vei gasi taria de a merge mai departe, pentru ca, asa cum spuneai chiar tu, esti tanara si omul potrivit iti va aparea in cale atunci cand te astepti mai putin.
Fosti oligospermisti sa va traiasca baieteii, si cei nenascuti inca!
Salutari tuturor!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Barbye:Uneori viata este atat de plina de neprevazut incat peste un timp vei zambi amintindu-ti de ce gandesti acum. Am vazut atatea rasturnari de situatii incat pot sa afirm fara teama de a gresi:NIMIC NU E IMPOSIBIL.Timpul vindeca ranile,suferinta caleste spiritul.Daca tu esti impacata cu tine restul nu mai conteaza.Se rezolva. Am ajuns la concluzia ca cele mai importante decizii in viata trebuie sa le luam singuri si de asemenea in cele mai grele momente din viatza tot singuri suntem, ne nastem singuri si murim singuri. Si cu toate astea suntem inconjurati de multa iubire.Iti doresc mult succes in depasirea acestei situatii.
Thea:chiar ma gandeam ca nu ai m-ai dat nici un semn.
De asemenea am pierdut urma si nounoutzei,despre care nu mai stiu nimic.Ce-o mai face?Sa nu mai zic de Oana.
Dar ceva imi spune ca sunt pe aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..pe acelasi drum..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Barbye, sincer ne pare rau de ceea ce s-a intimplat,dar,poate ,drumul nou pe care mergi v-a fi plin de lumina si implinire.PASTE FERICIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur.

Acum au cruce de aur si inima de lemn.

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noatre.

PASTE FERICIT! si HRISTOS A INVIAT!!

Pace, iubire... fericire, va doresc tuturor!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Nu v-am uitat, Greuceanule, v-am citit mereu, dar nu am noutati.
Va doresc tuturor multa lumina si liniste atat in sufletele greu incercate cat si in cele bucuroase, sa va bucurati de frumusetea si credinta SFINTELOR SARBATORI!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

SARBATORI FERICITE !

Grija mare la ciocnitul oualor.
Numai bine tuturor si ganduri bune,raze de lumina in case si in inimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare, oligospermistii mei!

De aici am plecat si tot aici ma voi intoarce ori de cate ori o sa imi fie dor de voi! Acum vreau sa va urez Paste super fericit si linistit si multa dragoste in vietile voastre!
Nu va pierdeti speranta! Bebicii vostri vor veni curand!

Titelu, sa va traiasca minunea de flacau si sa va bucurati de el! Este foarte dragalas si voinic! Matza cum se simte? Acum fie vorba intre noi, cred ca Panaxu' ala a facut toti banii!

Noi suntem bine; avem 17 saptamani si tocmai am aflat ca va fi baietel! L-am vazut la eco 3D si are o mutrisoara de zici ca e extraterestru! De-abia asteptam sa il vedem in realitate!

V-am pupat si va spun doar atat: bucurati-va de viata ca bebe va veni pe neasteptate!

Alina
17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png

Mergi la inceput

Doamne ce trece timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Princess ,iti dorim multa sanatate si peste scurt timp (trece timpul,nici nu-l vezi) sa te bucuri de Prislea tau,care iti v-a schimba viatza intr-o imensa bucurie.
Tuturor va dorim PASTE FERICIT iar ciocnitul ooolelor sa va-nzdraveneasca gigeii.
Matza mea este bine,desi,o mai deranjeaza operatia,dar bucuria pe care o are in suflet ai calmeaza durerile.
Sarbatori fericite!
Titelu.Matza,Samburica...fara frica

Mergi la inceput