Miresele anului 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Avem

Andreea 22+
POZE

sa va dea Dumnezeu cea mai frumoasa si mai sanatoasa bebelina, cu cei mai fericiti parinti din lume!!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:

Avem

Andreea 22+
POZE

Ce veste super!!! Aveti grija de voi, Andreea!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:

Avem

Andreea 22+
POZE

Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si norocoasa. Si, nu ca ne-am astepta altfel, frumoasa ca mamica ei! Sa fiti fericiti si sa aveti grija de voi!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Felicitari Andreea!
Acu sa nu te superi pe mine dar e sigur, sigur? Nu de alta dar eu stiu ca in majoritatea cazurilor e sigur cand e baiatel dar se mai intampla si sa fie baietel si sa nu i se vada jucarica si atunci zici ca e fetita.
Ma rog, acum nu conteaza...orice e ...sa dea Dumnezeu sa fie sanatos!

P.S. Sa-ti spun un mic secret...eu acum nu prea ma gandesc la bebei dar daca ar fi sa fie...tot bebelina as vrea.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ce mumos Andreutza... felicitari pt bebelina
Si eu tot fetitza vreau....

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi de 13 faina, dragelor! Chiar daca afara e "racoare"....rrraaauuuuu! Io ies la 5.5-30 cu potaitza...si mai ies si alti vecini. Si eu in trening, cu parul prins...dar machiata! Se uita aia la mine decand mi-am facut machiajul...ce-or gandi, DD stie!
In rest....pupi la burtica roz!
Pupi la neamuri si afinitatzi!
Pup la mirese dragi si frumoase!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Felicitari Andreea!
Acu sa nu te superi pe mine dar e sigur, sigur? Nu de alta dar eu stiu ca in majoritatea cazurilor e sigur cand e baiatel dar se mai intampla si sa fie baietel si sa nu i se vada jucarica si atunci zici ca e fetita.
Ma rog, acum nu conteaza...orice e ...sa dea Dumnezeu sa fie sanatos!

P.S. Sa-ti spun un mic secret...eu acum nu prea ma gandesc la bebei dar daca ar fi sa fie...tot bebelina as vrea.

E foarte sigur. si iti spun si de ce. Cand a pus aparatul pe burtica, bebelina statea cu picioarele in sus si.. cracanata S-a vazut foarte clar ca are pasarica. Dr a spus ca foarte rar se intampla sa se vada din prima. De obicei trebuie sa se plimbe cu aparatul foarte mult ca sa fie sigura de sexul lui bb. Acum s-a vazut clar. Ne-a aratat pasarica fara nici un pin de jena. Multumesc de urari

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Multimesc de urari. Eu inca nu mi-am revenit. Sunt asa de fericita...

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lid

Cine ma ajuta si pe mine fetele?
Vreau sa-mi pun si eu in josul mesajului un link catre siteul de nunta al meu si al lui scumpu' si nu stiu cum...... HELPPPPP!!!!!!!
SI VREAU SI EU PE LISTUTZA KRELIA PLS!!!!!! 27 august - Casa Oamenilor de Stiinta
Astept raspunsul vostru fetelor!!!
Pupici

Bine ai venit in club. Cum stai cu pregatirile, ca imediat e 27 august (simt asta pt ca eu nasc pe 10 august ).
Linkul il copiezi si il pui la semnatura (in profil personal, in stanga ecranului).

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andreea sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti o fetita sanatoasa si frumoasa foc sa aiba taticul ce pazi.... Vorba unui amic de-al nostru:"pana la 14 ani sta masa cu ea, iar de la 14 stau eu"(era raspunsul la intrebarea pusa de noi de ce nu sta cu copilul de 4 luni????).

Mergi la inceput