Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by elara
Alynutza, nu mai stiu ce melodii erau.
"You can leave your hat on" - parca la scosul jartelutzei era o propunere. Si imi mai amintesc "girls just want to have fun" da' nu mai stiu pentru ce era sugestia.
Aaaaaa ... a propos de melodiile recomandate in acea revista: mie mi-a sarit clar in evidentza una care cu sigurantza va fi fondul sonor de la nunta mea la ... scosul jartelei: "Mission impossible - suondtrack" ... Puiul a fost de acord ... numai ca el nu stie care va fi ... surpriza de sub rochitza!!!
Pt cine nu stie ... sa mearga la subiectul cu pricina
Pregatiri
Latido spune:
Buna, fetelor!
Nu am mai intrat pe aici de vre-o saptamana. Ajunsesem sa nu mai dorm noaptea cu gandul la rochii si la nunta, asa ca am hotarat sa o iau mai usor, pt ca oricum nu pot sa fac mare lucru deocamdata.
Citesc de o ora tot ce s-a postat in ultima saptamana, asa ca sunt la zi cu informatiile.
Mi-am luat biletul de avion, o sa ajung in tara exact cu 3 saptamani inainte de nunta si las pt atunci stresul si noptile nedormite.
Dya mi-a placut la nebunie rochia ta, sa o porti iubita si fericita.
Elara sunt super invitatiile tale, te rog spune-mi si mie tu le-ai comandat de la firma aia de pe net sau doar ai gasit poza acolo. Ma bate si pe mine gandul sa le comand de pe net, dar mi-e frica sa nu dau peste vre-o firma neserioasa.
Carmen Marieta nu te ma necaji, draga mea cu socrii. Nici ai mei nu o sa vina la nunta, dar sigur o sa regrete mai tarziu. Soacra-mea moare de frica sa vina cu avionul si daca vin cu trenul sau autocarul pierd prea multe zile si nu poate socru-meu sa inchida magazinul lui pretios ca pierde prea multi bani. Eu am fost f afectata la inceput si mama saraca ce s-a mai rugat de ei sa vina, dar acum deja nu ma mai intereseaza. Noi am facut civila aici acum 2 ani si am avut o petrecere dupa, ei considera ca aia a fost nunta si probabil e o pierdere de timp si mai ales de bani nunta din Romania.
elara spune:
Latido, multumesc frumos.
Invitatiile le-am facut la firma aceea, doar ca m-am dus la sediul lor (in pasajul Lipscani). Dar se pot comanda si de pe net. Mie mi-au facut impresie buna.
Eu m-am dus cu textul meu, asa ca nu mi-au mai aratat si cataloagele lor cu texte asa ca doar intamplator am vazut ca, la inceputul acelor cataloage, erau si diverse desene pe care le poti introduce in text (inimoare, porumbei, flori, verighete)
Noi am ales un desen cu verighete. Asa ca intreba-i si de asta, daca iti place ideea. Mai au si cocarde si marturii si place-carduri. Si au multe modele frumoase, dupa cum probabil ai vazut pe site. Si modelul pe care il au invitatiile Dyei l-am vazut la ei (nu stiu daca le-a comandat tot acolo).
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Giova spune:
Dya superba rochita.
Rallu sotiorului tau.
Noi suntem bine, sper ca sambata sa ajungem la Alb si negru sa probam rochii si costume.
la fete.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
krelia spune:
puturoaaaaseeeeelooooooorrrrrrr!!!!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Ce ai mey cu noi....
E de la vremea asta.....
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Bhey madam salatzica replay...ce vrei? Ce te doare? Zi ca te rezolv!!! Iote la ea ce cuvinte foloseste....cumatra pruno-maslinutza! D'aia te iubesc io bah, ca esti zdruli!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
krelia spune:
Mda..replay replay...ca altu' ceru' salata..si tot io mananc din ea...
..ma doare inima...de la cafea...vorba cantecului ....si sa vezi ce m-a mai durut cand ajunsai acasa si vazui minunatia din holul blocului...
Ti pupa si ti iubeshti...zdruli!
quote:
Originally posted by SunSmile
Bhey madam salatzica replay...ce vrei? Ce te doare? Zi ca te rezolv!!! Iote la ea ce cuvinte foloseste....cumatra pruno-maslinutza! D'aia te iubesc io bah, ca esti zdruli!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
lid spune:
Cine ma ajuta si pe mine fetele?
Vreau sa-mi pun si eu in josul mesajului un link catre siteul de nunta al meu si al lui scumpu' si nu stiu cum...... HELPPPPP!!!!!!!
SI VREAU SI EU PE LISTUTZA KRELIA PLS!!!!!! 27 august - Casa Oamenilor de Stiinta
Astept raspunsul vostru fetelor!!!
Pupici