Miresele anului 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata fetelor!
Dya e superba rochita! Sa o porti sanatoasa!

Au mai ramas 24 de zile pana la nunta

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata miresici!
Rallu, sa iti traiasca viitorul sot sa fiti sanatosi si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
dya, rochia este de vis si te prinde de minune! sa o porti iubita si fericita! te inteleg cu datul tarcoale rochiei!!!! si mie imi vine sa o imbrac in fiecare zi dar normal ca ma gandesc la chestii precum murdaritul sau agatatul prin casa.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Rallu, LA MULTI ANI iubitului tau.

Dya, sa porti rochitza sanatoasa si fericita. Este superba.

Jesia, dar nu i-ai spus si ei ce ne-ai zis noua? Ca nu iti iei niciodata pauza de masa? Eu in locul tau i-o aruncam de la obraz si ii intorceam si spatele. Ufff, imi pare rau pt. tine. Te inteleg cum e cand iti faci nervi la servici ca si la mine e o atmosfera de ..... Asta din cauza unei sefe ...... si a lipsei de personal raportat la volumul de munca. Si mereu plec seara de aici (si nu doar eu)...abia daca mai am timp pentru mine, pentru cei dragi... Nu stiu cat mai rezist...

Pepenash, din ce stiu eu ar mai fi cateva momente cheie pentru care trebuie stabilite melodii:
- venirea tortului
- aruncatul buchetului
- aruncatul jartelei
- dezgatitul miresei

Nu stiu daca am uitat ceva. Oricum, gasesti in revista Unica Wedding (aparuta acum cateva saptamani - s-a discutat despre ea pe forum) lista cu aceste momente si exista si sugestii de melodii potrivite.

Fetelor dragelor, o zi buna va urez.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza fetelor!!!

Carmen, nu pune la suflet "nedorinta" socrilor...daca ei sunt atat de nepasatori la dorinta fiului lor..indiferent ce nevasta isi alege...daca nici macar pragmatici nu pot fi si..sa-si spuna in gandul lor...dacxa noi nu suntem de acord cu femeia pe care si-a ales-o...sa si-o tina el si sa se spele cu ea pe cap ...inseamna ca sunt egoisti..si nu se gandesc la al lor copil...poate totusi...se vor razgandi...de dragul lui...

Rallucoaso..la multi ani pt iubi si sa-ndrazneasca sa nu te faca fericita..ca are d-a face cu mini! (asa sa-i spui ..hihihihi)

oana, acilea e urat..inorat si sta sa ploua......bine ca de vineri cica se incalzeste iar...

plicios...n-ai pt ce..si altadata ....chevroleto..ti pup, mai!!

blondo...esti sexoasa rau ...io nu-ti mai zic nimic..c ap'orma intra fetilii la halte alea banuieli..parerea mea cu rokia o stii asa ca...

Intrebare intrebatoare: - la o rokitza bleu (ca cerul cand e senin) meege buchet verde crud (brotacel)? )(in ideea sa "sparga" bleu-ul din rochita si din patofiori )

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...si aici e la fel vremea...sta sa ploua!
Referitor la "combinatie" mie una imi place bleu-verde sau mov-verde!

Dya....esti superrrrrrr..altceva nu situ ce sa-ti mai spun!Cred ca e suficient nu?!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Dya s-o porti sanatoasa si indragostita! Esti si este FRUMOASA!
Plici mersic...sunt bine! Deocamdata...am niste emotii de mi se strange stomacul!
Va pup pe toate...o zi faina sa aveti!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Dya, faina rochitza, s-o porti iubita si fericita! Imi place cum ti-a legat salul, parca ai fi o chinezoiaca.

Rallu, la multi ani pentru iubi tau.

Krelia, mie chiar imi place combinatia de verde-albastru (sau bleu, ma rog).

Elara, si cam ce melodii sugerau cei din revista pentru momentele alea?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

...saaauuu...complet alb...din .... nuferi?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by elara

Jesia, dar nu i-ai spus si ei ce ne-ai zis noua? Ca nu iti iei niciodata pauza de masa? Eu in locul tau i-o aruncam de la obraz si ii intorceam si spatele. Ufff, imi pare rau pt. tine. Te inteleg cum e cand iti faci nervi la servici ca si la mine e o atmosfera de ..... Asta din cauza unei sefe ...... si a lipsei de personal raportat la volumul de munca. Si mereu plec seara de aici (si nu doar eu)...abia daca mai am timp pentru mine, pentru cei dragi... Nu stiu cat mai rezist...

Stiu cum e ......niste nesimtite...nici macar nu este sefa mea...e pur si simplu o contabila...nu avem nici o treaba noi doua... dar se ridica cu pretentii sa-si de a si ea importanta

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Mai intrebi???? Asta "buchet din nuferi" e ca si "calule mananci ovaz?"

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput