Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
a.cicel spune:
carmen nici la mine la nunta nu a venit soacra. Cica se simtea rau. Asta e. Dar daca am fi mers dupa ea, asa cum ne-a cerut, venea. Pai cum sa merg eu dupa ea, cand de la Mures la M Ciuc sunt vreo 4-5 trenuri directe si 2 sau 3 autobuze? Si sa cheltui bani pe benzina si sa imi pierd timpul aiurea pe drum in saptamana dinainte de nunta. Asa ca nu am mers si nici ea nu a venit. Poate a fost mai bine asa.
Andreea 22+
POZE
Carmen_Marieta spune:
A cicel, cand am citit cele scrise de tine parca m-am mai consolat.La noi este o poveste foarte lunga, ideea e ca parca nici nu-mi doresc sa vina, dar imi este de iubi, stiu ca el sufera ca este mama lui, dar nu are de gand sa ii faca mofturile.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
A cicel, cand am citit cele scrise de tine parca m-am mai consolat.La noi este o poveste foarte lunga, ideea e ca parca nici nu-mi doresc sa vina, dar imi este de iubi, stiu ca el sufera ca este mama lui, dar nu are de gand sa ii faca mofturile.
stai linistita. Si eu ma gandeam la iubi, dar pana la urma a fost de acord cu mine, ca nu are rost sa mergem dupa ea, din moment ce are atatea mijloace de transport sa vina. La un moment dat ne-a spus ca ii este frica sa se urce singura in tren ca daca lesina si nu e nimeni langa ea pai ea se crede in vestul salbatic? La cata lume circula cu trenul... Eu spun ca nu are rost sa te stresezi, chiar daca situatia nu e chiar placuta. In acea zi trebuie sa te simti tu bine impreuna cu sotul tau si nu sa va faceti probleme pentru altii.
Andreea 22+
POZE
ooana spune:
Neata fetelor...ce mai faceti?
Va urez o zi frumoasa chiar daca la meteo au anuntat ploi!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
plici plici spune:
neata fetele....
hihi Rallu, m-a amuzat postu tau, la multi ani pt al tau, sa-ti traiasca.
blonda creata din chevrolet negru ce faciiiii? pupicii
a si Krelia, multam de ajutor
Sunule? ce faci undi esti? cum fu?
pup la toate fetele
dyadya spune:
Neata fetelor! A venit rochia!Pozele sunt in album. Dar bineinteles, ca sa nu mi se para totul prea simplu, mai tb ceva modificat in partea din fata, mai exact la decolteu. Nu este ceva tragic, se poate face dar mai astept putin acel moment. Exceptand acest aspect, rochia este absolut superba-ca-i a mea, nu? Nu se vede deloc ca a fost modificata, de altfel, puteti compara pozele ca in primele era rochia insailata pe mine iar in astea de le-am pus azi, rochia e modificata. Pot sa va spun ca este destul de grea si se simte, aviz amatoarelor de trena, se stiu ele. Rochia mea are peste 3 kg.
In pozele pe care le-am pus, tb sa ghiciti anumite detalii si sa ignorati umbrele, toate se datoreaza minunatului meu aparat!
Rochia are si un sal aferent si sunt vreo doua poze si cu salul prins, un fel de funda la spate ca sa nu atarne peste partea din fata a rochie si sa o acopere. Iar trena are un sistem de prindere intr-un nasturel, si vedeti in poze, nu arata ca un gogosar.
Cele care aveti deja rochia in casa, probabil ca ma intelegeti ca-i dau roata din jumate in jumate de ora si-mi vine s-o scoat din sacul ei si s-o mai imbrac odata. Ma tine in loc ratiunea ca as putea s-o murdaresc, agat sau alte nenorociri!
Diverse pentru nunta
plici plici spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Neata fetelor! A venit rochia!Pozele sunt in album. Dar bineinteles, ca sa nu mi se para totul prea simplu, mai tb ceva modificat in partea din fata, mai exact la decolteu. Nu este ceva tragic, se poate face dar mai astept putin acel moment. Exceptand acest aspect, rochia este absolut superba-ca-i a mea, nu? Nu se vede deloc ca a fost modificata, de altfel, puteti compara pozele ca in primele era rochia insailata pe mine iar in astea de le-am pus azi, rochia e modificata. Pot sa va spun ca este destul de grea si se simte, aviz amatoarelor de trena, se stiu ele. Rochia mea are peste 3 kg.
In pozele pe care le-am pus, tb sa ghiciti anumite detalii si sa ignorati umbrele, toate se datoreaza minunatului meu aparat!
Rochia are si un sal aferent si sunt vreo doua poze si cu salul prins, un fel de funda la spate ca sa nu atarne peste partea din fata a rochie si sa o acopere. Iar trena are un sistem de prindere intr-un nasturel, si vedeti in poze, nu arata ca un gogosar.
Cele care aveti deja rochia in casa, probabil ca ma intelegeti ca-i dau roata din jumate in jumate de ora si-mi vine s-o scoat din sacul ei si s-o mai imbrac odata. Ma tine in loc ratiunea ca as putea s-o murdaresc, agat sau alte nenorociri!
Diverse pentru nunta
ce blonda frumoasa avem !!!!!
super duper arati! bravos. pupicii
Carmen_Marieta spune:
Dya este superba rochita...sa o porti fericita si iubita.
Rallu multa sanatate lui iubi tau, si multi ani impreuna...cum se simte???
jesia spune:
Neata, azi sunt super trista ca o idioata care nu are nici o treaba cu mine a inceput sa ma certe ca de ce am venit tarziu la birou(am intarziat 10 min) in conditiile in care eu nu-mi iau niciodata pauza de masa........fir-ar a . Si iubi (pt ca lucram impreuna) ia zis ca a fost traficul groaznic...si ea a zis ca sa nu se mai bage el si sa lasam relatia acasa
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic