The best of aug-sept-oct 04 (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Sanziana, Dodo e exact ca si Marina.
Iar eu sunt la fel de fricoasa ca tine. N-am ce face si nu ma pot schimba, incerc sa tin in frau cat de cat spaima.
Sti, mama are o vorba "paza buna trece primejdia rea" si eu sunt de acord.
De pilda ieri s-a dat Ioana in parc cu taica-su pe un tobogan din ala mare, de care zicea Patrice si am stat numai cu ochii pe ea si cu inima cat un purice.
O las sa se catere si sa faca ce vrea dar numai cu supraveghere atenta.
Stiu niste cazuri cand din neatentia de cateva secunde a parintilor s-au petrecut niste tragedii - cand eram mica la noi in bloc a murit un copil care a cazut de la un etaj superior printre grijalele scarii. Altul a cazut in casa liftului. Si tot asa ...

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Pe aici sunt si eu, va citesc si nu apuc sa scriu ca nu ma lasa stiti voi cine...!
Azi iarasi mi-a facut o boacana(ca de obicei adica), si mi-a aruncat pamatuful de praf pe geam.....si nu mai am cum sa-l recuperez ca a cazut pe o copertina...!
Sa nu va zic cum spalam geamurile impreuna...!E jale!El vine in urma mea (dupa ce spal eu geamul), cu buretele cu care am spalat rama si freaca geamul cu mare folos....de ma pot apuca iarasi de el asa ramane de muzgurit!

Andreea e bine bb , creste, deja l-a simtit bine si Ovi cu mana si e ffff incantat!Abia astept sa loveasca mai tare sa-l simta si Alesio!

Pupici!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Pufy, pupici pe burtica frumoasa. Asa am admirat-o si cand era Alesio in burtica, si ma gandeam tot timpul ca a mea e prea mica..
Ti-a fost rau pana acum, ai avut greturi. E diferita sarcina asta fata de prima? Si pe Alesio cand ai reusit sa il intarci?... ca sunt in urma rau cu evenimentele.. stiu ca si el era mare iubitor de tzitzi.

Fetelor, care ati intarcat de curand, ati avut probleme cu sanii? a durat mult? eu ma gandesc sa incep sa ii scot mesele de noapte, sa incerc sa ii dau apa, si dupa aia sa le scot pe alea de zi. Am mai incercat sa ii dau eu apa in timpul noptii, si m-a stiut tot cartierul

Pupici la pitici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Bozo v-am vazut pozele, eu un scump cretzulicul tau!

cristia te poate ajuta cu sfaturi in leg cu intarcatul, ea e ultima dintre noi care a intarcat (acum cateva saptamani)

poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! Cu buna ziua la toata lumea!

andora...da mai, bine ai cetit...io eram cu Pastele acuma duminica...dar a plouat toata ziua...asa ca nici o sansa sa puna iepurasul ouale in iarba...asta este, data viitoareIn rest, am petrecut acasa, in familie si cu prietenii cei mai buni, am ciocnit oua, pacat ca am uitat sa fac poze la ouale de anul asta facute in coji de ceapa si cu cate o frunza pe ele...oricum, noi daca suntem jumi/juma le tinem si pe cele ortodoxe, si sper sa avem atunci vreme mai buna.

nature, mie imi trebuia casutele alea legate cu tub, dar erau de pus in curte si nu in casa, nu am vazut pliantele, eram curioasa daca sunt rezistente la ploaie, in ideea ca le pun in curte si gata, nu le tot montez si demontezor fi special facute pentru exterior sau nu?

Naty, si eu zic ca si tine...si eu imi doresc un copil independent dar totusi daca suntem in parc la topogane, urca singur dar eu sunt in spatele lui, (in caz de ceva)
sanziana72 sa stii ca si pe al meu la apucat rusinea la un moment dat, inca nu ia trecut, ba mai mult, daca nu-i prea furios se face ca nu vede persoana din fata lui inchizand ochii si stramband din buze si nasuc intr-un mod super haios...
La spatiul de joaca unde am fost noi a fost la fel ca si la tine...copii mari si galagiosi, al meu vroia doar langa aia mari, ca era cel mai mic...si la jucariile potrivite pentru el nu era nimeni...asta pana in momentul in care am dat de o casuta si a stat acolo ceva vreme dupa care am plecat, din pacate aici nu aveau topogan...
editez: ca sa scriu ca l-am vazut si eu pe Tudor cretzulinul scump foc!!!Ador carliontzii astia la copii...al meu nu are pic de natural in par
O zi buna in continuare si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Fetelor sunt foarte fericita - ne-a venit masinuta cea noua! URAAA! S-a dus acum Octavian sa o ia.

Scuze pentru off topic.

poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73840" target="_blank">The best of aug-sept-oct 04 (113)

Mergi la inceput