The best of aug-sept-oct 04 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am pus poze cu garsoniera lui Ale!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by aissa

Am pus poze cu garsoniera lui Ale!

Cristina si Ale (30.09.2004)

sa o folositi sanatoase!!!Si distractie maxima!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Vrem si noi casuuuutaaaaa!!!Sa vedem cum om ajunge si noi pe la en-gros-urile astea.

LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE FLORI!

N-am mai avut timp sa intru pe net cateva zile si gata s-au scris 10 pagini.Am citit in fuga ce s-a scris.
AISSA-pentru constipatie ai incercat cu para?Si noi am avut probleme vreo 2-3 saptamani si cu para rasa am rezolvat problema Alex mananca una pe zi.

Noi fetelor ne ducem marti la chef...de bebici intre 1-2 ani.Adica vom fi vreo 8 iar sarbatorita(implineste 2 ani) v-a fi cea mai mare.Sunt tare curioasa cum v-a fi,cum va reactiona Alexuta mea la galagie,sper sa nu plec acasa dupa 10 minute, mai ales ca merge si varul cel tipacios care sperie maimuta mea.Voi ati mai fost la astfel de "chefuri"?Ce parere aveti ?Eu ma gandisem ca e potrivit pe la 4 ani s-o sarbatoresc cu copii de varsta ei, acum mi se pareau cam mici si ca se bat pe jucarii.Sper sa iasa frumos,sa ma convinga s-o sarbatoresc si eu cu copii mai devreme.

Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata si la multi ani, cu intarziere, mamicilor cu nume de flori! Geo, la multi ani, sa fii fericita!

Sususlina
, noi am fost ieri la un taiat de motz, unde au fost multi copii si Ilinca s-a distrat de minune.Mai ales ca restaurantul era cu etaj si ca scara aia a fost foarte interesant de escaladat! Sa stii ca noi am tot fost la petreceri d-astea cu copii si Ilincai ii plac foarte mult.La inceput sta lipita de mine, si p'orma nici nu ma mai cunoaste!

Eu m-am speriat cat a putut sa manance fata asta, nu se mai oprea din ciugulit!!!! Pui umplut cu prune si alaturi...o ceapa verde Adica vrea mama sa fiu fancy, da' la ceapa nu pot sa renunt!Si un pic de camambert, da' daca vin rosu nu am voie, macar un usturoi verde, acolo....Circ!

In alta ordine de idei, nu mai stiu cine se gandea sa cumpere casuta aia cu tulumba...Atentie, ca in lungime instalatia are 4 m, deci e nevoi e de casa mare... Si noi ne-am gandit sa o luam pe aia, dar nu aveam atata spatiu....

Herra, ce frumos ca tii un jurnal! Aissa, pai Ale are deja garsoniera, acum vezi ca vrea sa se mute singura!

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai ec ma distrati cu povestile voastre despre pitici.. sa va fie sanatosi si cuminti!!!!! Si voi alaturi de ei!

Scriu scurt ca nu ma lasa gogoasa.... la M Satului n-am mai fost in schimb ne-am plimbat prin ploaie si gogo a fost ff fericita ca "poua apa mae", acum face prostioare pe aici drept pt care fug.
Bun revenit absentelor si va doresc os aptamana intr-adevar luminata!
Fug ca facem kk

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Noi am fost sambata la Balonul Copiilor din Herastrau si am fost putin dezamagita.
Chiar daca spatiul e mare, nu sunt multe jucarii care sa poata fi folosite si de un copil mai mic, doar jucarii gonflabile imense.
Daca o duceam pe saltelutele mai simple sa sara, nu ii placea ca nu erau copii, iar cand erau copii prea multi sau prea mari, ma stresam eu ca o calca in picioare. Am fost singure, asa ca nu puteam nici sa rog pe vreun copil putin mai mare sa se uite dupa ea si nici nu aveam voie sa intru si eu pe saltelute.
Asa ca am fost codita dupa Marina care insa o intindea de langa mine tot timpul. In piscina cu bile am intrat cu ea (am avut noroc ca nu era nici o supraveghetoare lanag ea si eu inca nu stiam ca nu am voie). Am intrat pentru ca ea intrase dar statea chiar in usa si calcau toti copii pe ea. Asa ca am dus-o mai incolo. Si n-am facut rau ca am intrat pentru ca dupa aceea niste baieti mai mari au inceput sa se bata cu bile, dar nu in joaca, ci de-a binelea. Chiar eu am incasat cateva bile nasoale, din fericire ea a scapat!
In rest s-a dat de cateva ori pe toboganele din a doua camera cu supraveghetoarele. Asta la inceput, ca dupa aceea am pus-o sa urce singura. Din pacate la toboganul mai mic nu putea ca era spatiu prea mare intre trepte. Asa ca am pus-o la toboganul mai mare (nu la T-REx, ci cel putin mai mic). Imi inghetase sangele in vine cand am vazut ca urca pana sus. Eu o pusesem sa vad daca poate sa urce cateva trepte! A urcat pana sus, s-a pus in fund si si-a dat drumul singura! I-a placut atat de mult ca imediat s-a dus sa mai urce o data. Din fericire nu prea erau copii in acel moment, iar cei care erau o ocoleau cu grija. S-a dat de mai multe ori pe acolo, dar ultima oara s-a suit pana la mijloc si s-a dat jos tot pe scari ca obosise.

Asa ca eu am facut un tur de forta tinundu-ma dupa ea si tinandu-mi respiratia de cate ori facea ceva ce mie mi se parea periculos.

Daca aveti remedii sa nu imi mai sara inima din loc imi trebuie si mie.

Descopar insa ca incepe sa devina timida, lucru pe care nu il facea pana de curand. Pana nu demult pleca linistita cu chelnerul de la restaurant sau vanzatorul de la magazin (bineinteles daca o luau in brate si erau baieti frumosi )...
Mai nou, daca apare o persoana straina si e intr-un loc strain sta langa mine, de preferinta in brate. Iar daca o imboldeste curiozitatea prea mult, ma ia de mana sa ma duc cu ea. Asta pana pricepe ca persoana respectiva e de incredere si dintr-o data isi pierde toate inhibitiile.

Ati observat astfel de schimbari de comportament la cei mici ?

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Mai eu m-am prostit, am uitat complet sa va intreb cum a fost Pastele catolic pt cele care l-ati sarbatorit..... Ana am innebunit eu sau si voi sunteti in cauza? Am visat eu sau am citit aici despre oaresce cautare de oua prin gradina? Hihihi..... sau sa ma pun pe luat lecitina, ca am o invalmaseala in cap
Sanziana, FELICITARI pt urcatul pe scari!!!! Mai mai ce mari sunteti! Remediu pt frica imi trebe' si mie ca nici in leagan n-o las singura de teama sa nu cada pe asfalt... In Herastrau nu am fost la Balon.... anspa experienta cu bilele, cu copi mai mari tb supravegheata mereu, chiar daca-s bine intentionati nu-s atenti si poate pati orice... Bine ca a fost bine pana la urma!
Pufy tu ce mai faci?Dar piticii tai? Hihi eu am mai aflat de o nastere, a treia intr-o saptamana, o prietena de la serviciu de data asta hehe si azi am vazut pe webcam un bebe de 5 zilisoare, mai arata-mi si tu burtica ca asta mai lipseste sa-mi ea lacrimile nostalgice....
Pup dulce, cica iese soarele, fugim paaaaaaaa !

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

ca tot ziceam de lecitina.. uitai"
Sanziana da si noi am tecut printr-o astfel de faza, din cea mai sociabila vreo luna a fost tare rusinoasa, nu vorbea nimic cu strainiii si nu se mai ducea ca inainte ci ma tinea strans de mana sau vroia in brate... i-a trecut insa la fel cum a aparut, acum n-are teaba cu mine nici nu se uita inapoi cand pleaca.... e normal oricum, eu deja ma gandesc cum s-o invbat sa nu plece cu oricine.. hihihi paranoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Sanziana, o idee de cum sa te joci cu pitica ar fi sa te duci intr-un parc mare, unde sunt instalate jucarii de catre primarie, ma refer la constructiile alea mari din lemn, de care sunt legate tot felul de tobogane mari si mici, drepte sau rasucite, late sau inguste....Noi mergem, de ex, in parcul Patinoarului Floreasca, unde e o astfel de instalatie.Sunt tot felul de plane inclinate, pe care ILinca urca binisor daca e tati pe lateral sa o pazeasca, iar eu ma urc inainte si o preiau sus, apoi fie o las singura pe tobogane ( chiar si pe cele mari)- si o prinde tati jos, fie ma dau si eu cu ea ( pe toboganul lat, unde incap si cate 4-5 copii odata, fie pe toboganul intortocheat, ca un cilindru- unde inca nu o las singura).

Ma bucur sa vad ca nu ii e frica si ca se catara peste tot.Cred ca e bine sa le dam cat mai multa libertate, sa ii lasam sa se urce pe toate cele ( bineinteles, sub supraveghere)...Ma uitam ca erau copii de 3-4 ani mai fricosi decat ea...Probabil ca parintii nu ii incurajasera asa ca noi, nu stiu...

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare!
Sa aveti o saptamana excelenta!

Andora, tortul nu era pentru Dodo, era ziua lui socru-miu de nastere. (i-am raspuns si Ioaneicu ocazia asta). Oricum, te-ai gandit tu bine, ca am serbat-o si pe Dodolina, desi fara tort.
In alta ordine de idei, te-am sunat sambata ca eram in parc cu Dodo, dar aveai tel. inchis.

Ania, Aissa imi plac la nebunie casutele. Vreau si eu!

Ioana a luat ieri o cazatura zdravana in parc, mergea chiar langa mine si s-a impiedicat si a dat cu capul de asfalt (tre sa mai exersez refelexele de prindere). Acum are un ditamai cucuiul in frunte si o zgarietura langa ochi + o mare julitura pe genunchi. Ne capiaza de cat se tanguie "au, au, au".
A fost insa si tare bucuroasa ca am fost in Carol si a vazut "apa maaa" (lacul) unde erau si "do ga-ga".
Aseara ne-a prins si pe noi ploaia , Dodo zicea ca "poua" si era tare speriata ca bebe al ei era ud.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput