Cluj rulz! - 44
Raspunsuri - Pagina 12
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Roxanicea Mersi de "reclama":)
Flavia (sotie si mamica fericita)
n-ai de ce! sar oricand e nevoie de lobby.
pupilici cu lipici!
roxi foto
roxana1974 spune:
Moaaaaama Simo, ce inventar pe cinste ne-ai tras!!! Curat nasa pe cinste cu inalte calificari! Curate calificari coane Fanica!
Sa stii ca sunt foarte curioasa de usile de interior, am si eu nevoie de vreo 3! Plus de una glisanta cu geam frumos, care sa desparta bucataria de living! Cat despre gresie si faianta, musai tre sa gasiti ceva frumos frumos la Simsons...
Stanca, am batut tot Clujul dupa pantofi...am gasit magazinul recomandat de tine si am gasit tot pe strada aia fostul Trico Bebe care are si el pantofi, dar modelele alea sunt triste ... nu mi-a venit sa iau nimic...poate daca era Serban descult...niste culori de toata jena, si alb...pai le putem lua ghetute albe...? Am luat cu 1,5 mil, de la Siesta, frumosi, bine lucrati, maron, mi-am omorat piticul de pe creier....as mai fi luat vreo 2 perechi ca erau modele tare dragute...cu verde, mov, portocaliu...frumosi rau!
mai stau o tzara da de veniti la o barfa!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
tuchi spune:
bun, deci ramine stabilit pe miercuri 12.04 ora 18 intilnire pe str. bucuresti
roxanicea - multu' de lobby
flavia - intentionam sa mergem in iunie/iulie eu, buni si copii, buni are nevoie de tratament iar noi o insotim. cautam ceva decent si convenabil la pret, cu demipensiune si poate loc de joaca pt pui. ar tb sa trecem pe pm sa nu ne lungim aici, nu? multe multumiri pt timpul acordat.
mariana - simbata dimineata tare m-as mira sa pot ajunge.... voi dati ora si loc si va spun daca reusesc o magie! si cafeaua de dupa mi-ar suride f f tare dar nu stiu cum sa fac cu puii... mai vedem oricum.
stanca - tu ai stat acolo sau doar ai auzit ca e ok?
nana sim - tare m-am bucurat de vestile bune de la tine;tineti-o tot asa; cit despre puii finuti, nu suna bine da macar toate is tratabile sau trecatoare. in plus, nu esti tu de vina si nici sa le rezolvi nu poti asa ca .... nervi tari si muuuulta rabdare. si multi
fug ca fiul asta al meu sta pe mine si imi face masaj anticelulitic nr 2 pe ziua de azi, si eu is varza deja.
va pup si ne vedem miercuri.
Anneliese spune:
Ma grabesc sa intru repede repede dupa sorela mea. Sa-i transmit pe aici "La multi ani" pentru gazuta ei. Mai stiti cine sunt? Ca m-am lenevit de tot, de cind sunt departe...Da fapt nu m-am lenevit dar mi-era asa de dor de tara si toate ca nu-mi venea sa scriu. Ma bucur sa va vad active si tot dornice de intilniri. Pe citeva dintre voi v-am mai vazut in pozele Oanei.
De noi ce sa va spunem? Eu trec deja la a-l doilea job in Toronto. Sotul lucreaza si el. Iar Ana are o bunicuta adoptiva care o ingrijeste ca n-am vrut sa o dam la gradinita. Promitem si poze cu Toronto, dar sa vina primavara ca ne cam tine in sah. A! La doi pasi de unde stam este un parc unde in fiecare dimineata se intilnesc bunicii si copii romani. Asa ca semnam si noi de prezenta tot timpul.
Ne gindim cu drag la voi si promitem sa mai scriem!
Salutari de departe!
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by tuchi
bun, deci ramine stabilit pe miercuri 12.04 ora 18 intilnire pe str. bucuresti
roxanicea - multu' de lobby
flavia - intentionam sa mergem in iunie/iulie eu, buni si copii, buni are nevoie de tratament iar noi o insotim. cautam ceva decent si convenabil la pret, cu demipensiune si poate loc de joaca pt pui. ar tb sa trecem pe pm sa nu ne lungim aici, nu? multe multumiri pt timpul acordat.
mariana - simbata dimineata tare m-as mira sa pot ajunge.... voi dati ora si loc si va spun daca reusesc o magie! si cafeaua de dupa mi-ar suride f f tare dar nu stiu cum sa fac cu puii... mai vedem oricum.
stanca - tu ai stat acolo sau doar ai auzit ca e ok?
nana sim - tare m-am bucurat de vestile bune de la tine;tineti-o tot asa; cit despre puii finuti, nu suna bine da macar toate is tratabile sau trecatoare. in plus, nu esti tu de vina si nici sa le rezolvi nu poti asa ca .... nervi tari si muuuulta rabdare. si multi
fug ca fiul asta al meu sta pe mine si imi face masaj anticelulitic nr 2 pe ziua de azi, si eu is varza deja.
va pup si ne vedem miercuri.
http://community.webshots.com/user/tuchi7
n-ai de ce! oricand sa bag o vorba buna aici la fete!
ce haioasa ai fost cu masaju`...pe acre il aplica al tau bebe!
noapte buna tuturor!!!!!!!!!!!!!!!
pupilici
roxi foto
mariana tache spune:
Flavia (anneliese) cat ma bucur sa aud vesti bune de la voi!!! Ma bucur ca v-ati instalat, ca v-ati gasit de munca, ca aveti bunicutza (e romanca?); nu ne-ai spus daca va place!?! Cum mai e Ana? Cum se simte pe taramuri noi??? Negresit sa mai vii pe aici ca sa ne spui de voi, ok?!?
Roxana, mie imi plac la nebunie papucii albi pt copilasi; si nu imi plac aia cu 100 de culori pe ei ; hihihihi cate bordee atatea obicee.
Oana, draga mea, eu nu ma gandeam sub nici o forma ca intalnirea sa fie sambata dimineata (cred ca v-am indus in eroare cu cozonacii, dar aveam in cap ideea ca sambata voi lucra ca robu pe plantatie si voi termina tarziu); ci spre seara, asa cum am mai fost si alta data; pana la cat este expo deschis?
eu ma gandesc sa ajungem pe la 16 la expo si pe la 17.30 sa fim la un suc. Cum iti suna asa?
Fetelor, ce ziceti de urmatorul program: ne gasim la Expo pe la 16, dupa care o purcedem la beute pe la 17.30???
Roxi, tu ce faci? Lenevesti? Treci la masaj! Nu mai pierde vremea!
Simona, cate un pt fiecare finutz! Sper ca la urmatorul inventar sa ne aduci numai vesti bune! Ma bucur ca ne-ai dat vesti despre casa; tocmai ma pregateam sa te intreb in ce stadiu mai sunteti; abia astept sa stam la o poveste in curtea voastra ; si cand te gandesti ca era cat pe ce sa fim vecine .
Care mai sunteti prin zona?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Roxana, habar nu am ce sfat sa-ti dau despre triciclete; Stefan va primii una de ziua lui de la bunici; azi au cumparat-o din MM; sunt curioasa si eu cum arata; dupa ce o testam iti dau de veste.
Fetelor, treaba cu rapoartele se ia ; asa ca raportez :
- m-am suparat tare si pe chipsuri; asa ca de ieri nu mai mananc; si acum avemin casa de 2 feluri dar nu ma ating de ele...le urasc! . Mai tineti minte ca tot asa m-am suparat pe ciocolata? Ei, de atunci nu am mai mancat nici gram; si nu ocolesc doar ciocolata ci tot ce poate contine firmituri de ciocolata!
- si m-am suparat pe programul meu de mancare; in consecinta jur ca nu mai pap dupa ora 18! (exceptie: ocazii speciale de genul nunti, botezuri etc)
Mai trebuie sa ma supar definitiv si pe paine, paste, pizza, cartofi prajiti (decat sa renunt la cartofii astia mai bine mor!), papa de la MC, prajeli....adica sa nu mai manac nimic
Stanca, asa mai zic si eu pret a pijama; abia astept sa vad si poze cu printzul in pijamale! Pe 1 mai am facut programare la Todea pt o fina de-a mea din MM, care e insarcinata; o sa ma duc si eu si abia astept sa vorbesc cu el despre mei; sper sa ma linisteasca.
Buuun! Care e in zona?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Daca nu e nimeni, va spun si eu somn usor, vise placute!
si ne auzim maine!
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Annelise!!! uraa!!! Bravos! Ma bucur ca nu ne-ai uitat tu pe noi! Va si va doresc numai bine, sa va descurcati de minune!!! Asteptam sa vii ai des, cand ai timp, sa ne scrii despre voi si ce scheme si faze haioase face Ana, mititica!!!
Mariana, in sfarsit m-am dumirit unde e centrul ala de mergi sa-ti faci masaj si sa te dai cu tzoagla! Cred ca ma fac si eu clienta daca zici ca merge treaba! Ia sune-mi cum mai esti?
Cat despre pantofiorii albi, atunci musai treci pe la Trico Bebe pe strada cu canalul, aproape de Piata MV, unde era demult magazinul Amorino...sunt piele si inauntru si afara si sunt superok, doar ca sunt albi
noapte buna si de la mine, va pe toate,
Roxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...