Cluj rulz! - 44

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

girls! (m-am molipsit de la Oana )

Copilasii dorm....mama pierde vremea pe dc.

Oana, ne inscriem si noi pt miercuri! Ma bucur tare ca iti place la masaj. Si poti sa fii linistita ca o sa te tina mersul; chiar o sa-ti pui intrebarea: oare cand ma voi oprii? caci devine dependenta! M-am uitat la poze ...e mortala Medeea; si ce tinuta ! si ce frizura ! Atata ca Simon e promis, ca altfel iti propuneam un targ .

Fetelor, azi am vorbit cu Florina si am ajuns la concluzia ca musai sa ne intalnim sambata la o poveste!!! Si vin cu urmatoarea propunere: mergem impreuna la targ si de acolo o zbughim la un pahar de vorba. Ei, ce ziceti? O sa va rupeti de la cozonacii pt Florii?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Oana, am uitat sa-ti dau nota 10 pt pozele Medeei. Asa mai vii de-acasa! Si... alegere a facut Medeea; desteapta fata .

Stanca, 260 mii/buc la reducere? Nu-s scumpe?

Fetelor, da, Machetutza are dreptate; ieri ne-am intalnit in parc; s-au dat copiii impreuna pe cumpana, dupa care Stefan a trecut la topogane; acolo a facut pe stapanu` (nu a lasat copilasii sa se dea) asa incat am fost nevoita sa-l iau cu forta si sa-l duc din zona ; asa ca, Simona te rog sa ma scuzi ca am plecat fara sa va salut, dar am fost nevoita .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by flavia maria

La multi ani Medeea!

Tot azi e ziua lui Valdutz..baietelu prietenei mele! Pupici la toti bebelicii care isi serbeaza ziua azi!

Roxi ce matinala esti azi!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

mda, sunt matinala...am treaba multa de birou..si am facut ochi mai devreme decat de obicei.
pupici ochiosului . si tie, ca sa nu te superi!
pa!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Mariana pijamalele au costat 260 miii.Lasa si nu mai cobi.

Impreuna Anca e bine ,cred ca miercuri pleaca acasa si sta mai mult.Nu a zis cand se reintoarce.

Machetuta
acum iti raspund la pm.

Cineva ma intreba de unde am luat strudelul.De la Metro, de langa inghetate.

Sa nu uit Oana daca nu apare nimic neprevazut noi venim.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

merci! eu intrebasem de pozitionarea strudelului. am banuit ca e pe langa inghetzate..dar am zis sa intreb si sa fiu sigura.
merci inca o data!!!!!!!!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana 130mii bucata.Amandoua au fost 260 mii.Buna ideea de sambata!

Roxanicea cu placere!

Oana eu stiu o pensiune superba in Herculane ii zice El Plazza.Patroana e o tipa din Baia Mare si daca stai mai mult poti negocia pretul.Au si site cred ca www.elplazza.como sau cam asa ceva.Caut pliantul.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi asi.

Hai ca eu acuma sunt la capitolul intrebari:) De olim mai stiti ceva? N-am mai vazut-o pe forum de cand s-a intors in Spania...

Oana la B. Herculane vrei sa sti doar despre cazare? Noi mergem pe acolo cel putin o data pe an, e superrrr

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

oana, intreab-o pe flavia-impreuna. ca se picepe. e din zona. si e si tare dragutza si saritaore, te serveshte cu informatzii. succes si drum bun actre herculane cand veti pleca!
stanca .

mai vb!
numai bine!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ma inscriu si eu cu Serban Miercuri, dar vreau si Sambata la intalneala! Propun sa preia cineva initiativa si sa zica ora si locul intalnirii de Sambata (cu precizarea ca io tre' sa merg la parastas, la tatal meu si daca e in Ludus - nu e sigur, oricum nu pot veni), dar sa vad ce scrieti aici si sa vad cum ma organizez.

Eu caut cu disperare pantofi de primavara pentru Serban. La Ecco nimic interesant, iar in oras modelele fruoase si cu piele inauntru sunt numere mici, mici. Cred ca o comit la Siesta again, din disperare...

Aaa vreau si tricicleta pentru Serban, aveti vreun sfat pentru mine?

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa vezi la magazinul ala de lateral cu Centralul, pe strada cu canalul Morii.Sper ca mai e acolo ca si eu vreau pantofi.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Oana super poze, super copii! crezi ca daca stau mai pe langa tine se ia? Cu copiii frumosi zic! Si as mai sta si pe langa Mariana o tura ca sa-mi iasa blonzi

Fetelor, nu v-am mai dat de mult timp vesti despre casa. Are usa la intrare si ferestre peste tot, saptamana asta avem si cabluri electrice, urmeaza masuratorile pentru centrala termica samd. Cu termenele limita ca de obicei, n-am nici un control. Azi m-am simtit cu un pas mai aproape de final pentru ca am facut doua lucruri mari:
1. am inceput formalitatile de intabulare - asta inseamna ca am dus toate hartiile la primarie si asteptam receptia
2. am ales usi interioare, o frumusete, in sfarsit ceva frumos de la constructorul asta. Am fost dupa ele taman in Someseni da' a meritat!

Si-a gasit zanul un vechi amic, acum om de baza la Simssons, si mergem sa cautam si niste gresie pentru hol si bucatarie ca pentru baie am gasit in Marasti la un magazin pe care nu-l observi prea usor pe Calea Bucuresti.

Cam asta-i raportul de casa, prin iunie cu ajutorul bunului Dumnezeu ne-om muta si atunci va invit cu copiii in curticica ( o sa avem si spatiu de joaca acolo, uraaaa!!). O alta veste buna ar fi ca investitia noastra in casa deja da roade, unul dintre vecini care a facut casa anul trecut a vandut o casa ca a noastra cu 50% mai mult fata de pretul integral de achizitie.

Gata, ma duc in lumea mea nu inainte de a va da raportul finilor:
- Smaranda - otita + indigestie de la capsuni cu smantana
- Horia - otita + dinti
- Ilinca - muci si zvapaiala
- Rares - dinti rau sacaitori
- Malina - muci si raguseala.

Nu-s o nasa pe cinste?

Simona

Mergi la inceput