Super poznasi de iulie-august 2004 (170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna mai fetiztelor coditzelor!

iaca si de la mine o nedumerire: mai e vreo fraiera (nu va suparatti, eu una asa ma consider) asa ca mine care trage (munceste) ca magarul singura si cu menaj si cu toate cele ce tin de copilas, ba mai face si cumparaturi, si de asemenea gateste, astfel incat nu mai are timp sa se gandeasca la propria persoana ramasa de izbeliste ? fara bunici, bone, menajere si soti saritori ?

deschid aci lista cu mine cap de serie, dar teama mi-e ca o sa raman singura inscrisa...ce ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria si Carmen multumesc de intrebare...Luca este bine...nu se mai aude nimic (daca s-a auzit vreodata!)...ca ar fi putut sa fie si o bronsita...deci nu se stie..o sa vedem in viitor....
Irrinuca, nu stiam de divort...insa ma bucur ca esti pe cale sa-ti refaci viata! Eu poze..tot nu vad...
Eu fac curatenie...ajutata de Luca care sterge si el pervazurile.
..si cam atit...
we placut!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, salut!
stufatul e friptura aia de miel cu ceapa si usturoi verde sau praz. drobul e ala din organe de miel, verdeata si altele care se face in forma de chec, cu ou fiert in mijloc. acu stii?
daca nu, dau detalii. pus pupi la nani, facut tortu pt iubi, acu iesim la tenis cat doarme el. we placut!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AndreeaPhilip - sotului tau si spor la aniversare Si sar`na de explicatiuni, la noi se face drob. Pupam nasucul lui Pupi.
Roxa-boxa - tu esti sigura ca Serban are 17 kile ? Ca el chiar nu pare. Refacere rapida tie si vezi pe undi cazi
Kim - asa da, e de bine si sunt sigura ca nu veti avea neplaceri odata ajunsi la aerosolii de`acasa din Ro
Lia - esti unicat si tre` sa iei masuri urgente !!!
Roberta - taaare faza cu bier-ul !

Noi am fost toata ziua afara, un frig groaznic ... dar asta e. Va veni si caldura aia ...
Vreti sa ne vedeti ? Adica una bucata mama nashpa si obosita si una bucata fetita frumoasa
http://community.webshots.com/photo/439300887/2996370010059491989zIJKLd

O duminica faina sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pup fetele si pustiulicii nostri..
la noi e asa nici f cald nici frig sa nu iesi afara..azi am fost la shopping ptr copii de hainute de vara si am luat o gramada pentru amandoi si sandalute si de toate bunataturile, inclusiv pentru mine cate ceva , o nimica toata cum zice cumnata mea si apoi nu se mai opreste din enumerat:) important e ca sotul mi-a luat cadou cercelusi de care imi doream ...de Mother's day ...zic eu, el habar nu are cand e:))deci astazi ne-am destrabalat ..ieri la fel dar numai eu cu bunica :) care avea nevoie de garderoba sport:)..pb e ca bunica e gaticioasa teribil si azi seara am mancat..gogosi:) ,ieri clatite...io nu stiu unde ajungem ...
acum lucreaza la meniul de Paste si cel de
petrecere de ziua sotului ..cred ca va gati toata saptamana...intre 12 si 2...cand doarme flacauasul..Lucasu sta numai afara...vorbeste teribil pe limba lui si din cuvintele noi avem :why, what,watch , I don't know, pe care le aude la frate-sau...in rest mi-l arata pe Adi si zice Adi,dar il striga tati...isi ia o mutrita teribi lde importanta la fiecare gest nou si asteapta sa fie laudat..tipic american: totul e good job:)
cam asta pe la noi...maine merg sa caut copac magnolie cum isi doreste al meu sot sau liliac ...ma bate un gand sa cumpar o trambulina ptr copii...insa nu-s decisa...Lucas e innebunit dupa trambulina si acolo ar sta tot timpul;;la niste vecini adica...azi l-am luat cu urlete de acolo...

va pup pe toate si noapte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

L-a invatat bunica si acum Stef Se sterge singur cu prosopul pe fata si manute.
Din cand in cand imi da un pup sau imi face mai-mai pe par.
S-a ingrasat 800 de grame intr-o luna (de cand a venit mama). Are in jur de 12 kg.

Si eu din vara m-am ingrasat vreo 4-5 kg si acum sunt la dieta.

Lia, esti unicat. Pana sa vina mama faceam si eu multe singurica,d ar nici asa ca tine. Acum, acasa, am program destul de lejer, ma ocup doar de copil, rareori ceva papa sau curatenie.

Duminica placuta!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

buna mai fetiztelor coditzelor!

iaca si de la mine o nedumerire: mai e vreo fraiera (nu va suparatti, eu una asa ma consider) asa ca mine care trage (munceste) ca magarul singura si cu menaj si cu toate cele ce tin de copilas, ba mai face si cumparaturi, si de asemenea gateste, astfel incat nu mai are timp sa se gandeasca la propria persoana ramasa de izbeliste ? fara bunici, bone, menajere si soti saritori ?

deschid aci lista cu mine cap de serie, dar teama mi-e ca o sa raman singura inscrisa...ce ziceti ?

Draga Lia parca te si vad, draga de tina..no offence, te acuz ca ai fi din zodia fecioarei, tre sa merg sa vad cand te-ai nascut si sa incerc sa-ti fac o "spalare de greier"

cred ca stiu de unde vine toata initiativa ta de a face totul in casa: iti place lucrul bine facut, esti perfectionista si esti convinsa (si cred ca este asa) ca oricine ar face orice lucru in casa ta, tot tu faci treaba cel mai bine saaaaau, te enerveaza viteza cu care sotul tau/bunica lui Dani sau oricine altcineva "presteaza" cate o treaba si atunci decat sa te enervezi sa vezi chestia asta, preferi sa faci tu singura, este? Nu e bine fata mamii, stii si tu chestia asta...nu stiu cum pot eu sau altcineva sa-ti spuna..suna naspa sa mai inkizi un oki la una sau la alta, sa mai amani cate o treaba in favoarea ta, sa lasi cu incredere copilul afara cu tatal lui timp in care tu sa te relaxezi si sa te ocupi de tine, dar crede-ma ca astea sunt solutiile...cat despre bona...aici te inteleg, e greu sa gasesti pe cineva de incredere, totusi pana la urma tre' sa faci si chestia asta, ca sa te poti intoarce la job...io una am probleme cu femeia la curatenie, m-au enervat toate alea vreo 6 cate le-am incercat si am zis ca fac singura. La mine treaba e impartita: unul aspira altul sterge praful, unu spala pe jos altu spala baia, unu pune haine la spalat, altu' le intinde etc...si tot nu apuc sa fac si atunci odata pe luna chem o femeie care face greul, oricat de "nasol" face ca niciodata nu-mi convine 100%, dar una e sa faci totul singura si alta e doar sa retusezi un pic...trebuie sa depasesti perfectionismul, ca niumeni nu se uita cu lupa prin casa omului .. trebuie sa schimbi ceva, jur!

hi hi eli, cred ca e tare dulce cum se sterge singur..Serbanica stie ce inseamna sa se stearga, dar nu se sterge, tine doar manutele sa i le stergem noi...

mamagiuliei, Serban are peste 17 kile...are aproape 18, dar e si foarte inalt pentru varsta lui, de-aia nu mai pare grasun fiindca s-a inaltat. Oricum e grasun dezbracat...dar i-a mai scazut burtica, acum e "suplu" (de unde...) bai, dar e fomist rau, acasa nu prea primeste intre mese mai nimic, cu atat mai putin dulciuri, dar cand mergem in vizita, e numai la masuta cu bunataturi, e haios rau, nu face altceva nimic decat da ture in jurul mancarii "da de da de" apuca cate ceva de inghitit...

Azi e o zi superba aici, soare si frumos, vrem sa iesim in parc cu copiii si sa ne intalnim cu prieteni. Spre seara fac o lasagna buna, vai de steaua mea, ca iar m-am ingrasat....

link cu pozele de la schi

va pup si mai viu!

Roxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

tocmai viu de la tabelul cu zilele de nastere... hmm...Lia nu e fecioara, dar Ireeeen!!! nascuta in '80 si are deja 2 copii!! Bravos natiune! ma duc sa-mi rod unghiile ramase de invidie

Cine-mi da si mie user si parola pe PM sa ma trec si io pe lista?

Roxa-boxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Eu sunt verde-albastra de nervi, azi aveam program de iesit cu puiul si tati aiurea prin oras dar ni s-au anuntat doua randuri de vizite de la care nu pot sa ma eschivez. Mai mult, iar am trei nopti nedormite consecutive (cred ca ii iese o masea lui Matei) si o iau razna pe campiile patriei.
LIA, trece-ma si pe mine pe lista, dar cu un amendament, in week-end mai baga si sotul cate o tura de curatenie, azi a facut luna in casa, cu cupilul agatat de el ( sa vada cum e!!!). Sper totusi ca voi reusi sa aduc pe respectivul care m-a ajutat de Craciun sa repete curatenia, nu de alta, dar ma prinde Pastele cu un haos total...

Va doresc o duminica placuta, cu soare mult (si in suflete si in priviri !

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Helou, helou ... ma-mai sa stam toata ziua azi afara, ce bine ca s-a facut frumos iar ! Cam frigutz, ce-i drept, dar ma bucr mult ca e soareee si miroase a pomi infloriti si a primavara !
Irrinuca, bine ai revenit si pupici multi nazdravanului Andreas, oau, ce a crescut ! Si ma bucur sa citesc ca sinteti ok si ca partea grea a trecut ! Imi place tare poza cu poznasul ascuns printre pantofi ... si cum sta el pe scaun la probat !
Lia, si io zic ca esti unicat, si eu sint perfectionista, dar realizez ca imi este imposibil sa le fac singura pe toate si renunt de multe ori, ca altfel siiiigur o iau razna ! Uite, spre exemplu ieri a fost o zi de pomina, stiam ca se va intimpla ceva, ca visasem carne si la mine asta e sigur vreo intimplare neplacuta ... de dimineata copilul a fost miriit si sotul nervos, am fost la plimbare si m-am ciondanit cu mama, apoi cind am ajuns din nou acasa, tati a iesit oleaca sa cumpere ceva si zic io sa adun rufele de pe balcon ... ies si citeva secunde nu ma uit la gizmo (era cu sucul in mina si bea), care linistit m-a incuiat pe balcon ! S-a jucat cu ivarul de jos si tot hitzinindu-l, a reusit sa inchida usa ! Am intepenit cind am vazut, i-am explicat io cum sa traga inapoi de el, dar era biiine fixat si pas sa il mai deschida ! Usa de la apartament inchisa, mama nu avea cum intra, sotul putea sa se intoarca si peste o ora, pe gizmo il apucasera urletele si a disparut din ochii mei ... asa ca a trebuit sa sparg geamul ca sa intru in casa ! Si bineinteles ca am primit admonestari de la omu meu, ca ce m-a apucat si pe mine sa string rufele tocma atunci ??? Si ne-am toooot certat pina seara, ca am mai gasit si alte subiecte ...heheee !
Roberta, pai petrecere fromoasa atunci ! Sa iti trimit si tie un cerc ? (apropo de cimpiile patriei?)
Roxana, pofta buna la lasagna ! Merge la slabit !
Noi diseara cred ca dam o tura la bunici cu inca un rind de mincare chinezeasca - nu am scapat de Andrei, care a rontait si el niste morcov ! Va dorim un sfirsit de uichend linistit si saptamina ce incepe sa fie asa cum si-o doreste fiecare !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput