Super poznasi de iulie-august 2004 (170)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
Salutare si de la noi!
La noi a inceput un nou atac al mucilor..insotiti de stranut si tuseeee
. Stiti ca va spuneam ca am facut baby sitting pt un bebelac..ei bine el avea mucisorii in gurita...si stranuta...dar mami a alui ca o americanca tipica..nu i-a pasat....si astfel l-am expus pe Luca ..de jena..ce naiba puteam sa fac!
Noroc ca vine buni incarcata de medicamnete si siropuri![]()
Se trezeste din nou peste noapte...si plinge sa=-l luam in patul mare ..si uneori vrea chiar in living ..unde dormim noi...Nu stiu ce-o sa faca socrela care sufera de insomnii...
Am vazut-o pe Giulia si pe mami a ei frumoasa!
Eliza ce dieta ai inceput?
Roxa boxa..ma duc sa vad pozele de la ski...
Editez...le-am vazut! Se pare ca v-ati simiti tare bine...frumoase poze!...dar si personajele ![]()
Alice....urita intimplare..noroc ca s-a putu rezolva...Dar Gizmo s-a speriat?
Ma duc sa continui smotrul cu spray-ul cu clor....
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
philip spune:
daria, multumim! am iesit la restaurant, am facut tortu'acu ma sacaie sa iesim la snowboard si eu iar n-am chef, dar daca merge el juma de ora la tenis, ma duc si eu la zapada. na...
v-am vazut frumoaselor, ti-a crescut parul, daria, sunteti niste dragalase, tu parca esti o adolescenta...
misto pozele de la ski, roxa, numa ca eu-s stula de zapada pana peste cap, dar de la shopping nu m-as fi dat indarat ![]()
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roxanaz spune:
buna dimineatza!
am revenit si noi ieri de la munte la mare.
nu am apucat inca sa citesc decat o pagina dar m-am grabit sa dau raportul! a fost bine, frumos, mai putin vremea, dar....nu le poti cere pe toate. Patrick s-a comportat bine, a haladuit tot hotelul, s-a imprietenit cu lumea, nu a prea mancat....dar l-am iertat ca de, eram in deplasare. am sa pun poze cat de curand.
o saptamana frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza fetele,mai am un pic si dorm cu capul pe birou,dupa o saptamana de "miere" in care mandra mea a dormit cam 4-5 ore legate pe noapte,azi -noapte m-a readus cu picioarele pe pamant
...
Noi in week-end am stat mai mult pe afara,am consumat creta colorata la gros ne-am alergat si ne-am distrat.Mandra mea este innebunita de shoping,vrea sa intre in toate magazinele si sa faca si cumparaturi!Noi am avut suprpriza, sa nu-i mai vina nici un pantofior de asta toamna, asa ca am fost la cumparat,si adora sa faca probe,dupa ce o incaltam,se ridica de pe scaunel si zicea singura"hai sa te vad cum mergi
"
Lia, poti sa o treci pe mama mea pe lista,ea a facut toate astea singura si cu 3 copii, asa ca mie atunci cand imi este greu ma gandesc ca daca mama mea s-a descurcat tot timpul bine, am sa ma descurc si eu!!Eu trebuie sa recunosc ca sotiorul meu ma ajuta dar l-am si educat in sensul asta, si am muncit ceva
!!
De Pasti sunt tot in categoria "fericitelor" imi vin musafiri,mama si sora mea cu tot familionul,asa ca eu sunt responsabila cu ciorba de burta, salate si tort,restul le face mama:cozonaci,pasca,drob si etc
...
Alice supertare faza cu balconul,cred ca ai fost tare de nervi,eu intram in panica
Pupici si o saptamana buna

http://photos.yahoo.com/gorodeii
roberta04 spune:
Buna dimineata! ROXI, superbe pozele, dar si modelele
!! Vreau si eu la munte!!!!
Am pus si eu, in sfarsit, poze, sunt in albumul MATEI 19 LUNI, nu sunt foarte reusite dar macar imi puteti vedea puiul!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
amironeanu spune:
Neata!
Nu am reusit sa citesc decat ultima pagina, imi pare bine ca nu am mai vazut copilasi bolnavi si ca a venit primavara si pe la voi!
Olivia, multi pupici lui Luca, sa treaca repede muci!
Andreea, sper ca ati petrecut frumos, La multi ani si de la noi!
Alice, bine ca s-a terminat cu bine povestea! Of, barbatii astia, nu gandesc deloc la fel ca noi!
Noi am avut un week-end superb. am stat foarte mult pe afara, Stefi a fost super incantata ca am fost amandoi acasa, ieri la pranz nu a vrut sa doarma la pranz, asa ca aseara a fost cam mofturoasa. Totusi, cand ii faceam toaleta inainte de culcare, tati ii spune, "Stefi este varza!", iar ea cu gura pana la urechi "Teti, vaza".
O saptamana buna, buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Vazut Matei care a crescut tare mult
si vazut plimbaretii din munti 
Ne bucuram si noi ca nu sunt bolnaviori, Doamne ajuta. 
Io sunt oleaca asa ... ieri am fost in parc cu Giulia si va zic sincer a fost cea mai energica, alergatoare, saltareata, cataratoare ... populatia din zona m-a intrebat daca e asa intotdeauna ... le-am zis ca asa e seria de august 2004 ![]()
http://community.webshots.com/photo/439300887/2091642300059491989JCLVOj# aseara la 21,30 ![]()
O saptamana faina sa aveti cu muuult soare ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
cristalina spune:
Neata!
A trecut si weekendul asta fara incidente majore. Adica, ne-am umflat un oki, are un semn de mai mare dragul fix in coada ochiului, i-a curs sange cand s-a lovit...dar in rest suntem bine...hahaha
Az' noapte (parca stie ca vine lunea si trebuie sa plec la servici) iar a apucat-o frichineala...adica treziri mai dese...nu numai 3-4 pe noapte!...:))
Io's cam zoamba.
Insa sunt ingrijorata ca e constipata, cred ca o doare burtica noaptea, trebuie sa iau masuri .
Azi mergem la vaccin, sa vezi urlari si zbateri...ufuf shalele meleee!
Irinuca, bine ai revenit.
Olivia, din muci in alti muci?!
Am citit mai pe sarite...:)...Pupam mamici si pitici fara discriminare!
Ma duc sa vaz cum zice roxanaz ca a fost in poiana...:)
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
hai ca revin si eu sa zic 2 vorbe
la poiana fuse bine, eu cam prinsa, dar Mugur s-a descurcat super cu Pat, are o mare bila alba
. iepurele a fost alergator la maxim, s-a cam prostit cu mancarea.....adica a mancat aiureli dar l-am iertat :) vineri seara de exemplu am fost la coliba haiducilor unde domnul a mancat mici si orez cu legume si cartori taranesti cu noi...mamaligutza cu branza si smantana am dat-o la altii! :)) a dormit bine (noroc ca i-am luat patutul!!), ne-am plimbat...din pacate vremea a fost urata vineri si sambata, dar ieri cand trebuia sa plecam a iesit un soareeee.....de, norocul nostru!
Lia, l-am vazut pe marmotel, ce bine arata! posa aia cu bluza albastra e suuuper!
Robi ce dulce e Matei! nu mai vazusem de mult poze cu el....e un scump!
Daria ce-s asa mici posele tale? de abia ma chiorasc sa le vad....si nu intra picioarele lunganei in ele!![]()
![]()