Super poznasi de iulie-august 2004 (170)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Rain, pentru moatza vizigoata !!! Si la mai mare !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare1
IERI am facut baby sitting pt Oscar prientenul lui Luca...Asa ca am avut 3 ore...2 copii...a fost foarte bine, Oscar il imita in totul pe Luca...iar cind se alegau si rideau..uitam instantaneu de tot!
Oscar sper deosebire de Luca se batea cind vroia o jucarie,il impingea, ii dadea si o salata de palme ..asa rapid. Luca suporta cu stoicism...si avea asa o privire inteleapta. Vorba lui tati ..avem de lucru cu baiatul asta..nu-i facut pentru lumea in care traim!
Gabi si Luca mainica numai la TV!
Eu de Pasti nu fac curatenie generala...pt ca ne mutam...asa ca am scapat ...dar cind ma gindesc sa trec la impachetat..
De gatit...nu am chef poate gateste tati! Si eu am un fel de Catalin de Andrea, acasa...nu stiu ce m-as face fara el!
Carmen multumim de intrebare...de ieri i-am intrerup tratamentul de la mine putere...In citeva ore mergem la control. Tuseste extrem de rar..si asa ca si cum si-ar "drege" vocea....Tucureii sint bine?
daria..nu te mai stresa..Giulia este inalta..nici nu are cum sa cintareasca mai mult!
Nicole..ma bucur ca merge bine actiunea gradi...Ce face gradinita din om ! 400 de grame in plus Succes la slabit si la gasit spatiu coemrcial..eu din pacate nu am astfel de pile..Multumesc pt info despre Mani!
Lumi sanatate multa!
Ioana ..gata inspectia?
Adela ..nu ne-ai spus nimic despre Tudor!
Cristalinule..un we fara peripetii!
Irina ce mai face Raducu?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ce face graviditatea din om.....de 2 ore stau numai pe culinar.ro si ma uit la retete in imagini

Am deschis frigiderul si n-am gasit pe placul meu decat o cutie de pateu, despre care stiam ca nu prea e recomandat in sarcina, dar la foamea pe care o am....

Eu nici nu stiu ce e acela stufat, pe la noi nu se face. O sa caut o reteta in imagini sa vad cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Adela, stufatul se face cu multa ceapa verde, usturoi verde, marar si patrunjel !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Adela, !!!
nu m-am putut abtine, ai fost totala cu mancarea in imagini !

revin, acum sint in plina activitate, fac musaca!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Sa va mai spun de Tudor?

- E ok, a ramas tot asa cu o urma de tuse, care il mai incearca numai noaptea.

- avem probleme cu somnul, de cand a fost bolnav, vrea sa adoarma numai daca e si mami si tati langa el, in patul nostru. Asa ca s-au dus activitatile noastre de seara, ca de obicei adormim noi inanitea lui...Dupa ce adoarme ma incapatanez sa-l duc la el in pat, dar se trezeste de vreo doua ori peste noapte si vrea din nou in patul nostru....nu stiu ce ma fac cand vine si bebe mic, ca nu avem un pat asa mare.

- activitatea preferata: sa se joace cu "olele", adica cu ojele mele, Din pacate ajunge la sertarul unde imi tin cosmeticele si cel mai mult ii place sa ia fiecare oja si sa o alinieze pe marginea sertarului, sau sa ia cate un ruj, sa il desfaca si sa se faca cu el pe buze. Adesea l-am gasit mazgalit la gurita.

-sunt multumita ca mai nou are rabdare sa stea si cate 20 minute sa construiasca cu cuburi, dar numai daca sta unul din noi si construieste cu el (ca la un moment dat ma temeam ca am un copil hiperactiv). ne cerem sa-i facem "gagaj" si "catel"

- vorbeste foarte bine, practic repeta absolut tot ce spunem noi, si repeta bine. Face propozitii, de genul "pune tati apa", "Buni, da-te dos" (adica sa-l dea buni jos din scaunul de masa). Cu alte cuvinte repeta ca un pacacal, vorba lui.

Ce ma nemultumeste, este ca s-a oprit la 11 kile de mult timp (Nicole ne luam de mana), ca nu mai mananca asa bine ca inanite, si treaba asta cu somnul.

Iata un raport intr-adevar complet despre copil

Acum l-am trimis la buna-sa ca maine si poimaine sunt plecata din oras la niste seminarii si imi trebuie timp sa ma organizez. dar observati ca stau pe forum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ziua buna, prietenele mele
nicole, multa sanatate tattalui tau! si eu fac musacaua tot cu piure, asta am facut we trecut. bunuta rau!
daria, pai vois sunteti inalti maica si te miri ca nu-i mai vin giuliei hainutele
mitzu, asa si eu cand eram gravida, mi-era foame si greata si mai ales seara. noroc ca mi-a trecut repede
gabi, eu n-am vazut reclama de care vorbesti da' stiu pentru ce bere lucrezi
noi de Paste plecam in excursie!!!abia astept, asa ca in Vinerea Mare am sa fac toata papa si luam cu noi ca sa putem sarbatori cum se cuvine. Fac salata boeuf (ca asta nu lipseste de Paste si Craciun), stau in cumpana intre stufat si drob, ceva dulce, ouale, nsite carnaciori, o sa luam salate etc.daca reusesc, fac si ceva curatenie, daca nu, e bine si dupa Paste
jucarii...pai ce nu are el...ultimele au fost trusa de nisip cu camionu' aferent, catelu' latrator...si nu mai stiu. oricum, el prefera lego...asta ar face toata ziua. acum ma gandesc sa trecem la desenat mai serios, am sa-i iau creta sa deseneze pe afara.
andrei ma ajuta la treaba, dar numai daca-i spun, rar, dar rar, da cu aspiratorul fara sa-l atentionez (acu sincer, nici nu mai stiu de cand n-am facut eu treaba asta), dar nu spala vase/rufe etc. face papa, el e cel care pregateste cina...si nu mai stiu. is asa si-asa multumita.
maine e ziua lui si-am sa-i fac tortul sacher (sper sa iasa ca la carte) si nu stiu daca ar mai fi necesar sa-i cumpar ceva pentru ca i-am ofertit deja excursia de Paste...da' ma mai gandesc
nici nu mai stiu ce voiam sa zic
va pupic

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si ca sa vedeti ce lenesa sint...sint fericita am vazut oua de pentru Pasti...gata fierte si vopsite foarte frumos la magazin...Acum spuneti si voi are sens sa muncesc? Este prima data cind vad asa ceva!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

ziua buna se de la noi!
ma bucur sa aud ca bebelasii sunt toti spre foarte bine...tusea asta se duce mai greut,dar se duce ...
la noi este atat de frumos astazi incat Lucas a pleact cu bunica-sa la padure pentru prima data numai ei doi si au venit rupti ,adica bunica :)dupa doua ore.Totul a fost foarte bine,sper ca incet incet gata cu dependenta de mama-sa.Asa ca astazi mi-am pus dormitoarele la punct...bunica se ocupa cu calcatul si debaralele...nu prea reusesc eu sa o conving ca noi nu calcam tricouri,dar daca ei ii face placere...dressingul nostru va arata bestial..va dati seama ca e nevasta de ofiter si le aliniaza de numa'..Asta face cand doarme Lucasu.. Si cum va spuneam, o zi superba pana cand ma suna sotul sa imi spuna ca de fapt suntem in ochiul unui uragan cumva :) si c ala noapte vine o furtuna de pomina.. are darul de a -i stric amereu bucuriile legate de vreme..il tin astia la serviciu la curent cu tot:(
nu mai binne nu stiam si stateam linistita ..si la noapte aia era?in fine...
ce sa va mai spun ...la noi de Paste va fi o nebunie culinara asa ca de tot ce voi da jos cu tae bo al meu se va duce pe apa sambetei..

de aceea chiar o voi intre rupe pe bunica din calcat si o voi ruga sa presteze niste clatite cu dulceata de viente..mama ,ce o sa regret:((
dar daca tot vine uraganul..

no cam asta..vine un we plin in care noi mergem in vizita nocturna la niste vecini fara copii,numai cu Margarita si jocuri:))va pup cu mare drag si daca mai apuc , revin:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut gagici! Am fost cam ocupata la servici zilele trecute si nu am mai avut timp de scris, dar am citi si vazut toate pozele.

Noi vom sarbatori si Pastele catolic si cel ortodox, dar vom avea liber numai o zi (sotul doua) de pastele catolic... asa ca nici nu stiu cand voi gati, daca e frumos prefer sa stam pe afara mai mult.. si imi propun macar sa termin curatenia ce am inceput-o sapt. trecuta.. Mai am de facut si taxele si de spalat si masina, asa ca treaba pe capul meu va fi cat casa... De mancare nu stiu ce voi face, poate sa faca bona cozonac (ca io nu am facut pana acum), in rest io probabil voi face niste salata boeuf si ceva peste de ocean la cuptor.. bineinteles si oua daca gasesc vopsea ca lumea..

De Bianca ce sa va mai pun, nimic nou, doar ca aseara s-a incaltat cu pantofii mei (aia fara toc) si nu mai voia sa-i dea jos, si facea niste zgomote cand ii taraia pe parchet...a invatat-o bona sa fie cocheta, se uita numa dupa genti, inele, cercei si pantofi... am incurcat-o...

Sunt prin zona..

Mergi la inceput