Super poznasi de iulie-august 2004 (170)
Raspunsuri - Pagina 6
cristalina spune:
Adela...sa nu citesti mesajul asta!
...e despre mancare. Eu ma stiu pofticioasa din fire, cel putin graviduta bagam ca porcu'! (de unde si cele 30 de kg in plus...:))
Noi de sarbatori mergem la socrii mei si tata socru gateste...boierie nebunie!
Face drob, cioba de miel, friptura de miel, stufat, salata boef, pateu de casa, icre (acum a venit cu o reteta de icre de crab in care baga icrele de pastrav intregi...nebunie!), sarmale cu ciuperci salate de cruditati si cand e in toane bune baga si cate o inghetzata, daca nu avem numai capsuni si mure de la congelator.
Inainte eram responsabila cu torturile. Acum mai fac cate o placinta, oricum nu putem sa mancam atat!
Cand nu era asta mica eram ca greierii bortzosi dupa fiecare masa, ne dezmeticeam de abia cand ne chema la masa urmatoare ![]()
![]()
Acu a dat Maria militaria jos din pod si ne alearga...dar tot nu punem noi mana pe nimic...
Si omu' il mosteneshte...gateste la fel de bine...:)
Asa ca...de curatzenie se ocupa tanti Ioana, de mancare tata socru...io ma ocup de condus masina....hehehe
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
amironeanu spune:
Multumesc, eu am un Catalin
, oricum trebuie sa recunosc ca il ajuta si serviciul, el la ora 4 pleaca, plus ca nu are voie sa lucreze acasa. In ultima vreme mai mult eu lucrez acasa si fac ore suplimentare.
Lumi,
ca nu mai uitat cu ortopedul. Parca acum cand am trecut la pantofi nu mai este asa evident. Vreau sa-i cumpar si o pereche de adidasi, mai moi si mai usori. Si abia astept sa mergem la vara prin nisip si nu ma intereseaza, fac credit la banca daca nu am bani, dar tot stau 2 saptamani la mare.
Am uitat sa o laud pe Stefi. Pentru ca a fost foarte constipata saptamana asta si a facut greu caca a inceput sa recunoasca senzatia si se cere la olita. Bun, mai sunt si alarme falsa (adica ea spune ca-ca si nu face nimic), dar saptamana asta a facut caca numai la olita. Suntem pe drumul cel bun.
Nicole, multa sanatate tatalui si succes in afaceri.
De Paste si noi tot la mama, asa ca nu fac nimic, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
leeloo2004 spune:
Noi de Paste plecam la Homorod, stam la o pensiune. Asta in premiera pentru ca nu am mai plecat niciodata de Paste de acasa - preferam sa petrecem in familie, insa de data asta facem o exceptie si sper sa nu fie o greseala.
De mincat o sa mincam si acolo pentru ca am inteles ca cei de la pensiune gatesc super-bine, dar ne caram si cu mincarea noastra pentru ca nu cred ca pot sa fac Pastele fara super-cozonacul soacrei mele sau pasca facuta de asemenea de ea. Prin urmare anul asta nu o sa fac decit ouale rosii (pentru care deja m-am pregatit si am luat vopseaua!), dar de obicei fac si eu pasca si drob. Miel nu prea mincam ca nu ne place in mod deosebit, insa uneori mai fac si ceva friptura de miel la cuptor.
Si Nicole - am zis eu bine - care grasi frate???? Pai 4 kg in plus fata de cind te-am vazut eu asta-toamna e mult???? Inseamna ca cele 15 pe care inca le car eu dupa mine chiar sunt motiv de sinucidere... Lumi, ia mai multa sfoara si asteapta-ma si pe mine...![]()
![]()
Lasind gluma la o parte si intorcindu-ma la gradinita vad ca ai aceleasi pareri ca si mine - nici eu nu i-am dat pina acum snitel lui Stefan pe motiv de pane prajit, iar cu cacaoa si ciocolata eu vreau sa astept pina la 3 ani; ceai nici el nu consuma... Eu am observat la el ca atunci cind ii oferi ceva de mincare mai intii o miroase si abia dupa ce trece de testul asta deschide gura sa pape! Cum noi am tinut post saptamina asta, a mincat si el alimente noi: zacusca, masline, fasole batuta (asta doar putin ca ii cade greu)...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Lumi, si sora mea mergea cind era mica cu virfurile de la ambele picioare orientate spre exterior (merge si acum...) si in plus are si platfus. Imi amintesc ca asta a facut si mama cu ea la sfatul dr. - ii punea pantofii in picioare invers; cind a mai crescut facea in fiecare zi exercitii - lipise tata pe linoleumul de pe hol 2 benzi de scotch colorat si ea mergea drept, cu talpile picioarelor paralele la liniile respective, inainte si inapoi.
Dupa cum spuneam si acum mai merge asa, desi nu asa de rau, doar cu dreptul merge putin mai in interior si mai ales cind e obosita si nu se controleaza.
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Nicole, pupam moata cumintica ...:)
Amironeanu, va uram sa va treaca de tot constipatia dar sa va ramana obiceiurile bune cu cerutul la olita!
Maria mea ieri nu a mancat nimic la pranz...Cand ajung acasa era livida tanti Ioana si cu voce sugrumata imi spune ca nu s-a atins Maria de nimic (cred ca era si obosita saraca femeie pentru ca alergase Botoshu' cu linguritza prin toata casa
). Si asta pentru ca nu a avut televizor, a fost curentul intrerupt pana pe la 4 dupa amiaza....:)
Cred ca "tante" a noastra doarme neintoarsa noaptea de cand are grija de Maria....hehehe
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Mimilinca spune:
Gabi, mersi de sfaturi
...si sper sa ne tina sfoara, ca si eu tot vreo 15 am in plus 
Cristalina, sunteti de coma... ce mai, si cu nervii beton
.Mi-a plouat in gura citind cu ce va rasfata parintii...
Andrea, felicitari pentru progrese in operatiunea olita
a mea tot sa nu o vada ...
Lia, pupici lu'Danutz, sa va lasa durerile de dinti...
Eu gata, ma pregatesc de plecare, va pup, w/e placut si sa ne auzim cu bine luni!

leeloo2004 spune:
Deci nu numai Stefan maninca exclusiv in fata TV-ului (cu reclame...), are sora de cruce in Maria...!
Fetelor eu ma duc spre casa ca la 6 am ora la coafor! Va pup si va urez weekend placut (cel putin in Bucuresti am inteles ca o sa fie vreme frumoasa, desi nu s-ar zice dupa cum este acum afara...
)!!!!

Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.
amironeanu spune:
Of, Gabi, Homorod, ce fain! Eu sunt nascuta la Odorheiu-Secuiesc si nu stiu cite excursii am facut la Homorod. Este super si un aer atat de curat! Sigur va manca si va dormi pe rupte Stefan. Dar cum ati ajuns tocmai la Homorod, nu este o zona foarte cunoscuta. Poate imi trimiti si mie nr. de telefon de la pensiune ca tare mi-e dor si poate tragem o fuga la vara.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Daaa, uitasem de stufat ... si eu faceam in fiecare paste, in amintirea bunicii mele careia ii placea tare mult !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
rain spune:
iubitele, minune, moata mea are 10,4 kg, adica a luat 400 de grame de cand merge la gradi???
recunosc, in ultimele zile n-am mai cantarit-o pentru ca tot timpul avea 10.0 kg, va si ziceam astazi intr-un mesaj ca nu pune nimic pe ea, se pare ca de la plans (glumesc
) i se trage, sau poate o fi mancarea de acolo mai buna, oricum eu nu ma pricep la gatit cine stie ce, fac mancare pentru ca trebuie sa fac, dar nu-mi place sa bucataresc!
sa nu radeti de mine, da sint in extaz ...a luat moata in greutate!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii