Super poznasi de iulie-august 2004 (170)
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Sa ma plang si io, ca imi sta deja in gat: in fiecare sambata dimineata mergem, io si Giulia la cumparaturi. Ne intoarcem, pun pe aragaz cratitele, ne apucam de curatenie, aspirat, spalat, bag masina cu rufe minim 3 ture, apoi o duc afara si apoi papam si se culca. Si barbatii mei unde`s ??? ... La draqu`s, sotul la munca cu nasu` si taica`miu cica are treburi. In timp ce Giulia doarme, io aranjez ce pot, apoi iesim pana seara in plimbari, cand vin acasa sunt rupta. Dar la cina sunt prezenti si barbatii casei...
Duminica e oleac`mai bine ... Totusi astept de fiecare data we-ul sa fiu cu Giulia 2 zile. 
Gata, ca m-am plans si ma simt mai bine, ca macar voi ma intelegeti.
Editez - Leeloo, nu ne zici ce ai facut ??? Sa stiu si io sa ma uit !
Subektu` zilei: ce ma doareee curatenia ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Chiar, Gabi, despre ce promotie este vorba ? Asta pentru ca mai aud si eu una-alta despre reclame, ca sotul meu se ocupa si cu asa ceva ...
Daria, mama, io te inteleg perfect, doar ca la mine sotul ma ajuta foarte mult, fara gluma ! De multe ori realizez ca mi-ar fi extraordinar de greu fara el !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
szivarvany spune:
Alice - io cred ca am obosit si acuma de fapt realizez ca ajutorul lui e doar sa nu strig io
In rest, e fain sa ai totul gata facut.
Da` va veni si vremea mea
INTREBARE: ce jucarii le mai cumparam ??? 
Io am luat ieri, cum vi-am zis, un puzzle de lemn, dar e greoi, altul nu am gasit, inca o cartulie cu bune obiceiuri - i-a placut la nebunie si inca un set de nisip. Urmeaza o papusa mai maricica, pen`ca se tot holbeaza in parc la fetili mai mari si neaparat un camion, ca se agita de cate ori trece unul pe drum 
Mamici, pe unde umblati ??????????
P.S. Scuzati logoreea de azi ... am treaba, da` n-am chef ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
cristalina spune:
Eu am rezolvat problema curateniei.
Ii spun lui "tante" a noastra din timp, iau cupilu' si barbatu' si plecam in vizite. Ii dau cheia pe mana si sa aduca pe oricine vrea sa o ajute...si cand vin e gata...asta de cand fusei insarcinata si nu am putut sa ridic un pai...si femeia cere tare putin, asa ca decat sa o bat pe Maria cu furtunu' de la aspirator
mai bine plecam d'acasa...:)
Io nu's cu toate shuruburile la locul lor...Tocmai am discutat cu nenea la care as vrea sa comand mobila...Nici nu facuram actele dar io fac mobila...hahaha
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
http://www.bozzetto.com/flash/fem_male.htm sorry daca l-ati mai vazut da` ma minca deshtele![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Eu de Paste nu ii mai iau nimic ca i-am tot luat primavara asta...corturi, tricicleta...si sambata vreau sa o motorizez si cu una din aia cu maner, de fier...ca de asta numai de plastic s-a plictisit!!!
Poate in aia vrea sa se plimbe mai mult, ca se agata de toate biciclete copiilor pe afara!
Din Germania i-am adus pe langa corturile alea de pus in curte si niste jocuri din lemn...imi plac tare mult astea din lemn.
E unul care are piesele colorate diferit si se imbina in cifre de la zero la noua...Altele sunt cu forme pe care sa le infigi in niste suporti.
Si ca sa fie rasfatzul maxim bunica i-a comandat leagan....d'ala mare...Au turnat beton la baza....tot tacamul...(povestea mama soacra cum l-a incercat....a chemat mesterul sa-l repare ca aluneca din el..era un pic inclinat...
).
I-am cumparat de la carrefour seturi din alea de nisip cu winnie the pooh, stropitoare....nebunie...:)
I le dau sa se joace cu ele in cada pana una alta...:)))
I-am mai cumparat un elicopter din ala cu maner, pe care il impingi si i se invarte elicea si scoate limba....hehehe
Si ieri niste carti de colorat...de a zis taica-sau ca nu-s cu toti porcii acasa...Erau cu obiceiuri de Paste, scria carte de colorat pe una...si in ea explicau in scris cum e cu Pastele...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Pai va spun ca este la o bere din segmentul economic (nu vreau sa-i dau numele sa nu ma acuze nimeni de reclama) - oricum ca sa va dati seama tot eu am facut spotul de pina acum la berea asta (adica regizorul l-a facut, dar eu m-am ocupat, intelegeti voi), respectiv cel denumit Marina - cu soldatul care vine in permisie acasa si intreaba de prietena lui, Marina, care intre timp a plecat in Spania, la cules...
De data asta insa am o promotie de consumator la care premiile sunt centrale termice de apartament si miei...sper sa va placa reclama daca sunteti pasionate de asa ceva, eu una sunt multumita de ce a iesit!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Asteptam cu interes reclamele, Gabi ! Si sotul meu a lucrat la spotul cu o marca de bere, dar nu imaginea ci muzica ... nu mai tin minte ce bere era, cu unul care se suia intr-un brad de frica unui urs parca, a fost mai demultisor !
Jucarii ? Pai nu prea mai cumparam, ca Andrei nu se joaca mai cu niciuna si ne enervam ca dam banii degeaba ... spre exemplu din casuta de plastic pe care i-am luat-o ultima data din selgros nu a ramas decit scheletul, ca daca punem husa de plastic pe deasupra, omumik nu vrea sa intre in ea ! Asa ca trage de zor la stinghiile alea de plastic si o tiriie prin sufragerie, hehehe ! Mai nou se joaca cu rata aia cu forme de trebuie sa le introduci fiecare in lacasul ei, dar nu prea mult, ca se plictiseste ... io una recunosc ca sint tare in pana de idei de jucarii care sa il captiveze ! Carticele avem o gramada ... parca tot astea sint mai gustate ! Da' trebuie sa i le citeasca cineva, deh !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Aaaa, si Cristalina, si noi am crezut ca daca ii luam triciclu dala cu miner o sa fie mai usor - ca prin parc se oprea la toate pe care le vedea ... dar minunea a tinut citeva zile (nu mai spun ca bicicletele astea sint facute pe masuri mai mici, ca lui Andrei nu ii incap picioarele pe suportul acela de plastic !!), acum s-a cam plictisit si cum pe jos merge in toate directiile numai in cea in care mergem noi nu, tot in bratele lui taica-su sfirseste, ca pe mine ma desheleaza !
Nu stiu cum de atirna asa de greu, ca l-am cintarit aseara si are 13 kile juma ...
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
rain spune:
Pupici!
gata, am trecut si de a 3-a zi de gradi, astazi se pare ca a fost mai bine, a plans doar cand am plecat eu si bineinteles ...cand m-a vazut acum la pranz, mi-au spus ca a mancat toata supa de pui cu taitei, dar felul 2, adica snitel de pui n-a vrut sa guste, cred si eu, n-a mancat niciodata snitel![]()
![]()
, eu nu gatesc asa ceva, sintem grasi !
cred ca luni va fi o zi de plans pentru ca in weekend va sta iar numai cu noi si o sa uite de gradi, vedem ce ne mai asteapta!
intrebati de poze, nu i-am mai facut poze ...de nu mai tin minte, uit mereu sa pun acumulatorii la incarcat, si cand e vreo faza de merita pozata, n-am cu ce, dar promit sa-i fac niste poze in weekendul asta! s-o vedeti ce vorbeste la telefon ...cu Anina (Adina), imi venea s-o mananc aseara, ii spunea Adinei ca ii place la gradi si ca e cuminte
!
Olivia, am vorbit cu Marina (Bunny) despre Alex, nu mai merge cu el la doctor pentru ca s-a vindecat, asa zice ea, nu se mai aude nimic, se pare ca praful si soarele de capitala i-au facut bine, probabil ca si Luca se va simti foarte bine la mare, mai ales ca vine vara si il duc bunicii la plaja, sa faca aerosoli naturali! va pupacim
fetele, sariti in ajutor cu o reteta buna si delicioasa de musaca, eu am avut o tentativa de musaca cu ceva ani in urma, nu mi-a placut cum a iesit si nici ca am mai incercat, dar azi ma bate gandul, am niste carne de vita si altceva n-am ce sa fac, saru'mana!
P.S. aveti ceva pile pe la vreo agentie imobiliara? caut un spatiu si nu gasesc deloc, sint putin disperata, help!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii