Bebelusi de iulie-august 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pitecantrop, nu se pot vedea pozele.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bun venit, Sunt mamica si Adana! Sa va traiasca puii si sa scrieti mai multe la noi!

Adana, vezi ca primele 10 mesaje sunt moderate, asa ca scrie-le repede, ca apar tarziu si s-ar putea sa le sarim, la viteza noastra...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pitecantrop ..hai ca te ajut eu

http://itswww.epfl.ch/~vlad/Adi-web/index.html

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

tare ciudat cu adresa asta a ta..a iesit la fel si la mine..desi am scris corect..hmm

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Emaaimee, pun maine info despre dermatita, ca mai am de scris. O ca ai vazut prima glow-ul.

Adriana, zapada? Wow! Va dati cu saniuta ?

Pitecantrop, la 1 an se face Priorix sau Trimovax, se cumpara. este antirujeola-rubeola-oreion.
Scrie adresa cu poze pe litere, cu cate un spatiu intre caractere, ca sa nu apara ca link si apoi vedem cum ii dam de cap.

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Barbatu-meu zice ca nu o sa reusesc ca ii adresa mai ciudata. Adica el mi-a explicat de ce nu o sa reusesc..da eu nu am inteleg nimic din ce a zis. Mno...o sa transfer poze intr-un album pe yahoo si o sa dau linkul de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by pitecantrop

Barbatu-meu zice ca nu o sa reusesc ca ii adresa mai ciudata. Adica el mi-a explicat de ce nu o sa reusesc..da eu nu am inteleg nimic din ce a zis. Mno...o sa transfer poze intr-un album pe yahoo si o sa dau linkul de acolo.

Eu am copiat adresa data de tine in fereastra noua si acum ma delectez cu pozele pletosului.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Si eu vad pozele Pitecantrop..
Hais a ma bag sa deschid un nou capitol

Mergi la inceput

Pitecantrop, am reusit si eu! Ce pletos frumos ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

Bebelusi de iulie-august 2005 (92)

Mergi la inceput