Bebelusi de iulie-august 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
Ce de mamici noi..super
BINE AI VENIT ADANA!
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Andreea cand e tusea mai rea n-au voie sa stea in umezeala din baie.Lasa-l azi,fa-i sambata,sa apuce ceva din medicamente.Dar poti sa-l speli la ghiuveta la fundulet.
Altceva ia-ti umidificator neaparat.!Si nu te speria...sa bea lichide multe daca ti-a dat antibiotic.Vezi ca s-ar putea sa-i scada pofta de mancare vreo 2 z...daca bea lapte si atat sa-l lasi in pace.
Multa sanatate si multi pupici.
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
pitecantrop spune:
Buna seara si de la noi!
Nu am mai scris de multa vreeme fiindca efectiv nu ma lasa sa misc in front Adi. Are o energie de ma termina. Seara picam ca mustele toti 3.
In schimb la capitolul micare stam si noi foarte prost. Adica fructele le refuza. Nu mai stiu ce sa fac. Pina acum ii cintam, dar mai nou am observat ca atunci cind ii cint "Dupa pui de morosan" incepe sa o lalaie si el. Asa ca iese un adevarat spectacol, dar de mincat tot nu maninca.La capitolul dintzoci avem 3 si ne mai iese unul acum ca se lasa cu miriiala. Se trezeste noaptea urlind de durere saracutul.
Am si eu o intrebare: ce vaccin se da in Romania la virsta de 1 an. Noi venim in tara cred ca la sfirsitul acestei luni si raminem pina in octombrie. Asa ca va trebui sa ii dau vaccinul de 1 an in Romania.
Sa va aratam poze cu noi. Nu am mai completat cu ultimele albume.
Va dorim o seara buna tuturor.
http://itswww.epfl.ch/~vlad/Adi-web/index.html
anis spune:
Pitencantrop nu merg pozele..adresa.
AniS si
Ingrid
blackpanterro spune:
Bun venit mamicilor noi!!!
La noi a fost foarte frumos azi si s-a topit toata zapada...Doamne ajuta sa nu mai ninga ca sunt satula de zapada.
Sa va spun ce haios este Aidan, seara dupa ce ii dau san si il duc in camera lui, il pun in patut si el deschide gurita ca stie ca trebuie sa primeasca suzi.I-o pun in gurita si el se intoarce pe o parte si la somn.E asa de scump ca in fiecare seara e la fel, el stie cum sta treaba :)
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
pitecantrop spune:
Mno..nu vrea. Daca copiati adresa asa cum e cu its inainte de www atunci merge. Is trista cu nu stiui cum sa le pun.![]()