Simptome de sarcina! -12
Raspunsuri - Pagina 5

mirebu spune:
Buna fetelor!
Sunt mai noua pe aici si azi am prins curaj sa va scriu fiindca sunt tare dezamagita. Ultima mentruatie a fost in 13.03 si in 24.03, adica Z12, mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv. Am prestat in zilele fertile, poate nu atat cat as fi vrut, dar oricum...
Acum 2 zile m-am trezit din senin cu o pata maronie, neinsotita de dureri in condittile in care mentruatia ar trebui sa imi vina abia sapt viitoare in 11.04. Scurgerea in prima zi nu a fost deloc intensa, dar maro inchis, in a doua zi aproape a trecut, adica era maro fff. deschis, ca azi sa fie de fapt maronie spre rosu inchis cu dureri de burta si diaree.
Teste am facut doar unul si acela negativ, cu o seara inainte de a incepe scurgerile
daca vreuna a mai trecut prin asa ceva va rog sa imi spuneti, fiindca de cateva luni cu 2-3 zile inainte de CM am aceste pete maronii care din pacte imi dau sperante false ca sunt de la implantare.
Va pup si va doresc la toate ce imi doresc si mie:

bubuleana spune:
mirebu: faci cumva vreun tratament? iei ceva? oricum trebuie sa mergi neparat la dr. Numai el te poate ajuta ... noi doar ne putem da cu parerea
bubuleana

mirebu spune:
bubuleana nu iau nici un tratament, incercam de vreo 8 luni, si nu reusim... am fost la doctor, a zis ca totul e ok, asta inainte de a avea scurgerile maronii. Sapt viitoare sigur ajung pe la medic, ca incep sa ma ingrijorez din ce in ce mai mult.
si eu va

bubuleana spune:
mirebu: mda ... foarte ciudat... nici eu nu iau nimic, si am scurgeri maronii insa in ultimele zile ale CM si asta stiu ca e normal ... insa inainte de CM fara sa iei nica ... nu stiu ... mi se pare ciudat ... poate stiu fetele mai mult... dar du-te neaparat la dr.
bubuleana

pusichet spune:
Salut
Aveti dreptate ca pregnylul pozitiveaza testul, si eu stiam dar uitasem.
pupici
ana maria

Jaana spune:
mirebu, si eu am scurgerile acestea maronii cu 1-2 zile inainte de CM si nu iau nici un medicament... Am spus doctorilor la care am fost pana acum de ele dar nu a parut nici unul alarmat... Eu am si ovare polichistice dar nu stiu daca are sau nu vreo legatura cu asta. Daca afli mai multe de la doctorul tau, impartaseste cu noi informatiile!

mirebu spune:
Jaana imi pare rau ca si tu ai aceleasi probleme. Am aceste scurgeri de cateva luni, in decembrie anul trecut mi-au aparut prima data. Imi amintesc bine pentru ca am luat plasa crezand ca sunt de la implantare . In februarie aceeasi poveste.
Nu am mers la medic de cand am avut aceste scurgeri pentru ca am neglijat problema aceasta, dar zilele trecute, intamplator am gasit un subiect despre aceste scurgeri si se pare ca sunt cauzate de ceva dereglari hormonale.
In plus, tot cam de la sfarsitul anului trecut am mari probleme cu tenul, mi-au aparut niste cosuri pe mandibula, sub piele, dureroase, dar nici la dermato nu am ajuns
Concluzia...sunt o delasatoare
Va pup si scuze daca m-am lungit sau am fost pe langa subiect

Jaana spune:
mirebu, continui si eu putin off-topicul, sper sa ne tolereze fetele de aici, daca nu, deschidem alt subiect . Eu am scurgerile astea de multisor si nu le-am dat prea mare atentie, caci daca medicii n-au spus nimic, eu ce sa zic?? Acum m-ai pus si pe mine pe jar... unde ai gasit articolul respectiv??
Probleme cu tenul am avut si eu anul trecut pentru vreo 2 luni, m-au invadat niste cosuri asa cum spui tu, pe sub piele... am crezut ca innebunesc, la 29 de ani aratam ca o adolescenta Dar cum au venit, asa au disparut.
Daca mai au si alte fete experiente asemanatoare, asteptam sa le scrie aici sau deschidem alt topic.

Anutza_26 spune:
Fetelor!!
Ies de dupa paravan.. am si eu o veste. Azi, Z 7 am facut HSG. M-a durut de am zis ca mor. Am luat advil inainte, chiar 2 pastile.. dar degeaba.. Doctorul a zis ca trompa stanga nu mai e buna, e infundata.. sau nu stiu ce e cu ea ca nu se vedea la nici una din cele 2 radiografii. Cea dreapta e permeabila dar e foarte subtire.
Tot azi am fost si m-am programat la sanatoriu la mangalia. Luni ma internez acolo pentru tratament. O sa fac 6 proceduri, 4 sunt platite de casa de asigurari si 2 tb sa platesc eu. una din cele pe care tb sa le platesc este la un aparat care se cheama Diapulse si in care doctorul meu isi pune mari sperante. Vinerea viitoare sotul trebuie sa se duca sa isi faca spermograma.. sa vedem cum stam si cu . Mi-a spus ca dupa tratamentul de la sanatoriu care dureaza 10 zile o sa asteptam cateva luni sa vedem daca raman gravida.. el zice ca o sa se imbunatateasca calitatea trompei in astea 10 zile si ca am sanse.. daca nu raman gravida o sa inceapa sa imi faca instilatii
.. dar nu vreauuu daca e instilatie este ca hsg si eu nu vreau sa mai aud de asa ceva.. doare prea tare
Oricum, vestea buna este ca in sfarsit mai vad speranta.. dupa atatatea nopti nedormite de suparare si de griji, m-a facut doctorul sa sper.. parca mi se pare mai sters diagnosticul ala de infertilitate pe care mi l-a pus prima data..
Fetelor sa imi tineti pumnii de luni! In weekend o sa vin acasa cred, si o sa intru sa vad ce mai ziceti si sa va povestesc ce se intampla pe acolo.. Oricum am fost azi si e o linistee.. si e pe malul marii si e cald inauntru si tot personalul mi s-a parut foarte primitor.. De-abia astept sa ajung acolo! Va pup pe toate.
Pana ma intorc de la sanatoriu tocmai bine e perioada testelor la majoritatea dintre voi.. va tin pumnii la toate si .. poate va gasesc pe la mamici!