Simptome de sarcina! -12

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carmencyta: of! mi-era teama ca asta iti va spune... adica partea cu dereglarea ... dar las' sa vezi ce repede trec astea 3 luni... eu te vad in iulie hai, fii curajoasa draguta mea!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

da bubu drag si scump.vor trece repede,mai ales ca dr.mi-a dat sperante ca dupa tratament sigur voi ramane.si apoi a discutat mult cu mine si a zis ca dupa astea 3 luni vom incepe sa planificam sarcina impreuna:teste de ovulatie si toate alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

carmencyta eu tin sa sustin ceea ce ti-a spus medicul.prietena mea avea dereglari grave rau de tot si dupa 3 luni de anticonceptionale a ramas gravida din prima.multa bafta!

Mcrissa
nunta noastra
nepoteii mei iubiti

Mergi la inceput

multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine.pe langa cat timp am asteptat pana acum fara rezultat,3 luni e floare la ureche,nu?plus ca fac orice si oricat numai sa stiu ca va veni un puisor frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carmencytoo io

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

liana30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Buna.
V-am citit cu mare interes. Desi noi nu incercam sa facem un bebe, dar nici nu ne opunem ideii , este posibil sa fie cu ochisori. Am intarziere 7 zile (am CM de 30 zile, ultimul pe 28.02) si ieri am facut un test Ozone, a iesit negativ, l-am pus frumos deoparte si seara cand m-am uitat la el mai era o dunguta palida... Ce ziceti de asta? Alte simptome n-ar prea fi, doar ca mi-e cam foame...
Socotind dupa ultimul CM data probabila ar fi 5 dec, asta este o coincidenta foarte interesanta, pt ca fetita mea avea DPN tot 5 dec (desi s-a nascut pe 2 dec), iar ultimul CM de atunci a fost tot pe 28 febr...
Sa mai fac alt test? Sa merg la control?
Pupici si multa bafta tuturor.

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Buna fetelor!
Crisia, iti tin pumnii sa fie bebe! Vezi ca testele Ozone dau cele mai mari rateuri. Eu iti recomand sa mergi la doctor. Daca nu poti sa mergi la dr acum, macar fa-ti testul de sange beta-hcg. Testul de sange nu greseste.

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Crisia: daca testul ozone nu ti-a aratat imediat a doua linuta atunci e negativ. Eu zic sa faci testul de sange cat mai repede sau sa mergi la dr.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

crisia incearca si un test clear blue.
am inteles ca sunt cele mai bune si nu ies pozitive decat atunci cand sigur ai bebe.iti tin pumnii sa fie cu ochisori.o programare la doctor nu strica.

Mcrissa

Mergi la inceput