Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-5

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Iriss, bine ai venit si...sedere scurta!
Pt. inceput n-ar fi rau sa ai rezultatul de la spermograma sotului (sigur te va intreba de ea, eu te sfatuiesc sa o faceti la dr. Matei - CFR2) si eventual analizele hormonale, dar nu cred ca il vor interesa prea tare, pt. ca oricum va vedea la eco daca ovulezi cum trebuie, iar daca vede ceva in neregula, te va trimite el. In rest, numai daca vrei tu poti sa faci zoonozele la Cantacuzino, sau la Medicover (chlamydia, citomegalovirus, listeria, toxoplasma, ureaplasma, mycoplasma etc...) dar sunt destul de scumpe. Eu de ex. le-am facut abia dupa ce am pierdut sarcina, si mi-au iesit toate bune, deci nu din cauza asta am pierdut-o.

Multa bafta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

multi la fetele dragi.
Iriss, bun venit si sedere scurta (trecere rapida pe lista de gravidutze).
Amely scumpa si bafta multa la laparo. Am aflat eu din surse sigure ca maine faci analizele si marti interventia. Iti tin pumnii si sunt cu sufletul alaturi de tine. de la mine sa fie si ea alaturi de tine.
Dragele mele, sper ca lipsa voastra de pe forum se datoreaza liberelor datorate sarbatorilor si nu abandonului.
Pana la noi interventii, va pup siva urez spor la tot ce va doriti.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Amely iubita, sa nu iti fie frica la laparo! Stiu ca e usor de zis si eu am fost emotionata tare dar uite-ma: sunt vie si nevatamata!
Iti tin pumnii sa ai un rezultata bun! Oricum tu ai mai ramas gravidutza, deci ai sanse foarte mari sa fii in regula!

Mergi la inceput

Kittysor, Silvana ca mi-ati dat curaj, iar floricica e tare parfumata!

Intr-adevar Kitty, maine merg la spital pt. internare si analize. Sambata plec din Bucuresti, luni stau acasica, iar marti...la operatie. Sper sa programam marti, nu miercuri, ca sa ma pot intoarce cat mai repede la servici.

Fetelor... e adevarat ca dupa laparo iei in greutate? sau nu e o regula? (e doar o curiozitate, de genul "tzara arde...")

Va pup din tot sufletul pe toate, si va multumesc pt. sustinere

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Draga Amely, vreau sa te incurajez si eu pentru interventia de saptamana viitoare si sa te asigur ca nu va fi o experineta din viata ta de care sa-ti amintesti cu trsitete. Din contra, pentru mine a fost o experineta din care am invatat ca exista atatia oameni minunati pe lume, adevarati profesionisti care isi fac datoria si meseria din pasiune si/sau MULTA COMPASIUNE pentru cei din jur! Nu sunt clisee, sunt adevaruri. Te vei convinge! Esti pe cale mai bune maini!
Succes!
Pupici dulci,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

musete, iti trimit un mare . Nu mai stiam nimic despre tine. Sper ca totul este OK.

Mergi la inceput

Heeei, Musetico! chiar ma gandeam la tine zilele astea, ce mai faci tu fata draga, ne-ai parasit de tot? chiar daca nu e nimic spectaculos de raportat (desi eu sper ca e) tot ne e dor de tine si vrem sa intri mai des!

Merci mult de incurajari, te pup dulce si astept sa ne pove ce ai mai facut intre timp, ok?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Amely eu nu pot sa-ti vorbesc din experianta pt ca nu am trecut prin asa ceva (si sper nici sa nu fie cazul) dar a trecut cumnata mea.... iar prima luna dupa laparo a ramas insarcinata (ea si fratele meu incercau de 2 ani). Acum au o fetitza de 2 luni si ceva care sambata va fi botezata. Tin pumnii.

marina

pozici

Mergi la inceput

Da, Marinar, e asa bine cand mai auzi si de reusite! Dea Domnul sa fim toate la mamici de 2007

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

of, mai fetelor, pe pagina 2?
dl dr n-a mai raspuns pe site din ianuarie. va dati seama cate paciente are?
amely sigur o sa fim mamici de 2007, nici nu se paote altfel! da? in iunie o sa ramai si dupa 9 luni, gata! fa tu socoteala... iese pestisor :))
va pup si ar trebui sa fim pe prima pagina , da?
bubulinooooo, pe unde esti? nu ma postezi nimic...esti supa pe noi? sau vii direct cu II sa ne iei prin surprindere? :))
va pup si va doresc o seara placuta.
p.s. eu sunt ziua 27 si sper! dar e nevoie de mai mult decat speranta! va pup!

danotino

Mergi la inceput