Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-5

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

PASTE FERICIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult pe forum dar v-am citit mereu.
Am avut o perioada in care am fost foarte deprimata si fara chef de nimic.Nu am ajuns nici la dr.nici la IDS pentru ca a m-am gandit m-ai bine si nu era cazul in saptamana Patimilor.O sa atept luna viitoare pentru asta.M-am decis ca in iunie sa fac si o inseminare daca spermograma sotului va iesi buna.
Va doresc tuturor un Paste Fericit si sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti toate dorintele.Fie ca lumina invierii sa va aduca pacea si linistea sufleteasca de care aveti atata nevoie si poate si un bb.
Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata fetele mele dragi si HRISTOS A INVIAT!
Wow, am gasit subiectul abia la pag. 3, asa ca m-am grabit sa-l aduc pe prima pag.

Sper ca ati petrecut frumos acest Paste. Eu...dupa cateva zile de relaxare in natura, am revenit in Bucurestiul natal si sunt deja in campul muncii...

Azi sunt deja ziua 4... Dupa cum stiti, nu asteptam nimic luna asta, fiindca nici n-am incercat, deci n-a fost nici o surpriza ca au venit rusii.

Voi ce mai ziceti? vreo veste, ceva?

Pupici la toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Adevarat a inviat, Amely!
Si eu sunt pe baricade, adica la serviciu. Nu am chef de treaba, inca am de senzatia ca sarbatoresc ceva.
Mi-a fost foarte bine, sper ca si voua la fel. Este prima sarbatoare de foarte multi ani, in care am fost total relaxata, impacata cu mine si fara sa ma gandesc ca nu am copii. Este o stare pe care am incercat in ultimele saptamani sa mi-o induc si vad ca am reusit. Si asa vreau sa raman! O sa merg la musiu T deabia peste vreo 2 luni sa-i comunic ca vreau FIV si sa vad ce parere are, eu oricum sunt hotarata dar poate ma ajuta cu vreo informatie, ceva. Nu mai fac monitorizari, nu mai iau utrogestan, nu nimic pentru ca stiu sigur ca ovulez dar endometrioza nu ma lasa sa raman gravi. Numai tratamentul lui dr Andritoiu o sa il urmez in continuare.
Pana la FIV, pe care o sa il fac probabil prin octombrie, nu vreau sa ma gandesc decat ca sunt o femeie normala si suficient de desteapta ca sa nu ma lamentez pentru lucruri care nu mai depind de mine.
O sa fiu in continuare pe subiect sa va incurajez si sa va spun ce am mai facut.
Multi si sa aveti sanatate si noroc!

Silvana

Mergi la inceput

Silvana asa te vreau! Acelasi lucru l-am simtit si eu de sarbatorile astea, am fost total relaxata si m-am bucurat sa fiu in mijlocul familiei. Eeei, acum am un mic stres, pt. ca saptamana urmatoare urmeaza sa fac laparoscopia, dar stiu ca T. e meserias asa ca nu-mi fac mari probleme. Mi-e mai frica de verdict, decat de operatie.

Colac peste pupaza, operatia mi se suprapune si cu un curs platit de firma, la care evident, nu ma mai pot duce fiind in reanimare si apoi in recuperare. Sper sa nu fie imputabil, oricum voi dovedi cu certificat medical ca nu m-am putut prezenta... asta e!

Marair, cum stai cu greturile? ce ai mai aflat legat de virusul HCV? Sper ca totul e OK!

Va pup!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ADEVARAT A INVIAT!!!!

Fetelor ma bucur ca sunteti bine si mai linistite. Chiar daca luna asta nu am ovulat (asa cred) deci efectul AC nu a trecut, sunt ok, iau exempul vostru si incerc sa nu ma stresez. In concluzie astept rusii.

va pup pe toate

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Adevarat a-nviat!
Va pup tare mult fetele mele dragi. Mi-a fost foarte dor de voi, eu in ultima vreme fiind mult prea ocupata si ce net-ul mai mult in pauza, asa ca nu am apucat sa va urez si eu macar un "Paste fericit si linistit!".
Eu m-am resemnat (nici luna aceasta nu am avut ovulatie) si de luna urmatoare incep stimularea.
In rest despre mine, nimic nou, decat ca mult prea repede a trebuit sa ne intoarcem la munca, unde pe mine ma asteapta vrafuri de bilanturi. Odios cu adevarat!
Va pupic tare tare mult si cu mult drag, fetele mele scumpe!

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

'Neata fetele!

Kitty, si spor la treaba... Sper ca stimularea sa dea rezultate faine!

Dragelor, ia haidetzi pe prima pagina!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hristos a inviat!

In urma mesajelor dupa forumul desprecopii m-am hotarat sa ma duc la Tutunaru, foarte bine, sun ma programez pe 26, adica azi. Pe 24 ... surpriza, mi-au venit uratii, asa ca ieri am sunat sa ma reprogramez, so , pe 5 mai ma duc la el.
Tre sa fiu preatita cu ceva (sa-mi fac analize, sa fac ceva anume)?
Imi pun toate sperantele in aceste consultatii pt ca sunt in pragul disperarii ... desi timpul nu a intrat in sac, dar incepe sa ma obsedeze, ca la mine de ce naiba nu se intampla ... dar ma rog, sa nu imi mai amintesc ca iar scriu 5 km de intrebari fara raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Iriss, daca ai mai facut ceva analize, nu strica sa le ai la tine, dar T o sa-ti dea sa faci ce analize crede de cuviinta. Sa te pregatesti sufleteste si cu listutza de intrebari.

Succes

marina

pozici

Mergi la inceput