Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Of of of of...maine am interviu la o firma la care chiar imi doresc sa ma angajez si mi-am pus in plan sa ma culc mai devreme si uite-ma la ora 2 juma tot pe aici. Toata ziua am umblat azi cu un morcov maaaare in anumite locuri fara soare si in continuare il simt de nu imi vine sa ma culc. Daca ma angajez eu nu prea am ce sa fac cu goanga. Mama e haosul in persoana, soacramea are grija de o armata de oameni si caini infometati iar de bona nu prea avem bani. Aproape ca imi vine sa o dau maine in bara. Ca sa fie morcovul baban azi mi-am dat seama ca nu am nici un fel de haine calumea pentru interviu. Am dat jos hainele de vara si alea acceptabile crapau la propriu pe mine. Asa ca maine ma duc cu o tinuta improvizata carnaveleasco-penibilo-inniciuncazdeinterviuserios. Asta e. Sa ma placa pentru personalitatea mea spumoasa (daca ma culc la ora asta o sa fie mai degraba rasuflata).

In plus azi am avut inspirata idee sa schimb tetinele pe unele de 4 asa ca copilu facea ca fantana arteziana. Ce m-am gandit eu in mintea mea: sa ii pun cereale sa ingros laptele. Si uite asa timp de o ora a supt in gol ca nu mai trecea nimic prin biberon...Poate totusi e mai bine sa ma angajez sa nu mai aiba bietul copil parte de asa o mama...

Raluca, te inteleg perfect si ma sperii in acelasi timp. Tu mai si muncesti in timpul saptamanii, eu nici macar (daca nu pui in calcul traducerile mele amarate)

Imi pare rau ca nu raspund insa in seara asta nu am nici o idee.

La multi ani sarbatoritilor!

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

buhuhu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buhuhu si tie!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane de aprilie!
Eu am dormit ca naiba, nu stiu ce-am avut... n-am putut dormi bine...
Hmmm, vad ca ploua afara!
Roxy, cred c-o sa-i fac si eu Anei cateva poze alb negru!!! Sanatate multa! Eu zic ca cel mai bine e sa-l vada un medic competent!
Jadi, sanatate multa!!! Cred ca esti cu nervii vraiste ca nu se mai termina odata cu infectia asta sau ce e!
Hai ca s-a introdus un nou cuvant in vocabularul nostru comun zizi-ul!!! Nanadana, banii ii ridici de la posta pt. depturile de autor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Miflore astept sa vad pozele alb negru. Nici eu nu am dormit prea bine, dar asta e la ordinea zilei. Mai astept un pic pana sa il duc pe Darius la medic...ca nu a mai avut nici un simptom...da' sunt si eu cu morcovul cat casa...
am schimbat si eu vigantolul! bine ca am aflat!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

ANYA20, mercic pt raspuns. sPER SA AI DREPTATE SI SA FIE TOTUL OK...
Multa sanatate si voua

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna dimineata mamici si bebici!

Vai, dar ce cuminti ati fost aseara. Am plecat la capitolul 87 si tot aici va gasesc.

Revin si eu cu o intrebare intrebatoare: cum fac sa vad filmuletele de pe adresa comuna? Ma lumineaza si pe mine cineva?

Va pup!

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Marinela, l-am vazut pe Iaris in pozici! Ce scump e!!!!! Deja in premergator???
Cristina, Ramona, eu zic sa le puneti pe bone sa se urmareasca una pe alta! Va dati seama ce-ar fi! Si voi, dupa copaci, trageti pe pelicula!
Mary, spor la condus!!! I-am vazut lui Andrei poza de pasaport! Are si cravata baiatul, e un scump!!! SI bucatica rupta din tine!
Ioana, mercic!!! Poate te vom vizita si noi dar mai incolo! La noi se anunta o perioada cu foarte multe plecari din Bucuresti!!!
Nanadana, zezette spui, zezette sa fie!!!
Diana, felicitiari pentru rostogol!!! Se pare ca la voi nu se lasa dusa iarna asa usor!!! Jucariile astea sunt internationale, sticlele si pungile fosgaitoare!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Carmi, ne bulgarim!!! Ia uite ce imbujorata sunt!
Tu in ce week-end-uri vii? Eu sunt plecata din Bucuresti in week-end-ul de Florii, sper ca nu e acela in care vroiai sa ne intalnim in parculete! Esti disponibila un singur week-end in Bucuresti sau mai multe?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Pauza sa incerc si eu sa schimb capitolul ca n-am facut-o pana acum.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput