Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana saru'mana ca ma cari . Mai vb spre WE incolo.

Carmi m-ai distrat cu balega . Eu crec ca a isit bine, dar ca te asteptai sa fie altfel. Cel putin mie imi iese moale branzica (nu seamana cu nimic din comert).

Noi am socializat azi in parcul mic de langa bloc unde erau o gramada de copii. Ne-am dat in leagan si a ras in hohote. Cand sa plecam (eu aveam picioarele tepene ) a inceput sa maraie ca mai vroia. La groapa cu nisip nu i-a placut ca ii e frica de nisip . Nu ma grabesc ca sigur prinde el gustul...

Bianca si eu ii dau baby drink, tot 100ml la plic. In parc poti lua apa in termos sau bibe si il faci pe loc daca ti-e teama sa-l tii mai mult timp facut. Dupa cateva ore se mi se pare ca se decanteaza si eu il arunc.

Noapte linistita!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by karmenutza

Eu nu pot sa inteleg: se tine binisor in fundulet mai mult de 3-4 secunde dar NU se ridica singura. Trebuie sa o pun eu. Daca o pun si o las culcata din nou, plkange ca vrea iar in fund dar nu face nici un gest ca ar vrea sa se ridice sinngura. M-a disperat. Oare chiar e lenesa sau are ceva?

Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)

Catalina

In CC se spune ca asta e varsta la care apar primele semnea ale viitorului fel de a fi. Probabil va fi un pic mai lenesa. Dar asta nu-i un pacat asa de mare. Bebelina noastra a descoperit ca decat sa intinda mai mult manuta dupa o ratza in cada e mai usor sa-i dea un sut cu piciorul si sa-i ajunga mai aproape de mana, sa nu mai fie nevoie sa se intinda dupa ea. am mai observat ca-si foloseste picioarele f mult in activitati.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Am terminat si eu de citit ultimele pagini.
Tonnia - eu pasez rosia, dar cand o fierb o pun fara pielitza si fara semintze
BiuMil - eu ii dau in continuare baby drink, 1 pliculet dizolvat in 200ml apa. De preparat il prepar in felul urmator: pun 100 ml apa in biberon si dizolv pliculetul. Biberonul il tin in permanenta la frigi. De 3-4 ori pe zi pun in alt biberon o cantitate din ceaiul de la frigider (20-30 ml) pe care il indoi cu aceeasi cantitate de apa fierbinte. Am ramas cu obiceiul asta de pe vremea colicilor. Dr ne-a zis sa nu tinem ceaiul mai mult de 3-4 ore la temp camerei ca fermenteaza, sa-l tinem la frigi si sa-i incalzim o cantitate mai mica. D'aia am inventat procedeul asta care pt mine s-a dovedit a fi OK.

Ca tot ziceati de baita...la noi cand iesim din baie nu-ti dai seama daca a facut baie ea sau eu

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Mimsi cunosc sentimentul la mine e apa peste tot. Pe mobila, pat, covor, pe noi...unde vrei si nu vrei (eu ii fac in camera ca e baia prea mica sa ne desfasuram).

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aluna.cata spune:

Maddy, te rog sa-mi trimiti cat poti tu de repede nr. de telefon al dr. Stamate pe mail @yahoo.com ! Si te mai rog ceva: zi-mi si de ortopeda ta, eventual un nr. de telefon! Ce diferenta e intre ecografie la sold si radiografie? de ce vrea ortopeda sa faceti si radiografie desi ecografiile ti-au iesit bine? Iti multumesc pt ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

FETELOR, DARIUS NU A FACUT FEBRA SI NICI NU A MAI TUSIT. aZI NU L-AM SCOS AFARA si nici baita nu am facut... haideti ca am apasat din greseala pe "caps lock" si scriu ca si cum as tzipa la voi!
IOANA, cred ca am reusit cu PM-ul! era simplu da' nu vedeam de nas "options" in meniu! Multumesc pentru amabilitate si pentru rabdare!
Am vazut si pozele! ce copii frumosi! si moderni! si mamicile-s pe masura! La tatici nu prea m-am uitat...

Hai sa ma laud si eu cu bebelul meu. Este un mancacios si un zambaret. De cand l-am nascut , eu ii cant intr-una o melodie, "bate vantul frunzele" daca o stiti, si de cateva zile, de cate ori ma aude incepe si el sa gangureasca de mama focului si sa "tipe" de parca ar canta cu mine! Si daca ma opresc se opreste si el! si apoi rade! E foarte haioasa scena, mai ales ca se si chinuioe sa scoata tot felul de sunete! Si la cat de tare"canta" imi e teama sa nu raguseasca. Apropos, o fii posibil?Si a mai invatat ceva: atunci cand ii spun "darius iubeste-o pe mamica!" (trebuie sa repet de 3-4 ori), ma prinde cu manutele de fata si ma strange, iar cu gingiile (ca nu are dinti si nici semne ca i-ar iesi nu sunt) ma musca de obraji. Daca ii spun "da sa pupe mama manutza" dupa ce repet de cateva ori, intinde mana si incepe sa rada in hohote! hai ca l-am laudat destul. acum sa ma si plang de el... inca nu si-a dus piciorusul la gurita, acum face eforturi si abia a reusit sa si le prinda cu manutele, in fundulet nu sta decat sprijinit, dar se intaorce de pe burta pe spate si invers...Nu se ridica in picioruse daca se prinde de ceva, dar daca il tin in picioare se impinge in picioare ca si cum ar sarii, pana simt ca imi amortesc mainile...
Mama, ce imi mai place sa il laud...

Bravo MIRUNA- ca vine vara acum si sa iesim ca fetele in oras! IOANA, multumim si pentru invitatie! poate o sa ne cunoastem, daca nu la tine, macar in parc!

Felicitari si lui VLADUT- ABIA ASTEPT SA FACA SI DARIUS LA FEL...Cred ca e un haios!
VERA, parca ti-am mai spus, dar e tare frumusica IULIA MARIA! am revazut pozele si nu pot sa nu remarc!

LOCCA- spui ca MATEI se rusineaza la straini! Al meu face si mai rau! Daca incearca sa il ia careva din bratele mel, incepe sa planga! asta de cand ne-am intors din spital...Ritualul este sa merg eu cu el in brate la musafir, iar el sa pipaie fata respectivului cu manuta! asta la fiecare persoana in parte! in momentele astea eu ii spun generic "salbatic"

fetelor hai ca am scris!
vad ca nu mai aveti chef de dans...
eu am, ca in fiecare seara...
imi cer scuze daca am sarit pe cineva cu multumiri sau aprecieri! revin

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Veronica, Irina, maine repet figura dupa model Nanadana. Sper sa iasa ceva mai legat...
Nanadana, sa traiesti ! Maine fac cum zici tu. Raportez rezultat.
Copilul meu e nervos, iritat si vrea in brate (ceea ce nu s-a intamplat mai niciodata pana acum, caci ne-am abtinut de la inceput sa-l invatam asa). Cum il ´depozitam´ in unul din locurile lui, cum incepe chiraiala. M-a chiaunit toata seara. Ta-su´, mai smeker, a bagat somn ca ursu´ vreo 3 ore. Dar l-am sculat si m-am razbunat: i-am lasat singuri...si eu ´internetizez´
Nu se vede nici urma de dinte in gura lui Fabiano, ce sa aiba? De vreo 2 zile e asa...
Urati-mi noapte linistita, pleaseeee !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!
uite ca mai apar si eu asa sporadic, ca n-am timp nici (mai ales) sa mor!
Dupa ce ca ma termina curatenia asta in fiecare saptamana, ca in loc sa dorm si eu sa recuperez cat se poate din somn, ma trezesc mai devreme ca in restul saptamanii si muncesc ca apucata (sambata curatenie si piata, de spalat ce se aduna etc., duminica de gatit si alte alea, inclusiv civilizarea propriei persoane), acum mai si muncesc norma intreaga si mai bine la birou, ca tin si locul unei biete colege a carei mama e bolnavioara si si-a luat concediu cine stie pentru cat timp. Mai mult, mi-am pus ambatzul sa civilizez un pic haosul din gradina, lasata in paragina de sot, ca nu e de demnitatea lui nici macar sa dea cu matura din cand in cand. Tot in we asta, sotul a avut program de mutat soacra si m-am crizat rau de tot, nu ca a mutat-o ci ca la 8 seara inca nu venise, caci "trebuia" sa-i monteze storurile, frate! Adica la mine zacea un cuier de saptamani intregi nemontat si ma rugam de el sa puna doua holtsuruburi si la ea monta dragutul storuri! Ei, si mi s-a luat de atatia domni si doamne si am facut urat. Rezultatul - desi inca departe de ce trebuie - e ca dragalasul mi-a dat jos bicicleta din pod, ba chiar mi-a si spalat-o si schimbat camere/cauciucuri din proprie initiativa, a montat cuierul, a scos florile afara... deci se poate, daca se vrea. Asta-seara iar ne-am contrat, ca am gasit in fine o tante pt curatenie, dar nu poate veni decat maine si vezi Doamne il deranjeaza sa stea dupa ea, ca atare i-am zis ca daca se ofera la curatenie, eu il si platesc, dar eu una NU mai fac!!
Acu' ca v-am plictisit cu ale mele domestice, sa va zic de Radu, am facut vaccinul luni si ptiu-ptiu, n-a facut febra deci zicem ca am trecutsi peste asta! Are 8.430 g si 73 lungime si ne-a dat fier. Fetele ce administrati fier, ce doza le dati si cum?
Cu diversificarea ne pregatim sa dezamagim copilul si la masa de 10 (ca dupa el, ar papa doar lapte).
De stat in fund nu sta nesprijinit, de ridicat nici poveste, de mers de-a busilea nu, hai sa zicem ca se intoarce pe toate partile cand are el chef. Deci fie e copilul puturos, fie parintii nepriceputi, dar refuz sa ma stresez. Nici de zis nu zice nimic, in schimb scuipa piureul...
S-a bronzat pe obrajori si pe manute, e caraghios tare. Ce-ati aflat, e vreun factor de protectie UV?
Si legat de tantari, ce nu vor intarzia sa apara - deja am vazut muste - ce solutii ati aflat c-ar fi?
Gata acum, ca m-am intins la vorba.
Salutari la toata lumea - si sanatate!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

CARMI, NOAPTE LINISTITA!

RALUCA, mai cunosc un sot care poate doar cand vrea ...
Si, apropos, la mine in zona sunt tantari! ca stateau agatati de plasa, saracutzii de ei!
eu ii dau fier haussman 2 pic /zi.

ah, fetelor si era sa uit: stati cumva careva in zona EROII REVOLUTIEI-PARCUL TINERETULUI-PIATA PROGRESU? Poate o "punem" de o intalneala!(asta ca sa ma exprim ca o fetita de fetita de cartier)

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Tonnia - intrebai cat tre' sa pape bb la varsta asta. Cam 50 g carne pe zi, nu mai mult; restul completezi cu piure de legume, cat cere (se considera ca bb-ii tb sa pape la o masa o cantitate egala cu cea care incape in causul manutelor sale, puse una langa alta - nu stiu cat de clar m-am exprimat, dar daca nu ai inteles, reformulez).

MaryIlie
- nu forta decalotarea, decat atat cat se poate. Daca nu are probleme (retentie de urina, jet urinar modificat sau intrerupt, acumulare de urina intre gland si preput), inseamna ca nu e o fimoza care trebuie "tratata".

roxi23
- nu te speria de stranut si de tuse seaca. Sunt normale la varsta lor. E drept ca daca a avut un episod de bronsiolita e un pic mai sensibil si trebuie sa fii mai precauta.

Jadi - granita intre infectie si bacteriurie asimptomatica (100.000 germeni/ml) este oarecum arbitrara. Un nr de 80.000 nu exclude o eventuala persistenta a infectiei. Iarasi este adevarat ca la varsta lor este mai bine sa se faca trat. iv pt ca pe cale digestiva antibioticele nu se absorb la fel de bine (din motive de imaturitate) si ca urmare nu sunt la fel de eficiente.
Gentamicina se da si la nou-nascuti, in doze adecvate si nu se intampla nimic grav. Afectarea nervului auditiv apare la doze mari si tratament indelungat.
Cu toate astea, nici eu nu sunt pentru genta simpla, pt ca este mai eficienta in asociere cu alte antibiotice. Si oricum, ar fi de ales ca o ultima solutie. Probabil nefroloaga s-a gandit ca este vorba de un tract urinar supus de ceva vreme contactului cu bacteriile si daca tot apare E. coli in urina trebuie exterminat cat mai repede. Mai ales ca trebuie facuta odata cistografia pt ca sigur exista o cauza care intretine infectia/bacteriuria.
Daca ai decis sa refuzi calea asta deocamdata, poti merge si pe varianta cu homeopatia (pe care personal o sustin; uneori chiar face minuni) si repeta-i urocultura.

Ioana - daca ti-a spus si tie neo-natoloaga de Vigantol inseamna ca n-am innebunit de tot

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput