Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Kitta tin pumnii sa ne dai o veste bun apeste 2 saptamani.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

da chiar de Ingeras nu mai stiu nimic. Chiar asa ne-a uitat de tot?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Kitta, sa fie cu noroc!!!
Eu de azi incep sa am emotii, caci azi ar trebuii sa-mi vina, sper insa sa NU. Cum o vrea domnu'. Dar pt. ca tot ai zis de FIV (eu sper sa nu mai fie nevoie) ce intra in cei 2000??? Ca am inteles ca sunt tot felul de analize, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by pmihaela
Dar pt. ca tot ai zis de FIV ce intra in cei 2000??? Ca am inteles ca sunt tot felul de analize, etc.

Chiar asa! 2000 costa cu totul (proceduri,analize,medicatie) sau cum? Mai vrem ceva detalii....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna sa va fie inimioara!

Nu v-am uitat!!! Cum sa va uit? Dar de-abia ce am aterizat din concediu de 2 zile si functionez inca dupa alt fus orar:)) Fetelor, a fost atat de frumos! si relaxant! minunat! si am in fiecare zi, cateodata de mai multe ori pe zi, stiu ca am ovulat cat eram acolo, asa ca acum asteptam sa vedem, poate am "clocit" cel putin un ousor! Noi speram, mai ales ca am facut si o perfuzie la marinescu inainte de a pleca...
Si daca nu este acum, mai incerc o luna natural si apoi o luam pe calea FIV-ului. Asta este. Eu totusi traiesc cu speranta ca sunt acum! Aflam sapt vitoare. Astazi este z22.
Ma bucur mult pt cele care au mai ramas gravi (aici, la alte capitole)! Sarcini usoare!
Ma iertati va rog ca nu v-am salutat de cand am venit, dar am fost atat de ocupata cu serv :(

Uitam sa va spun: Marti am fost cu surioara mea la echo (e in 6 luni) si o sa aiba fetita! (stiam de vreo luna) O sa fie si nepotzica mea si finutza mea! Noi o botezam si de-abia astept! Totul este ok, atata doar ca are colul cam scurt si i-a spus sa stea mai mult in pat, sa nu se oboseasca si sa nu se mangaie pe burtik, pt ca daca pitica se simte bine, ii da contractii si se scurteaza colul si mai mult.

Pupicei multi!
Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ingerasule, ce bine imi pare ca a fost super in vacanta! Bine ai revenit printre noi si poate in curand ne dai vestea cea mare si nu o sa mai fie nevoie de FIV.
simonette, nu te-am uitat!
Bafta multa Kitta si sa fie cu okisori.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

pmihaela: iti tin pumnii sa nu vina uratzii!!! hai, faci un test si ne dai o veste buna???

ingerasule: unde ai fost in vacanta?? cred ca a fost asa frumos!!! uuufff, ce pofta mi-ai facut!!! si eu cred ca esti ; pai la cat ati tras!!! moooaaaaaammaaa, de mai multe ori pe zi!!! oau! sigur s-a prins un puishor acolo sau mai multi! hai ca-ti tin pumnii stransi, stransi!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

- nu scriu nume, sa nu se supere nimeni.
Am fost in Barcelona, Madrid si apoi in Caraibe (Mexic) - hotel de 5* cu all inclusive ! al mau iubit imi spune in fiecare zi ca am ousor, si eu zic la fel, ca daca nu acum, avand in vedere conditiile, atunci cand?? Am facut si stimulare usoara (Ova-mit si Estrofem pt endometru) si o perfuzie inainte de a pleca, prin z7. Asa ca...sperante muuulte! zic si eu, dar numai Dzeu stie! oricum, avand in vedere ca m-am hotarat la FIV in 2 luni, nici nu disper, ce-o fi, o fi! Si sa stiti ca in concediu chiar nu ne-a stat gandul asa mult la copii, este adevarat ce se spune, este atat de frumos sa fii relaxat si nu stresat, nici nu va imaginati. Si cum am ajuns in Buc, acasa, la serv, mi-am revenit la starea de dinainte de plecare, doar ca parca un pic mai linistita.

Simo, ce mai faci, scumpa??!

Pupicei si bafta multa, Ingeras

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

INGEWRASH bine ai revenit printre noi si ma bucur mult ca e totul ok....poate in curand ne vei da o veste buna si nu va mai fi nevoie de nici un FIV.....ii doresc surioarei tale sarcina usoara pana la sfarsit si o nastere fara probleme......iar bebe sa fie sanatos si mancacios!

va pup pe toate fara exceptii!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna la toate fetele

Kitta, bafta multa!!! Sa dea Bunul Dumnezeu sa se prinda samburelu'! Ca la perseverenta asta meriti! Io...tzin pumnii!

Multumesc fetelor, ca nu m-ati uitat si ca nu sunteti suparate pe mine! Eu sunt bine...f. bine numai ca sunt super-ocupata si n-am timp de rasfat pe forum! Bubulina, Madana, Mirona, Mishulina si pe toate celelalte, va pup cu dor

Ingerashule sa stii ca ma gandesc mult la tine si ma rog sa se fi prins bobocelul in burtik! Abia astept noutati! Nu stiu d c am asaaa, o presimtire! Pai de prin locurile alea minunate in care ati fost, nu aveati cum sa va intoarceti, decat trei

Pt toate..dar pt. absolut toate, un

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput