Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119
Raspunsuri - Pagina 5

simonette spune:
Madana!, pai la cat de des apar io in ultimul timp!?! Nu m-as fi mirat, da uite ca nu-i chiar asa!!! Ce dor mi-e de o petrecere in pijama cu voi!!! Ia de la mine cel mai mare pupat , ca mereu ai fost atenta!!!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

Madana spune:
Simo uite eu iti dau doi . Ce-ai mai facut in ultimul timp?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Madana spune:
Nu astepti tu un nepotel sau o nepotica de la surioara ta? Sau ma lasa pe mine memoria .... ca e posibil si asta.

simonette spune:
Madanik! nu eu, Ingerasu' este cea care asteapta un nepotel sau o nepotik de la sora ei! Dar...se mai intampla si confuzii! No pb!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

KITTA spune:
Fetelorazi m-am inseminat iarasi. A 4-1 oara...Ma tin tare de treaba. In plan este mai fac 2 stimulari dupa care pauza, un concediu relaxant pe undeva intr-o insula in Grecia unde tragem tare la vasle (musai trebuie programat in perioada ovulatiei) dupa care nu mai fac stimulari sau ISA si spre sfarsitul anului sau la inceputul celuilalt (poate mai slabesc si eu ceva intre timp) ma gandesc la FIV.
Sotul avu azi 85 mil. dupa prepararea gigeilor. Mandru foc....! Dar ne-am obisnuit cu valorile astea si cu toate astea....nik..inca.
Sa va zic ceva haios: Acu cand am venit acasa constatai ca am calcat intr-un KK cu toate ca chelu' meu m-a avertizat si eu chiar am ocolit zona...Sa fie oare cu noroc pentru azi?
Fetelor, astazi am auzit de 2 gravidute: una o clienta de-a mea din Cluj si alta asistenta bruneta cu parul lung de la fertilizare de la Giulesti. Poate unele fete o stiti...E in 2luni si 1/2.
Am aflat si cat costa un FIV la Giulesti: 2000 Eur pentru cine nu stie.
Cam astea sunt noutatile mele, deocamdata sunt sau fac pe indiferenta, dar sa vedeti ce o sa va stresez cu o saptamana inainte de Z28...
Va pup pe toate fara exceptie!

Mirona spune:
simonetu pot si eu sa fata? ca nu te-am mai vazut de mult. ce tot faci pe acolo ... pe unde umblii? tu si Mishu coaceti ceva acolo si nu spuneti la nimeni ... si ne lasati sa ne topim aici de dorul vostru.
KITTA mie imi dai voie sa incep galeria de pe acum?
... si acel ... ceva in ce ai calcat ... l-ai dus acasa?
Sorry de expresie dar tare m-a distrat ... sper din tot sufletul sa-ti poarte de noroc. Hai ca m-am dilit de tot.
va pupa fata pe toate.
Miro

am o nepotica talentata

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Mirona
pe unde umblii? tu si Mishu coaceti ceva acolo si nu spuneti la nimeni ... si ne lasati sa ne topim aici de dorul vostru.
Miro

Simonettule chiar ca ne-a fost dor de tine,ma bucur ca nu ne-ai uitat....Ce mai faci?
Ina

KITTA spune:
Mironacred ca se poate spune ca am adus ceva din el in casa ca mi-am sters pantofii pe talpa doar asa cat s-a putut. Faza e ca eram in masina si sotul a depistat un miros ciudat si imi zice: Cred ca ai calcat in el...Eu foarte sigura zic nu cred, cred ca tu si sa vezi ce rad atunci. La care el replica: Daca ai calcat tu sa stii ca nu iti spal pantofii. Asa ca sunt nespalati inca.
Multumesc tuturor de galerie si va doeresc o zi buna si optimista, desi azi in Bucuresti e cam innorat.

Madana spune:
Simo iertare, memoria atsa... bat-o vina.