Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neata tuturor si o saptamana minunata!

Tania
E vorba de o analiza ciudata din care va vedea medicul nutritionist ceva. Scuze dar nu stiu detalii. Cel mai bine este sa caute un medic bun (dc e in Buc il recomand cu caldura pe dr acesta).

Noi de Paste stam acasa, intre 28 aprilie si 1 Mai plecam la Cluj si intre 5-14 mai plecam aici: http://www.disneylandparis.com/uk/disneyland_park/frontierland/attractions.htm. Am mai fost acum 8 ani pe acolo dar acum mergem ptr Arturici (si ptr mine :-)). Am gasit un super hotel la 10 min de parc; sper sa ne simtim bine.

De vineri este Yann stricat l aburtica, se plange ca il doare si face kk moale. I-am dat Biotics Baby si regim (biscuiti, br vaci, sticksuri, carne fiarta). Noroc ca lor le plac astea si nu au comentat; desigur ca a trebuit sa il tin sipe Philip pe regim ca altfel nu se poate :-)

De vineri este Yann stricat l aburtica, se plange ca il doare si face kk moale. I-am dat Biotics Baby si regim (biscuiti, br vaci, sticksuri, carne fiarta). Noroc ca lor le plac astea si nu au comentat; desigur ca a trebuit sa il tin sipe Philip pe regim ca altfel nu se poate :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ioana, cred ca o sa aveti un super concediu!!!! Am fost si eu acum 4 ani la Disney si am de gand sa il duc si pe Alebrt, dar am zis sa se faca putin mai mare sa inteleaga cat mai multe din ce se petrece acolo.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi!
Fetelor, daca ati sti ce am tras cu boala lui Rares!!! El abia acum s-a refacut si cred ca a fost ceva luat (un virus, un microb...), iar vineri seara l-am urmat si eu cu simtome si mai si. Am zis ca ajung la spital, nu alta. In sfarsit, bine ca s-a terminat cu bine.
Acum, colac peste pupaza, este racit si tuseste destul de rau. Pana vineri tr. sa ne facem bine pt. ca vom pleca pt. doua saptamani la Campulung, la bunici.
Deci, ati inteles ca noi facem Pastele la Campulung, cu bunicii. Rares va ramane acolo inca doua saptamani pt. ca noi, mami si tati, ne-am programat un concediu de 2 saptamani, singurei la Pris. Abia astept pt. ca n-am mai avut un concediu pe bune de aproape 5 ani.

Ioana, ne intalnim la Disneyland si promit sa facem pe bonele (eu si Cosmin)!!! Tinem legatura.

Felicitari harnicutelor care fac curat de Paste. Eu nici in vis nu visez pt. ca Rares nu ma lasa in pace nici o secunda. Abia pot gati cu el printre picioare. In plus, daca e racit, nu-l pot tine cu geamurile deschise. Altfel nu am cum sa ma descurc cu el. Deh, daca n nu avem pe nimeni care sa ne ajute...
Astazi am rugat-o pe bona sa stea pana seara cu Rares ca sa ajung sa-mi rezolv toate problemele, in oras, inainte de plecare.

Am citit ca unii copilasi au fost agitati in we.
Si Rares a avut doua zile teribile, sambata si duminica, cand si eu, si Cosmin, am zis ca nu ne mai trebuie al doilea copil. Am trait cele mai grele zile de cand il avem pe Rares. Parca era alt copil: a urlat, s-a tavalit pe jos, vroia toate lucrurile interzise iar daca ii refuzam ceva era teroare, a facut toate nebuniile posibile, nu ne-am putut intelege cu el in nici un fel. Iar peste toate astea nu a dormit nici o clipa toata ziua. Duminica a cazut lat la 19.30 si a dormit 12 ore neintors, pana luni dimineata. Din fericire luni a revenit la sentimente mai bune. Tanti Cila (bona) sa traiasca!!! E o femeie de nota 100! O iubim din suflet!

Tania, felicitari pt. innoire! Asteptam pozele!!!

Ramona, abia aste sa ne spui ca are bb putzica! Sanatos sa fie!
Succes la cresa!!!

Ioana, sanatate multa!!!

Gabi, eu am fost cu Rares la teatru de copii la Scufita Rosie si el a fost foarte incantat de partea muzicala si de prezenta copiilor in sala.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Voi profita de aceasta zi superba sa va doresc tuturor
Sarbatori Fericite !

Iar voi ingerasilor....
Sa cresteti mari, cuminti, frumosi si... sanatosi ! Sa papati urechile parintilor si a bonelor (daca aveti)..... Iar Iepurasul va va aduca in cuibul cu oua numai Fericire si o gramada de Bucurii......

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Hei, ce faceti?

Ocupate cu curatenia de Paste?

Ce cadou le dati de Pasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutari si de la noi. Nu am apucat de mult sa mai intru pe forum si ar fi multe de zis. Insa nu acum ca nu am dispozitia cea mai buna si v-as sufoca cu vaicareli.

Alex e putin racita sta acasa. Dar in rest e nezdravana rau si vorbeste mereu si foarte bine. Este uimitor, port dialoguri si da niste replici de raman tablou. E la program intreg la gradi. Insa am ramas fara bona si sunt iar in cautare. Daca aveti vreo recomandare va rog sa ma ajutati.

Oricum, voiam sa va urez Sarbatori fericite, un Paste luminos si linistit alaturi de familie!
Pupici.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ioana, as fi vrut eu sa fac curatenie, dar nici nu poate fi vorba de asa ceva...
Acum Rares e racit si tuseste de rupe pamantul. Stam cuminti in casa si ne tratam.

De Paste inca nu m-am gandit ce sa-i iau puiului, dar la cate jucarii are...
Hainute de primavara i-am luat ieri, de la Piciul, asa ca si la capitolul asta suntem acoperiti. In plus n-am timp si nici chef sa umblu prin oras pe nebunia asta.
O sa las cadoul pt. cand venim din Franta.

Roxana, multa sanatate printesei!!! Ce fetita mare aveti!
Si tie, fruntea sus!!!

Multumim pt. urarile de Paste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adriana, distractie placuta si voua la Paris!!! O sa aveti un concediu pe cinste!!!
Eu in vara asta concediul o sa mi-l iau dupa licenta , adica dupa 20 iulie. Daca va fi timpul frumos duminica de paste poate vom merge pe la munte. Acum suntem in pregatiri cu nunta sorei mele, care va fi pe 14 mai. Imi tot caut garderoba , nu gasesc ceva sa imi placa...etc.
Vinei il iau pe Albert, dupa 3 saptamani de stat la parintii mei si in care nu l-am vazut deloc. Abia astept sa vina ziua de vineri!!
Astazi a venit si sora mea acasa dupa cateva luni in care a fost plecata din tara. Am avut o zi frumoasa!!
Insa nu am mai invatat nimic,iar acum stau si scriu pe forum. Insa nu ma pot abtine sa nu intru aici mai mereu.
Roxana, bine ai mai revenit printre noi!!!
Sanatate multa Alexandrei si lui Rares!!
Va pup , sarbatori fericite si nu uitati ca Hristos a inviat!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare!

Maine plecam si noi sa-l luam pe Alex de la bunici (dupa 3 saptamani). Parca nu mai am rabdare, de abia astept sa-l vad.
Cu curatenia nu m-am omorat prea tare desi am fost fara copil, cu mancarurile nici atat.
Cadou in mod special nu i-am luat (am reinnoit garderoba + un camion).

Profit si eu de ocazie sa va urez
Sarbatori Fericite si multe cadouri!!!!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna ziua! Profit si eu de ultima zi de servici sa va salut (acasa nu am timp si nu ma lasa piticul sa intru pe net) si sa va urez vacanta placuta si sarbatori fericite!
Noi suntem bine, nu suntem bolnaviori. Cadou nu i-am luat nimic lui Robert, dar am primit de la ai mei de iepuras un DVD. As vrea sa ajung si eu la Paris vreodata in viata asta dar...cine stie, pe noi ne omoara ratele la banci. Ma bucur pentru cei care reusesc sa iasa din tara. Lumea din afara e altfel. Am cutreierat si eu putin lumea si mi-a placut foarte mult si imi doresc sa se mai intample acest lucru.
Sanatate multa lui Rares si Alexandrei.
Inca o data "Sarbatori fericite!"

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput