Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)
Raspunsuri - Pagina 5
aramona spune:
Hello, helloo...
Am trecut in fuga sa va salut, sa va spun ca sunt bine, ca nu am mai avut probleme cu sangerarile...am ramas doar cu gretzuri...uuuufff, cand scap de ele???
Am spus la serviciu ca sunt insarcinata, toti m-au felicitat, m-au pupat...mi-am luat o piatra de pe inima...deja colegii se uitau "suspiciosi" la "rotunjimile" mele...Acum pot linistita sa-mi "etalez" burtica!
Saptamana viitoare Maysa va megre la cresa, o voi duce eu si o voi integra treptat...SPER SA NU PLANG IN FATZA EI!!!
Mi-am facut programare in mai pentru echo morfologica 4D, in perioada 18-20 saptamani...Abia astept sa va aduc noutati! Si sper sa fie cu putza!
...sau orice, sanatos sa fie...ca de iubit, bb2 e iubit deja!!!
Pupici si Paste Fericit catolicilor!!!
P.S. La multi ani tuturor FLORILOR!!!
Ramona (14 saptamani)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
georgi75 spune:
Buna mamici si tatici de pitici.
Avand in vedere ca am inceput curatenia, sunt cam lenesa la scris.Dar de citit va citesc oricum.
Cat despre curatenie...ma cam invart in cerc.Ma uit si-mi zic: asta tre s-o fac cand doarme Stefania, ailalta la fel... si uite-asa.Iar acum ca doarme,...io stau si butonez...![]()
Noi suntem bine, nu avem probleme si sper sa nici nu vina ceva pe capul nostru tocmai acum de Paste.
O singura problema avem: ne tot certam la scara ca nu vrea in brate sa urcam.Si urca singura pana la etajul 9 
.Vad ca-i place la nebunieeee.Dar ma gandesc ca e obositor pentru ea.
Va pup si va doresc sanatate la cei care aveti probleme, iar celor care sarbatoresc Pastele catolic, Paste feticit

Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
gabiarama spune:
Am si eu o mare curiozitate :i-ati dus pina acum pe nazdravanii vostri la teatru pentru copii? Au avut rabdare sa stea pina la sirsit sau dadeau semne de plictiseala? Si ce spectacole au indragit ei mai mult?
Mihnea a fost la circ vara trecuta si a urmarit cu mare interes toate numerele .De aceea m-am gindit ca in zilele urite de duminica am putea merge la teatru .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
buli spune:
hello
Adriana, sanatate lui Rares
Gabi, Matei a fost cu gradinita la Luceafarul inca din toamna trecuta. a fost cuminte si i-a placut.
alt copil in schimb s-a dus la scena si vorbea cu actorii, de a stricat spectacolul ca vedea ce se intimpla in culise si spunea la spectatori ![]()

Ioana77 spune:
Neatza,
Eu iar stau rau cu timpul
.
Dar bine ca a trecut si saptamana asta, imediat vine Pastele (avem liber luni
) apoi 1 mai (avem liber luni
) si apoi plecam toti in concediu
vreo 10 zile. De-abia astept!!
Din pacate eu pana in august nu mai imi pot lua concediu asa ca am decis sa evadam un pic acum. Noi am mai fost in locul respectiv acum vreo 8 ani dar...eram singuri.
Arturicii sunt, ok, haiosi nevoie mare, bucurosi ca ies in parc!
Mai nou se trezesc dimineata, se dau jos din pat si se joaca in maare liniste amandoi, lasandu-ma sa mai dorm macar 20 min
.
Ei la teatru nu au fost, mai asteptam un pic. Poate ii voi duce la circ intr-o zi cu ploaie.
Maine in Cosmigiu sunt organizate tot felul de activitati ptr pitici si la vfel si in we urmator cand am auzit ca vor aduce miei si iepurasi. Cum nu avem alte planuri probabil ca ne vom plimba pe ici pe colo.
In acest moment ma aflu la medsana, am venit la 8 dim pt o analiza taare ciudata. Ieri a tb sa mananc numai dulciuri si azi dim mi-au dat sa beau o tona de solutie de glucoza. Se cheama hiperglicemie provocata. Apoi imi iau sange din ora in ora (noroc ca le-am convins sa imi puna branula ca altfel..) de 5 ori.
Mi-a recomandat aceasta analiza nutritionistul ca nu stiu ce magii d-ale metabolismului meu vede el in ea.
Asa ca pierd timpul pe aici...
Va doresc un weekend frumos si LA MULTI ANI
Floriilor!!!
dadi_t spune:
Salutici, salutici la mamici si pitici!
Yupiiii, gata cu ...renovarile prin casa si curatenia aprox.80% este gata....Nu-mi vine sa cred ca am scapat de cosmarul prafului si varului. Va spuneam ca am captusit doi pereti de la o camera care este pe colt si pozitionata spre vest. Sper ca de iarna viitoare scapam de mucegai si frig. Cu ocazia asta am facut si niste investitii...mobiliere...suuper.Fac cateva poze cat de curand(aparatul este la Costin).
Georgiana si Stefania-bine ati venit si ...sa scapati cat mai repede de ...limbricuti...Mi-am adus aminte cu nostalgie de verile petrecute la bunici, care se soldau intotdeauna, cu tratamente anti-limbrici si seminte de dovleac la greu..![]()
Ioana- miniconcediu placut!Unde plecati??Da-mi mai multe amanunte , te rog, despre analiza respectiva. Sora mea are mari probleme de metabolism....
Adriana-sanatate multa lui Rares.
Paste fericit celor ce sarbatoresc azi!
La multi ani tuturor ce poarta numele de floare!
La multi ani Narcisa si Dalia! Scuze daca am uitatpe cineva!
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
georgi75 spune:
Multumesc dady 
Am fost azi la tară si Stefania doarme tun.Aerul...Ma culc si eu cu ea putin.
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta nume de flori si PASTE FERICIT celor ce sarbatoresc azi.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
buli spune:
La multi ani, Floriilor!! 
noi abia ne-am adunat de pe afara. azi am sarbatorit Pastele lui Ovidiu, duminica viitoare al meu
si pentru ca ieri tot m-am sucit in fel si chip ca Matei e prea cuminte, ne-a dat azi niste reprezentatii de avem amindoi parul cret. anyway, m-am linistit, n-o sa mai imi fac niciodata probleme din cauza asta.
puctul culminant a fost cind alerga chiuind din toti plaminii si rizind in gura mare prin mall, de nu-l prindea nimeni.
dar cred ca pina acum l-am cocolosit cam mult. de pilda nu-l lasam la totpogan ca aveam impresia ca nu poate, ieri l-am incurajat, iar azi se dadea deja singur fara probleme pe topoganul mare.
Ioana, distractie placuta!

Tania, felicitari pentru renovarea sfirsita cu succes. de-acum party
pupici, o seara faina
Andra28 spune:
Buna dimineata!
As putea spune ca noi am avut un week-end impartit: sambata a fost de cosmar (asa "cuminte" a fost Alexandru!!!), iar duminica a "iesit soarele".
Sambata am fost la finii nostri si am iesit putin in parc. Alexandru s-a dat in masinute, in topogan si de fiecare data urla cat il tineau puterile cand trebuia sa plecam de acolo, se trantea pe jos, isi lasa picioarele moi si l-a agatat si pe tati de ochelari de era sa-i sparga.
Ieri am fost la o aniversare (combinata cu onomastica)si s-a comportat exemplar, desi era familiarizat cu toata lumea care era acolo si putea sa faca si prostioare in voie. Cred totusi ca obosise de atatea nazbatii facute sambata.
Georgiana, cred sincer, ca 9 etaje urcate pe scari de puiul tau reprezinta mult prea mult pentru inimioara ei mica. Liftul nu merge? Cred totusi ca ar trebui sa insisti sa urce in brate la tine. Nu-ti va fi usor, dar...
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Andra28 spune:
A, uitam sa va spun si eu de curatenie si de pregatirile ptr Paste.
In fiecare zi la servici, imi fac planul cu ce am de facut acasa si in fiecare zi fac cu totul altceva decat ce mi-am propus.
Asa ca...., mai am la curatenie, n-am terminat inca, iar in ceea ce priveste pregatirile culinare, inca nu m-am apucat de ele.
Noi de Paste vom fi la bunici, langa valenii de Munte. Voi ce veti face?
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)