Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mai aparem si noi din cand in cand .
Phillip merge de 9 luni la gradinita dar ori e el mai rezistent, ori nu stiu ca nu am avut probleme mari cu el.De vreo 3 ori mucisori si putina febra dar nu mare, acum 2 luni a luat un rotavirus si a fost prapad(o adevarata epidemie in Viena).Partea "buna" e ca a slabit 3 kilograme si nu le-a recuperat integral si parca e mai bine.Se apropia de 17 kile, dar e si inalt-are 99 cm(la 100 facem chef).Cu rosu in gat am avut mici probleme, dar gratie medicului homeopat am urmat o grila excelenta si am scapat de problema.
Oricum la capitolul lungime si bebelina sta bine-ca doar are cui semanaPhillip e foarte incantat de bebe, asa ma pupa si mangaie burtica si sincera sa fiu parca e mult mai frumoasa sarcina asta.Nu cred ca o sa fie gelos , si presupun ca va fi grijuliu.
La olita face cand il pun si cand e pus la gradinita, daca nu mai scapa in pampers dar rar as putea spune.Cu vorbitul la noi e putin mai lent, ca e bilingv.Are un vocabular bogat dar culmea nu prea coincid cuvintele in ambele limbi.Dar stie sa faca diferenta cand sa vorbeasca in romana, si cand in germana si asta ma bucura cel mai mult.In joaca a invatat si cateva cuvinte in engleza-aici nu il stresez momentan pentru ca e mult mai importanta germana, romana iar engleza va fi pe ultimul loc.
E topit dupa activitati acvatice, ar sta ore in sir sa construiasca cu blocurile Lego, dimineata isi da drumul la desene singurca deh e copilul tehnologiei, are propriul laptop educational si singurel a invatat multe litere(il las foarte mult sa descopere si de cele mai multe ori ma intreaba cand i se pare ceva neclar).La desene are dvd-urile lui speciale, in top e Caillou(si mie imi plac si ma uit si eu cu el ca sunt calupuri de 5 minute).Dar nu sta mai mult de 15 minute pentru ca nu vrea si cred ca e numai bine.
Noi mult pe afara, ieri m-a fugarit printr-un parc cu animale(incerc sa-i mai fac fata cat pot).O sa iesim mereu si ma bucur ca ma simt inca bine ca sa stau cu el ca intotdeauna.

Mergi la inceput

Mi-am amintit:de Anita nu mai stie nimeni nimic?

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna mamici si pitici.
Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Adica pe mine si pe bebelina Stefania (8.02.2004)?
Am vazut niste bebei super dragalasi pe aici(ca v-am spionat putin azi).

Daca e ok, revin cu detalii.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem siPOZE

Mergi la inceput

Georgiana si Stefania bine ati venit.Aveti niste poze frumoase si Stefi peste tot e cu gura la urechi.Sa ne spui datele voastre si cine va deschide capitol le va adauga

La noi e foarte cald, cam 26 de grade erau acum o ora.Am luat copilul de la gradi, mergem pe jos cam 2 km si mai luam tramvaiul inca 2 statii cand imi spune ca e obosit.La prima statie urca o batranica, si numai ce-l aud pe Phillip ca o intreaba in germana:poti?.Bine ca persoana in cauza n-a auzit, dar persoanele de pe langa noi au cam ras.E la varsta traznailor asa ca ma astept la orice oricand

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna!
Intru si eu pe-aici in fuga.
Tania cu greu ii dau tinctura. I-am dat pe paine, cu miere de albine, i-am strecurat-o intr-o feliuta de grepfruit si mai vedem noi de-acum in colo. Se stramba si-mi spune "nu pace". Vrea sa scuipe dar nu-l las. Astazi luam si rezultatele de la laborator si sa vedem cum stam.
Cu greu vine primavara si la noi...Robert e asa dorit de natura. Cand iesim pe-afara alearga in toate partile, nici nu stie ce vrea, unde sa se mai bage (tufisuri, arbusti, pamant). Doarme noaptea tun. Nu mai cere nimic, nici apa nici lapte.
Va doresc o saptamana usoara!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Multumesc Babee.
Stefania s-a nascut pe 8.02.2004,la 35 de saptamani(cam grabita ),pe cale naturala si a avut 2.100 kg si 45 cm.
A fost si este un copil f. sanatos, acum are 14 kg si 90 cm.
In rest, da, ai dreptate, rade toata ziua iar fetele de pe DC chiar mi-au botezat-o Zambareatza.
Cam de doua saptamani a inceput sa repete cuvintele dupa mine si ne imbogatim vocabularul pe zi ce trece.A inceput chiar sa spuna propozitii(2 cuvinte), si chiar vad cum ne intzelegem din ce in ce mai bine de la o zi la alta..
Acum insa avem o mica problema, si anume limbrici.Am luat tratament si asteptam rezultatele.Sper sa fi scapat de ei.
Cam astea ar fi.In rest, eu am 30 de ani, sunt profesoara de engleza si cam atat.Tati ne ajuta f. mult si se implica in tot ce tine de casa si de cresterea copilului.Suntem, zic eu, o familie fericita.

Ma bucur ca v-am descoperit(desi cam tarziu), pentru ca aici chiar cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda avand in vedere ca avem bebei cam de aceeasi varsta.

Va pup si ne mai auzim.

Avem siPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Georgiana si Stefania, bine ati venit!!! Speram sa va fie un pic mai bine alaturi de noi!!!
Aveti niste poze dragute, Stefania este o dulceata de fetita.

Noi suntem bine, zburdalnici in week-end, adica in a doua parte a lui ca numai duminica a fost frumos.
Am fost la tara si Alexandru era tare mandru ca scormonea prin pamant. L-am intrebat "Ce faci mami acolo?" el raspunde foarte serios: "Luc'ez pamantul!!!" Are mama agricultor, ce mai....

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi!!!

Mereu in criza de timp doar va citesc, dar de scris...!
Acum sunt acasa pt. ca a avut o problema bona lui Rares si am stat eu toata ziua cu el.

Felicitari proaspetelor gravidute si sa aiba parte de copilasi sanatosi si voiosi!!!

Rares e bine, sanatos, grasunel (15kg) si cu 91 cm inaltime.
E un jucator innascut de fotbal si topit dupa tobogane. Sta f.f. mult afara, e tare prietenos, ia pe toti copii de manuta, le da sfaturi si pune interdictii (exact cu vorbele noastre), vorbeste cat 10 si, mai nou, face pipi k baietii. Inca nu ne anunta cand il scapa, dar face ori de cate ori il punem la olita. Sper sa avansam in curand.

La capitolul perle mi-a zis una aseara de-am murit de ras: a vazut in casa un sutien de-al meu lasat aiurea, il ia si mi-l da, spunandu-mi: Mami, pune-ti tzitzele!!!
Iar azi, cand manca ciorbita la pranz, ii zic: Mami e delicios!, iar el foarte vehement: Nuuuuuuu! Nu e delicios! E DELICIOASA!

Eu ii dau 10 pic. de tinctura de propolis de asta toamna, in fiecare zi, de luni pana vineri, dimineata, si le ia cu putina miere si apa. El ia si vit. C fara sa caraie, la fel si calciu gluconic, asa ca ... Am inteles ca tinctura e f. buna contra giardiei.
Cu sanatatea a sta excelent in iarna asta, doar ceva mucisori pe care i-am dovedit cu pompa de pus la aspirator care este miraculoasa.
El insa bea si acum zilnic nectar de fructe facut in casa, cam 400-500 ml pe zi.

Georgi, bine ati venit!!! Un Stefaniei!
Tania, sanatate multa tie si fetitelor tale! Spor la curatenie! Ce mai face mama ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adriana, ce-am ras!!! E tare ,Rares!!! Cred si eu ca v-ati prapadit de ras!!
Georgiana, bine ati venit!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Va multumim pentru primire si va pupam si noi.

La noi e innorat asa ca astazi stam in casa.Sa vedem cum va fi dupa amiaza.Daca nu incepe ploaia, probabil ca iesim cu bicicleta ca trebuie sa invatzam sa pedalam.
Voi cum facetzi cu curatenia de Paste?Ca eu o mai aman putin.Am senzatia ca pana atuci va fi la loc....

In rest, vorbim pe limba noastra(pe care marea majoritate nu o intzeleg ),dar e bine ca prindem din ce in ce mai multe cuvinte din zbor.

Avem si POZE

Mergi la inceput