Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Tania, multumesc!!!

Albert e innebunit dupa plastelina. E singura chestie care il tine ocupat pentru mai mult timp!! Pe pereti a scris si el o vreme, aveam toti peretii plini de marker si pix, si acum mai are tentative dar nu ca atunci.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by Diana_b

Ce e aia o carte cu abtibilduri si unde se gaseste ea?

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

sint niste carti care la mijloc au 2 foi cu abtibilduri si in interior au locuri goale unde trebuie lipite abtibildurile cu pricina. numai ca noi le punem pe pereti sau pe patut sau pe rafturi.
am gasit la librariile humanitas, dar si la altele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana_b

Ce e aia o carte cu abtibilduri si unde se gaseste ea?

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Se gaseste in Carrefour !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Foarte interesant ceea ce povestiti! Am prins si noi ceva idei si o sa incercam. Eu inca nu i-am dat plastilina si nici acoarele dar o sa testam cat de curand. Cel mai mult ii palce tot tabla aceea magnetica.

Da, si Cosmin a scris pe pereti cu pixul si asta de curand dar luna viitoare zugarvim si renovam un pic si chair sper sa nu se mai intample.

Min a terminat cu iesitul dintilor. Gata, i-au spart toate maselutele din spate si la fel ca si cu ceilalti dinti nu am avut nici o problema...

Noutati nu avem, suntem bine sanatosi, tot mai simpatic ptr ca vorbim tot mai mult si repetam tot ce auzim, nu ne tace deloc guritza dar asa nu totul f clar si tot fara cuvinte de legatura. Asa ca nu putem vedea ca lumea nimic la Tv daca este pe romaneste si nu are subtitrare... si la stiri ar trebui subtitrare :)

Papam binisor chiar daca nu mancam ca un copil mare ci partial ca unul mic adica carne macinata in papa si pasam legumele aprope de fiecare data. Dar mai bine asa decat sa guste doar. Asta nu inseamna ca nu stie sa manance dar manaca f putin altfel.
Abia ne chinuim cu sandvisul soldatei dar ne place snitel de pui, peste pane, ficatel, gratar din muschi de porc fff subtire, ciupercute sote... astea nu le blendarim. Nu vrea sa pape prajituri si nici cartofi prajiti (dar nici o pierdere). Paine mananca f putina. Mai papa si el cate o bomboana gumata sau cate un baton de ciocolata Kinder dar de cele mai multe ori nu termina o bucatica.

Cu olita stam binie si cu pipi si cu kk, cu exceptia noptii cand face pipi pe el cat cuprinde desi inainte de culacre face la oala!!!

Am cumparat si noi cantar electronic ca ma cam ingrasasem eu si am zis sa tin o oarecare dieta ca nu pot spune cura. Adica cea cu proteine dar am mancat si salate de rosii si varza. Am slabit sapt trecuta 2Kg dar as mai vrea inca atat dar vad ca saptamana asta nimic. Dar am mai mancat cate o ciorba si 1 felie paine/zi si vad ca doar ma mentin. Nu am f multe kg dar am pus la burta si talie... cum e mai urat.

Deci, avand cantar pot sa va spun cate kg are Cosmin dezbracat, 14.800 kg si cam 91 cm. Arata bine, cu exceptia umerilor unde e cam slabutz dar probabail seamana cu mine iar la fatza e rotunjor ca tatasu'.

V-am tot auzit de vitamine, minerale... Eu nu i-am dat calciu niciodata, adica i-am dat 10 zile la 9 luni si am patit-o cu scaunele moi, plus ca de cate ori incercam sa-i dau nu mai manca aproape nimic... El papa multa branza de vaci si iaurturi si eu zic ca e bine dar stiu si eu asa fara nici un supliment de Ca... I-am mai dat primavara si toamna trecuta cate o sticlutza (5 zile ) de Vita-sol si apoi fier Hausman picaturi.... Vitamina C ii dam aproape zilnic. A racit de doua ori in ultimul an...

Tania, multa sanatate fetelor si rabdare tie, treci tu si peste asta.

Tatiana, multi [pupici] si putere sa cresti cele trei comori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna ziua!
Nu pot sa cred... am cazut pe pagina a treia....
Brrr ce vreme de kk.... aici in Constanta!
Bianca, ce mai faceti mama?Dar fata frumoasa cu ochii verzi??Mai fetelor ce se intampla....Adriana,Saphir,Elena,Anita, Andruska,Roxana si restul fetelor...nu mai veniti macar sa ne salutati?Si eu sunt tare ocupata si ...suparata, dar tot mai bag un ochi sa vad ce faceti. Basca ca acum am un deget taiat cu 4 copci si tot mai butonez nitel!

Un we placut tuturor!

Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neata!

Ce mai faceti? La plimbare?
Noi acum ne pregatim sa iesim, a doua oara pe ziua de azi. Dimineata la 7 jumate eram la impartasit Arturcii.
Acum mai stam un pic si iesim pana in Herastrau cred.

Arturicii au intrat in faza INTREBARILOR.
"Mami, ce faci?" "Mami, bunica ce face?" "Bunica, ce faci?" "Ce e aia?" "De ce e aia asa?" "Unde sta aia?" "Ce mananca aia?", etc....

Va dorim o duminica placuta,

Mergi la inceput

Eu ce sa mai zic... ca Albert e la tara, aseara am vorbit cu el si a inceput sa planga dupa mine....
In rest, e bine, sanatos, se joaca afara toata ziua. Nu mai vb. cu le la telefon de-acum incolo.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by dady68
Si eu sunt tare ocupata si ...suparata, dar tot mai bag un ochi sa vad ce faceti. Basca ca acum am un deget taiat cu 4 copci si tot mai butonez nitel!

Sper ca ai fost fata kuminte si ai copcile alea la degetul mijlociu..... ca sa-l tii in sus pe strada, of course

Daca e la alt deget, cred ca ai copcile alea degeaba .....

Sa te faci bine , ca noi aici nu-ti spunem nimic, dar deja facem programari cand sa te vizitam la vara......

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

quote:

Sper ca ai fost fata kuminte si ai copcile alea la degetul mijlociu..... ca sa-l tii in sus pe strada, of course
Daca e la alt deget, cred ca ai copcile alea degeaba .....
Sa te faci bine , ca noi aici nu-ti spunem nimic, dar deja facem programari cand sa te vizitam la vara......

Adrian...tocmai asta e... n-am fost prea cuminte si din pacate(sau fericire) e degetul mare!Asa ca degeaba ... nu ma baga nima in seama pe strada....
Cat despre vizita la mare....cu mare placere suntem o tara libera.....

Lasand gluma la o parte multumesc pt. grija. Pentru o saptamana sunt indisponibila,, pe stanga,, in conditiile in care am zugravii in casa, Costin este plecat si fetele le am bolnavioare.... sa mai spun???????

Monica, Bibica plange dupa mine stiindu-ma in casa, d'apai plecata!
Ioana, imnteresanta schema de imunizare...mai tine-ne la curent ...o sa incerc sa-i <sugerez> si eu pediatrei noastre sa vad ce spune....Viusid ce este mai exact?
Helen, bine v-am <revazut>!Felicitari iepurasului dintos.Noi nu avem maselutele din spateSi pt. olita!
Ramona , cum reusesti sa-i dai tinctura de propolis lui Robert? Eu am incercat si cu miere si mi-o scuipa(BIBI)

O saptamana minunata!

Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Si noi tot fara copil. Am avut proasta inspiratie sa vorbesc vineri seara la telefon cu el si s-a lasat cu plasete de ambele parti.
Fara telefon de acum!

O saptamana excelenta tuturor!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput