Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 3
ursuletul spune:
Vin si eu in randul nasicilor din 2006, mai exact pe 17 iunie la Constanta. Eu stiu ca nasii platesc voalul miresei, oglinda, parfum, trusa de machiaj, ruj, lumanari, biserica, batic la legatoare, gaina daca se va respecta obiceiul, darul de masa si un cadou. Pe noi ne-au scos nasii la biserca la o saptamana dupa nunta si ne-au invitat la masa.
Poate ma ajuta fetele care au nasit in 2005 sa-mi fac o idee cam cati bani trebuie sa dau la biserica (stiu ca depinde de la o biserica la alta, daca e cu cor sau nu, dar macar sa fac o estimare).
Rochii frumoase de nasa dar nu foarte scumpe unde as putea gasi in Bucuresti? N-as vrea sa dau mai mult de 6 milioane pe o rochie ce o port doar o data. Credeti ca voi gasi ceva la banii astia? Am intrat intr-un magazin cu rochii de ocazie si am iesit destul de repede, erau cam la 12-14 milioane. Cam ce culori ar trebui sa aiba rochia nasei? Voi la ce culori v-ati gandit? Dar costumul nasului? Cum se mai poarta acum?
Cami
elyanne spune:
Da.... oglinda, uitasem de ea...
Io chiar nu stiam nimic de farduri si parfum ... deci ar trebui sa le pun si pe-astea pe lista...
As ma adauga... (la noi este cazul, ca am fost la nunta fratelui finului si la ei asa a fost) nasu' trebe sa prinda bani in pieptul finului... iar eu trebe sa bag bani in sanul finei, la final, dupa ce ii dau voalul jos...
Legat de rochii de nasa ... si eu sunt in cautari... tot asa, nu vreau sa dau mai mult de 5-6 milioane... Si eu as vrea ceva scurt, pana la genunchi adica... nu rochie lunga, pana-n pamant, ca nu ma simt bine in ea...
Nu stiu ce se poarta, dar eu m-am gandit ori la o rochie rosie ori la una cu bordo si auriu (asta pt. ca am deja pantofi bordo ) dar pt. asta e mai complicat de gasit, pt. ca tb sa se pupe cele 2 culori... de la pantofi si de la rochie.
Iar nasu' vrea un costum negru sau gri, ca s-a saturat de crem (asa si la- luat finul, deci nu mergea) sau deschise la culoare.
Trebuie sa-mi intreb fina cum sta treaba cu gaina... sau ce obicei e asta... daca tin cont de el sau nu... ca sa stiu, sa nu ma trezesc ca habar n-am...
La nunta noastra n-am tinut cont de nici un obicei... doar treaba cu voalul si pus baticul... si aruncat buchetul. Atat... asa ca sunt pe dinafara...
blanca000 spune:
Eu mi-am facut la croitoreasa rochita de anul trecut..anul asta am in cap ceva si mai si...mai ma gandesc totusi..vreau un picior pe afara neaparat..si poate neagra sau verde...mmmm. Vom vedea...
Hai sa cautam impreuna rochita si tot ce tine de "gateala" nasei.
Anul trecut m-am inspirat de rochita din www.pronovias.com
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Moira spune:
quote:
Originally posted by blanca000
Eu mi-am facut la croitoreasa rochita de anul trecut..anul asta am in cap ceva si mai si...mai ma gandesc totusi..vreau un picior pe afara neaparat..si poate neagra sau verde...mmmm. Vom vedea...
Hai sa cautam impreuna rochita si tot ce tine de "gateala" nasei.
Anul trecut m-am inspirat de rochita din www.pronovias.com
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Buna Blanca000,
Mi-au placut foarte mult rochiile pe care le-ai avut, cea de la cununia civila, rochita de miresica si mai ales rochia rosie de nasa. Poti sa imi spui de unde ai cumparat-o sau cine ti-a facut-o?
Imi place mult si anul acesta sunt si eu nasa in iulie si as vrea sa am ceva asemanator.
Merci frumos
Moira
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
dadi_t spune:
Salutici nasicilor!
Moira rochia rosie era a ... miresei!
Categoric rochie de nasa neagra NUUUUUUUUUU!
Am vizionat o caseta a unei nunti la care fusesem si la hora miresei, (unde danseaza numai fetele, dupa legatoare), parca era dansul prohodului...din 15 fete numai 4 aveau rochii de culori pastelete...restul erau NEGRE....Eu stiu si cred ca negrul se aseaza frumos, subtiaza, dar ai surpriza sa nu te deosebesti... de restul invitatelor... si totusi nasa tb. sa straluceasac...nu???
mai mult de curand o prietena de-a mea mi-a spus si ea sa nu-mi fac cumva rochia neagra ca ea a fost nasa in negru la cea mai buna prietena a ei ...si.... dupa 2 ani de la nunta ....a murit...de o boala cumplita...Coincidenta sau....poarta ghinion????
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
elyanne spune:
Eu, in general, nu ma imbrac in negru sau in culori inchise... cu atat mai putin la o nunta...Iar daca o sa fiu si nasa... in nici un caz. O fi o culoare eleganta... sa-i zic asa... dar mie nu-mi place.
Mie imi plac lucrurile colorate cat mai viu.
Abia astept sa ma hotarasc la ceva, la o culoare... dar mai intai sa gasesc ceva sa-imi placa.
BIENCUTA spune:
nasicilor cate bordee atatea obicee.eu am fost mireasa acum 3 ani dar stiu ca lumanarile,voalul,buchetele si biserica le platesc nasii.acum la fiecare cum este.vedeti si voi cum iesiti mai in avantaj.e am glumit.anul acesta pe 3 iunie o sa fiu nasa unei fetite superbe pe nume ioana alexia teodoraatatea nume au vrut parintii sa-i puna atatea i-au pus.ce va rog eu sa-i spuneti este daca e bine sa botez mai ales ca parintii micutei nu sunt cununati religios.noi ne rugam de finul nostru dar nu-i chip sa-l convingem sa faca si cununia religioasa parca se ia cineva dupa el.asa este el mai ciudat.speram pana in iunie sa-i vina mintea la cap ca tare dus mai este.eu ca nasa de botez ce datorii am ?banuiesc costisitoare.dar pt. copilasul asta nu mai conteaza cat dau mai ales ca nu am si eu unulsi acum incerc sa fac (binenteles cu mari sacrificii si tratament).ei ca fini ce obligatii au fata de noi(de la inceput am discutat ca nu facem cu pretentii)dar mai stii ce este pana atunci!ce trebuie sa contina trusoul micutei?detaliat .tot ce trebuie cumparat pt. botez.oricum astept sfaturile si sugestiile voastre.va dau un mare pupic
floroiu bianca
elyanne spune:
Biencuta, din aduceri aminte, de la botezul piticei mele... de acum un an si un pic...
Nasii trebuie sa cumpere/plateasca:
- lumanarea
- cruciulitele care se pun in piept
- biserica
- trusoul bebelusului
- panza de mir si o panglica (nu mai stiu cum se cheama... o iei odata cu panza de mir ... stiu vanzatoarele, daca le spui)
- ulei intr-o sticluta
- sapun si prosop pentru preot (nu stiu exact daca nasii sau parintii)
Legat de trusoul bebelusului: trebuie imbracat bebele cu absolut tot...
La noi a fost asa:
- body (chiar si pampersi - ne-au luat un pachet)
- dres
- rochita
- caciulita
- un costumas mai gros (era iarna)
- prosop (sau paturica, sau ambele... adica paturica la notez, prosop la mir)
La baita de a doua zi, la mir... un cotumas pt. bebe si prosop.
Cred ca asta ar fi tot.
Obligatiile parintilor... nu prea sunt... Noi i-am luat nasei un cadou si i l-am dat la mir... si auzisem ca mai trebuie sa i se dea nasei prosop si sapun...
a.cicel spune:
Ingros si eu randurile nasicilor de 2006. Pe 10 iunie o voi cununa chiar pe sora mea. Ideea e ca nunta va fi la Arad si nu prea stiu cum stau lucrurile pe acolo. Daca vreuna din voi stie... fie-va mila de mine si spuneti-mi.
Am vazut ca ati vb despre culoarea neagra la nunta. Eu inca nu stiu cu ce o sa ma imbrac, avand in vedere ca la data nuntii voi avea 7 luni de sarcina. Sper sa gasesc ceva dragut.
Andreea 22+
POZE
oana8188 spune:
Dragele, nici eu nu vreau sa ma imbrac in negru la o nunta.
Dady68, nu cred ca rochia ta a influentat in vreun fel viata prietenei tale. Asta a fost destinul ei. Si eu m-am invinovatit multi ani pentru moartea tatalui meu cu care, de fapt, nu am avut nici o legatura. Dar eram mica si imaginatie mare....
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos