Clubul nurorilor (30)
Raspunsuri - Pagina 3

a.cicel spune:
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Andreea, ai grija de iubi si sa te iei de el daca nu mananca. Barbatii astia, cand sunt bolnavi, sunt insuportabili, imi vine sa-i.
si las' ca se face el bine si vezi tu atunci
Nu e vorba ca nu mananca. Dar mananca numai prostii. In loc sa manance mancare gatita. Acuma l-am sunat si bineinteles ca doarme.
 21+
21+POZE

a.cicel spune:
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, din cate spui sigur nu-i oreion, ci doar o raceala. Of doamne ce pofta mi-ai facut cu clatitele alea... si eu cica sunt la cura...
Nu eu am inceput cu clatitele, ci Flavia. Pe ia sa o iei la intrebari.
Felicitarin pt steluta...si la mai multe
 21+
21+POZE

lavinai spune:
lavinai spune:
 offffff, flavia, ce pofta mi-ai facut si mie de clatite!! o sa ma duc sa imi cumpar lapte si am un gem de mere........

gata!!! am plecat sa imi cumpar!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele 

SunSmile spune:
SunSmile spune:
 Lavi daca nu deschizi forumul cu internet explorer ci cu altceva (de ex.firefox) nu se vad glow-urile. Deci IE si o sa le vezi...ca io te vad toata roshie!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA 
10 MAI 2006-Eindhoven 
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Raza de soare spune:
Raza de soare spune:
quote:
Apropo, cum stai cu proiectul bb, se preconizeaza a fi ceva? Eu azi astept "uratii", sper sa nu apara ca-i iau la bataie.
Incep sa am din ce in ce mai des pb cu transportul... cu spatiile inchise.. ma inverzesc la fata si-mi vine sa vars si nu stiu dak e raul meu ala care m-apuk asa, cand ii vine lui sau... si cum rusnacii nu zic nimic, sper si ma rog...
fanna, ala cu magarul e de tinut minte si spus sotului !... eventual cand e si soacra de fata...

AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto

impreuna spune:
impreuna spune:
 Voi cobiti cu musafirii:)))
Glumesc 
Ma bucur cand am musafiri, si am destul de des, nu chiar in fiecare zi, da aproape. Si asta tinand cont ca stau cu socrii, dar asta nu-i un impediment, tot timpul au fost deschisi, n-au comentat niciodata. Si aveam prieteni care veneau si stateau la noi si cate o saptamana, probabil sapt. viitoare mai urmeaza o tura din asta:)
Apropo, ziceam ca dupa-masa am musafiri, anuntati, programati. Acu m-a sunat alta prietena ca vrea sa vina sa isi scrie ceva la PC, deci eu iau o pauza:)
Cu clatitele eu am fost, adik soacra-mea, a zis ca face clatite pt musafiri diseara, va trimit si voua macar cate una asa de pofta :)
Flavia (sotie si mamica fericita) 

a.cicel spune:
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Cu clatitele eu am fost, adik soacra-mea, a zis ca face clatite pt musafiri diseara, va trimit si voua macar cate una asa de pofta :)

Eu vreau 2...ca suntem 2...
 21+
21+POZE

Alynutza spune:
Alynutza spune:
 Andreea, scuze, am citit mai pe fuga (adica cu o ureche in telefon) si la tine am vazut de clatite... asa ca... . Cat despre sotzul tau, eu cred ca asa is toti barbatzeii cand is betegi
. Cat despre sotzul tau, eu cred ca asa is toti barbatzeii cand is betegi
Fanna, beton bancurile!
Fetelor, multzam de felicitari... Parca mai ieri luptam sa am 10 post-uri ca sa pot sa am PM...
 de 15 iulie
 de 15 iulie

marinar spune:
marinar spune:
 Sun numai maine nu-i poimaine. Si pe mine m-a invitat sotul pe stadion dar eu nu rezist atata timp fara apa sau wc. Si o sa fie si super aglomeratie. O sa traies momentele de acasa, oricum stau la 5 minute de stadion, asa ca........ o sa fiu "acolo".
Cherry, Raza sper sa fiti norocoase si sa fie cu ochisori. Eu... astept ovulatia azi , maine...
Fana super bancuri.
Flavia si eu as veni pe la tine dar nu cred ca am drum prin Cluj. Ultima data am fost acum 4 ani, ar fi trebuit sa ma casatoresc in Dej. E...... asta e alta poveste
va pup pe toate
marina
pozici

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
quote:le caut pe net...altele le primesc...pe urma e simplu copy paste
Fanna,bancurile. De unde le scoti, ca eu n-as putea sa retin atatea, sunt mai uituca
cherry

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)