Clubul nurorilor (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

i. Eu le-am mai vazut ca ai mai dat link-ul si-am zis ca-s frumoase. Si noi mergem azi sa printam invitatiile. Sa-mi tineti pumnii sa iasa ok.

Am zis k nu mai stiu sigur... Multumesc tuturor pt urari ! Eu tin pumnii si... ai grija, verifik tot !Si... felicitari pt steluta!
fanna, da, pe calc avem imprimate 2 inimi cu initialele noastre..

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Poezii mici pentru pitici

Cărticica minunată
Măi, ghidușă cărticică,
Chiar de ești așa de mică,
Draga mea, cum reușești
Să ne bucuri cu povești,
Poezii nenumărate
Cu versuri frumos rimate?
De povești ce să mai spun?
N-am văzut ceva mai bun!
Ce pe mine mă inspiră
Să desenez din natură.
Multe lucruri ne înveți,
Cum să fim copii isteți.

Rățușca
O rățușcă îmbufnată
Stă pe mal cam supărată.
- Mac, mac, mac
Și mac, mac, mac,
Eu în baltă nu mă bag
Că mă ud pe lopățele,
Nu mai pot merge cu ele.
- Ga, ga, ga!, râde gânsacul.
- Oac, oac, oac!, strigă brotacul.

Unde ați mai văzut voi,
Dragi copii de pe la noi,
O rățușcă supărată
Să nu vrea să intre în baltă?

Măi, rățușcă mititică,
Intră în baltă fără frică.
Acolo te răcorești
Și prieteni buni găsești!

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

Eu în baltă nu mă bag
Că mă ud pe lopățele,

"k ma ud pe lopatele" (si io-s mic... si mie-mi plac )

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

la noi a inceput sa ploua!!! acuma chiar ca nu ma mai ies din casa azi!! ce bine este cand nu ai un program fix!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia, sa stii ca daca vin in cluj, te vizitez, nu scapi tu asa usor. azi ai musafiri?

Andreea, ai grija de iubi si sa te iei de el daca nu mananca. Barbatii astia, cand sunt bolnavi, sunt insuportabili, imi vine sa-i . si las' ca se face el bine si vezi tu atunci

Lavi, vezi ca iar ma iau de tine, cum adica sa nu te duci la cursuri? Hai, puturoasa mica, ca o sa regreti mai tarziu perioada asta, iti spune cineva care stie
fata frumoasa

Alynutza, spor la treaba!

Himmelsduft

Cami, ce faci, pe unde umbli?

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Vine ginerele acasa, isi scoate camasa, se intoarce cu spinarea la soacra-sa si spune:
- Scuipa!
- Ce ai, ti-e rau, cum pot sa scuip eu ginerele?!
- Am zis sa scuipi, scuipa!
- Dar de ce?
- Doctorul a spus ca reumatismul se trateaza cu unguent pe baza de venin de vipera!

Un tanar fermier scotian se insoara cu o fata din satul vecin. Dupa nunta la care s-au servit traditional doar produsele fermei, spre aprobarea admirativa a invitatilor, tanara pereche isi petrece luna de miere timp de o saptamana intr-un cort asezat pe malul raului care traversa ferma si se intoarce la munca de zi cu zi.
De indata, insa, isi face aparitia mama sotiei, venita sa inspecteze in amanunt proprietatile ginerelui, ca sa se asigure ca totul este gospodarit asa cum scrie la carte si nu se face risipa.
Tragedia se intampla atunci cand mama soacra, insotita de fiica si ginere, traverseaza grajdurile: din motive inexplicabile, magarul fermei isi arunca copitele din spate exact in fruntea mamei soacre, trimitand-o pe loc in lumea dreptilor.
Desigur, la inmormantare participa toti locuitorii celor doua sate vecine, zguduiti de intamplare. Cand lumea se indeparteaza spre case, pastorul il opreste pe fermier la iesirea din cimitir.
- Dragul meu, stiu ca este un moment greu pentru voi, dar nu ma pot abtine sa te intreb: cand primeai condoleantele, am observat ca la toate femeile dadeai din cap de sus in jos, iar la toti barbatii - de la stanga la dreapta. Vrei sa-mi spui si mie de ce, daca nu sunt prea indiscret?
Fermierul se uita in jur si se asigura ca nu-i aude nimeni.
- Foarte simplu, parinte. Femeile imi spuneau: "Ce tragedie cumplita!", iar eu spuneam "Asa este...". In schimb, barbatii ma intrebau daca inchiriez magarul, iar eu le spuneam: "Imposibil, am semnat deja contracte pentru dublul sperantei lui de viata...

Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei berile in liniste, in timp ce privesc pe geam. - E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei. Totul va renaste acum din nou...
- Nu ma speria! spune celalalt. Tocmai ce mi-am inmormantat soacra...

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

cine stie sa imi zica si mie : la foloseste punctele, ai adauga un efect glow!! ce inseamna????? am vazut ceva de culoare.....nu inteleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Razuca, super invitatiile! Apropo, cum stai cu proiectul bb, se preconizeaza a fi ceva? Eu azi astept "uratii", sper sa nu apara ca-i iau la bataie.

Alynutza, felicitari pentru steluta!

Lavi, hai, pentru ca e urat afara, iti dau eu voie sa stai acasa.

Fanna, bancurile. De unde le scoti, ca eu n-as putea sa retin atatea, sunt mai uituca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lavi pai io vad ca tu ai efect glow. Adica...ai numele colorat! Asta inseamna! Ti-ai luat ziar?

quote:
Originally posted by lavinai

cine stie sa imi zica si mie : la foloseste punctele, ai adauga un efect glow!! ce inseamna????? am vazut ceva de culoare.....nu inteleg...

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Lavi pai io vad ca tu ai efect glow. Adica...ai numele colorat! Asta inseamna! Ti-ai luat ziar?
quote:
Originally posted by lavinai

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

sun, mi-am luat efectul glow, dar nu imi dau seama, ca nu se vede nimik, nici o diferenta!!! unde este colorat???
astept sa se opreasca un pic ploaia sa ma duc dupa ziar!!

Mergi la inceput