operatie chist ovarian
Raspunsuri - Pagina 2
BIENCUTA spune:
gabriela la fel ca tine am stat si eu, de la chistulete am ajuns la ditamai chisturile si trebuie sa ma operez.nu mai sta dute cat mai repede.eu la ora actuala ma tratez la dr.Niculescu de la spitalul Panait Sarbu(Giulesti).astept sa-mi spui ce ai facut.pe pup
floroiu bianca
gabriela_s spune:
Multumesc mult pentru sfat,stiu ca gresesc...Urmatoarele 2 week end-uri sigur nu pot merge,dar o sa incerc in mai sa dau de acest medic si sa merg la o consultatie:(
http://community.webshots.com/user/gabriela_s28
deeana spune:
Aveti idee ce este acela chist ovarian cu vascularizatie in inel? Vreau sa aflu inainte de a se intoarce medicul meu din concediu, nu mai am rabdare. Pupici!
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by adi69
Si eu am fost operata de chist ovarian,9cm.La laparoscop,acum 6-7 ani.Sa-i specifici doctorului sa nu-ti scoata si ovarul..caci asa au obiceiul..eu am avut noroc ca-l cunoasteam pe dr si m-a intrebat inainte de operatie daca vreau sau nu sa-mi scoata ovarul...
Pai da, ca ovarul creste la loc!
Acum 10 ani am avut si eu un chist mare- de marimea unei lamai , cum a zis doctorul - tot in Iasi eram. Imediat m-a trimis la operatie. Dar nu m-am dus la nici o operatie, ci la alt doctor care mi-a dat tratamemnt cu anticonceptionale, am avut norocul sa nu ma ingras si am si scapat de chist in timp. Am fost si la endocrinolog si, incet, incet, problemele s-au rezolvat. Aveam si ovare polichistice, si amenoree secundara.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
razcara spune:
buna,
am fost la doctor si mi-a spus ca am chist ovarian si o sa am nevoie de operatie la laparoscop.O sa merg la spitalul giulesti , dr.albu, dar am o teama.
Am tot citit mesajele voastre, dar daca mai aveti si alte sfaturi sunt bine venite.Nu ma lasati singuraaa
alic spune:
acum 4 luni am fost diagnsticata cu chist multilocular 6 cm; dr. mi-a spus ca daca nu va avea loc nici o modificare in urma unui tratament de 3 luni, va trebui operat ; dupa 2 saptamani am fost la echo la un medic radiolog de renume din Iasi si mi-a spus ca nu e nici urma de chist multilocular;nici n-ar fi putut sa fie acolo si sa fi disparut in asa scurt timp; in realitate era vorba despre ovare polichistice; ca sa-mi intaresc convingerile am mai facut o echo la alt medic ginecolog care mi-a confirmat ovarele polichistie pentru care fac tratament cu AC;
sfatul meu: inainte de lua o decizie asupra unei operatii, incercati sa cereti si parerea unui alt medic
tierry spune:
Stie cineva un dr. homeopat in Iasi? As incerca si eu sa tratez niste ovare polichistice, pentru ca de tratamentele cu AC m-am saturat...
alic spune:
quote:
Originally posted by tierry
Stie cineva un dr. homeopat in Iasi? As incerca si eu sa tratez niste ovare polichistice, pentru ca de tratamentele cu AC m-am saturat...
eu merg la un medic homeopat, dar sunt abia la inceput, asa ca nu stiu cat de buna e dr.; mi-a fost recomnadta de un medic de la orl pt. o afectine a gatului, dar mi s-a spus ca tratamentul homeopat ma va ajuta si in cazul ovarelor polichistice;
e vorba de dr. Ajawi, are cabinet undeva pe Sararie; daca te intereseaza iti dau detalii pe mp..
mai stiu de un medic homeopat de la Belnicol, ea a fost acolo cu copilul ei; e vb. de dr. Chihaia
tierry, tu de cand te tratezi cu AC? si de care?
giuliuta spune:
acum 2 saptamani am fost operata de urgenta de un chist la ovarul drept care mi sa spart. problema este ca am fost si insarcinata, aveam cam 5-6 saptamani si mi sa spus ca sarcina este oprita in evolutie. mau urcat pe masa miau facut chiuretaj apoi punctie in burta dupa care au constatat ca sa spart chistul si in 10 min eram deja pe masa de operatie dupa 3 zile am reusit sa ma ridic singura din pat iar acum pot sa spun ca ma simt bine. multumesc la d-zeu ca nu am ramas acasa atunci in noaptea aceea cand sa intamplat si mam dus la spital altfel puteam muri.asta miau spus doctorii.
Bratu Monica spune:
fetele care vad ca deja au fost operatede chist ovarian,va rog mult imi puteti spune cam cat mai costa o astfel de operatie?
Sau daca intreb altfel:care mai este darul pentru acest gen de operatie?
Va rog mult
Peste foarte putin timp voi face si eu acest gen de operatie si habar nu am cam cat trebuie sa platesc.
Va rog mult......
Monikka