Super poznasi de iulie-august 2004 (169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

....ca ea e desteapta, noi nu intelegem ! Si pe mine ma intreaba ca la 3 ani inca nu vorbeste ... dupa care uimirea ca vaaai, ce slaba si inalta e pentru varsta ei ... blabla ...

...tare....rad pe muteste ca doarme Botoshu;

Lio, io te inteleg! Trebuie sa te calmezi ca asa nu iti faci tie bine!
Eu...daca Maria a facut greva foamei de la 3 la 6 luni...adoarme numai leganata, vomita din orice pozitie si cand vorbesc cu ea parca vorbesc cu peretii, m-am imunizat!..:)
Imi spun ca am un copil deosebit, plin de personalitate...noroc ca e sanatoasa!
(si vorba lu' taica=su..."noroc ca are oki frumosi, nu conteaza ca nu o sa invete!"...)
Nu spun ca trebuie sa faci ca mine (i-am zis doctorului acum o saptamana ca ma duc la vaccin si nu am ajuns...) dar trebuie sa gasesti un mod sa te relaxezi ca altfel te termini....

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am ajuns. mi-a luat o ora da' sunt aici. acu mai am nevoie de 2 cani de cafea si dup-aia poate ma apuc si de ceva treaba

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata la amiaza!
vazut poze ...toti sint niste dulci! Adeluta ..este copia lui Victor (cu riscul de a ma repeta!)..Danut..un buflei..nici nu zici ca mami a lui vorbeste de acest personaj:))
Si Vrabiuta mica.....superbe poze!In gradina botanica mi-am petrecut copilaria...bunicii mei au locuit in Grozavesti...
Nicole...sint convinsa ca o sa fie bine la gradi! Adre mami fata descurcareata! Tin pumnii sa iasa afacerea!
Ma duc sa bag o cafea..ca am uitat ce-ati mai scris!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

..170

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput