Super poznasi de iulie-august 2004 (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Liaaaa - ce strungarici ochios fumos si smecher si de pupacit am vazut !
Si nu te stresa atata. N-are chef. Giulia ieri a mancat cereale si lapte. Azi speram mai bine.
Cosmarurile sunt poate de la oboseala, la mine asa se manifesta.
de la noi !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna, buna !
S-a cam racorit afara si se pare ca asa o s-o tina zilele acestea, dar bine ca e soare si putem iesi la joaca ! Azi am fost in cora, la cumparaturi, ne-a alergat Andrei prin tot magazinul, ca nu a vrut sa stea in carutz ... l-am calmat abia spre final, la rondul cu masinute, unde ii place tare mult !
Am vazut pozeee cu copii frumosi, mama, da' chiar ce-au mai crescut ! Lia, Danutz e un dulce, nu il mai vazusem demultisor, nu iti mai face singe rau cu mincarea aceea, pe bune, copilul arata foarte bine si e vesel, e sanatos, o sa manince el, nu te impacienta ! Daca ii plac anume feluri, da-i din acelea, si eu am renuntat la a mai meshteri cine stie ce gateli, ca odata Andrei se strimba si scuipa tot ... Pupici ochiosului frumos !
Si pupici si Adelutei, chiar ca s-a facut fetita mare, ce bine ca are o curte unde poate alerga in voie !
Nicole, ma bucur tare ca sinteti ok si bafta in ceea ce va propuneti !
Ma duc sa maninc si eu ceva, ca de dimineata toot alerg ...
Va doresc o zi minunata in continuare !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Nicole, stiu cum pare ceea ce spun, par niste vaicareli continue, de vorbit vorbesc cu taica-su despre toate, dar pt el nu e nici o problema daca Danut nu mananca si 3 zile. Nu-l intereseaza, asta e domeniul meu. Daca ii zic sa mergem sa cautam un medic, ii sare tandara si gata, de acolo nu se mai poate vorbi cu el, imi spune ca am eu chef de investigatii ipohodre. oricum, eu cad prost si Danut e la mijloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multumim, si eu am vizionat acum pozele puilor vostri, sunt maricei deja, ca frumusei au fost mereu. Nicole, Daria, voi nu mai ai poze noi cu motatele?

La noi ploua de azidimineata, de fapt de azinoapte, bate vantul e un fel de ceata alburie inalta, si-s numai 10 grade, dar din cauza umezelii si a vantului parca e mai rece, n-am putut iesi nici macar asa la o raita cu carutul pana-n piata

Mergi la inceput

Lia - poi io organizez totul si dispun in cazul in care sotului meu i se pare ca exagerez. Ii spun ca asta e si rareori m-am inselat (), daca avem de mers la medic, daca avem treaba. Nu e el voluntar, da`l obliga leagea
Intrebare: Danut rontaie intre mese, ii dai ceva sa nu faca foamea ???
Si e asa de frumos si de scump, se vede, cum a zis si Rain, e un copil 100% fericit si iubit !

Capra mica o poti vedea aici
http://community.webshots.com/album/439300887jUmOVI/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
iaca is inca acasa ca aici ninge si m-am saturat sa fac 3 ore la munca, asa ca plec mai tarziu cand se mai elibereaza traficul. acu stau cu ochii in pc, urmaresc cum e...cred ca o intind acusi.
multumim de complimente, da pupi e bronzat (unde-o fi gasit soarele?) ca daca sta cu orele cu bunica-sa afara asta e. mey, da ce urat mai ninge si cica-n we in 20 de grade. turbata vreme, zau.
va pupesc, dupa-amiaza faina

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

AndreeaPhilip - spor la treburi si pupici multi pe nasuc la Pupi Ninge la voi ? Fui, nasol de tot. Las` ca vine vremea buna

Io mai am oleaca pan` la 6 si merg si io acasa, ploua nasol ... dar abia astept sa ma joc cu mandra, i-am mai luat o carticica si o jucarioara si inca o galetusa cu accesorii de nisip, dar ne descurcam noi si-n apartament ... sa nu zic ca am descoperit ce fain e pe balcon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

tot acasa , eu zic ca se face mai bine si cand colo ninge ca-n povesti. uf, uf

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehee, Daria, si noi pe balcon ! Ne uitam de zor la tramvaie si masini, cred ca in curind gizmoul il da pe tati deoparte si ii ia locul la volan, numai acolo vrea sa stea, pe scaunul soferului si ii plaaace tare sa claxoneze !
Azi m-a ofticat o baba, parcasem masina si pina a luat sotul meu plasele din portbagaj, ne-am mai invirtit in spatele blocului ... pe banca doua babe, una iesise sa isi plimbe ciinii si Andrei cum vede animale, imediat se duce spre ele ! Il tin sa nu puna mina pe pechinezii cu pricina si una din babe ma intreaba citi ani are Andrei. Raspund la care ea zice "Aaaa, si nu vorbeste ?". Simt cum imi creste tensiunea si replic " Ba da, vorbeste foarte bine, numai ca nu intelegeti dumneavoastra ce spune !"... S-a uitat baba shui la mine si a tacut milc, deh, dac-a mincat-o limba !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Alice, asa zic si io, ca ea e desteapta, noi nu intelegem ! Si pe mine ma intreaba ca la 3 ani inca nu vorbeste ... dupa care uimirea ca vaaai, ce slaba si inalta e pentru varsta ei ... blabla ...

Mey, asa de nasol ploua ... PhilipAndreea ... iti tin companie in suparare si`n

Mergi la inceput