Cluj rulz! (43)
Raspunsuri - Pagina 15

flavia maria spune:
flavia maria spune:
 mai fetelro mie nu-mi "iese" scrisul ala boldat.. vreau sa boldez ceva si imi boldeaza altceva? oare de ce? 
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

flavia maria spune:
flavia maria spune:
 HAI STEAUA!!!...na ca mi-a iesit culoarea..nu prea imi iese de obicei..tot negru scriu..chiar dac dau red..
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

flavia maria spune:
flavia maria spune:
 Acu sa va zic si de ce tin cu steaua...pai al meu e de la armata..si ma "linseaza" daca tin cu rapidu`...asa ca decat ura in casa mai bine ...  HAI STEAUA!

steaua spune:
steaua spune:
 HAIDE STEAUA!!!!!!!
Am foarte mari emotii de cand m- am trezit........ Corina &
 Corina &  Alex (11 iulie 2005)
 Alex (11 iulie 2005)
pozici

ralucames spune:
ralucames spune:

de voi, microbistelor!!! va pup
 de voi, microbistelor!!! va pup
Simona, ma duc sa vad poza cu Lucian-daca te inscrii si il votez
 (eu nu am stiut ca a castigat, decat acum cateva ore, de la o prietena... si cand mai pui ca puteam s-o votez si io...
 (eu nu am stiut ca a castigat, decat acum cateva ore, de la o prietena... si cand mai pui ca puteam s-o votez si io...

)
)
minunea vietii mele

ralucames spune:
ralucames spune:
 Multumesc tare mult de felicitari...  (nu ma puteam stapani sa nu va zic... )... De fapt toti bebeii is tare dulci si frumosi
)... De fapt toti bebeii is tare dulci si frumosi

Flavia, te-am inregistrat la mine, cand apari ne "vedem"...
minunea vietii mele

flavia maria spune:
flavia maria spune:
 Raluca a venit randul meu sa ma ocup de mursafiri  ..ti-am zis eu ca avem multe in comun...acum am intrat si te-am acceptat...poate vb mai tarziu ..dupa meci!
..ti-am zis eu ca avem multe in comun...acum am intrat si te-am acceptat...poate vb mai tarziu ..dupa meci! 
Roxi si pe tine te astept la povesti dupa meci...
Va pup pe toate si...HAAAI STEAUA!!!

roxana1974 spune:
roxana1974 spune:
 HAIDE STEAUA! AM ZIS!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
 ...
... 

svety spune:
svety spune:
quote:
Originally posted by steaua
HAIDE STEAUA!!!!!!!
Am foarte mari emotii de cand m- am trezit........Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
...asa m-am trezit si eu azi, cu mari emotii.
Zic si eu: HAI STEAUA!!
mami
 de dani
de dani cici cochet baiat(26 iulie 2005)
cici cochet baiat(26 iulie 2005)albumul lui Dani

piticii lui Danutz

roxanicea spune:
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by nana_sim
Buna dimineata!
Cred ca putem stabili deja care sunt cele 3 schimburi pe topicu' nostru, in functie de orele la care se produc interpelarile, iar ele ar fi cam asa:
- dimineata: Cristiana, io
- in timpul zilei: Svety, Flavia Maria, Roxana, Stanca, Oana, Raluca
- seara/noaptea: Mariana, Svety, Roxa-boxa
Corect? Desigur nu-s toate fetele aici!
Cum a fost la intalnirea de ieri?
Roxa-boxatinem pumnii pentru saptamana viitoare si ai grija de coastele tale, eventual spune-le sa tina seama la evaluare ca ai deja destule dureri si ti-ar trebui o veste buna ca sa-ti indrepti coloana si coastele
.
Roxanicea iti datorez un raspuns, Smaranda nu e a mea e doar una din finutele mele, cea mai neconventionala (si eu si parintii ei ne-am dorit foarte tare s-o botez eu dar nasii lor de cununie n-au fost de acord, crescand copila cu mine pe aproape si cu prietena ei Ilinca mai mare cu o luna pe care am botezat-o, mi-a spus si ea nana iar la botezul fratelui ei mi-a propus sa ma tina de mana in timpul slujbei ca sa treaca "naseala" si la ea nu doar la frate-sau, sa-mi fie fina si ea).
Mariana si tie ti-s datoare cu un raspuns, n-am fost la marea petrecere de ziua Smarandei pentru ca fusesem cu o saptamana inainte la Bucuresti si nu mai aveam cum.
Va doresc o zi senina!!
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
hehehe! ce poveste frumoasa cu copii dragi !!!!!!!
sa va traiasca finii sis a va bucurati de ei si ei de voi!
seara placuta!!!!!!!!!!
roxi
 foto
foto