Cluj rulz! (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fete microbiste, iesiti in centru daca va casgita Steaua diseara? (si sigur castiga:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

fetelor
Noi am absentat deoarece am fost internate cateva zile in spital.Cum un necaz nu vine niciodata singur,ne-am mai pricopsit ci o laringita si o enterocolita acuta....acum suntem bine .
Carrie,distractie placuta,ati ales sa vizitati capitala unei tari dragi mie.Cu toate ca am stat in Italia ,o buna perioada si am vizitat multe locuri din peninsula ... la Roma nu am ajuns ...dar ,poate ajungem la toamna.

Am fost constincioasa ,am citit tot ce ati scris si am vizionat o multime de poze cu copilasi dragalasi si peisaje frumoase!

Va doresc o dupa -amiaza`frumoasa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetelor!!! intrati daca vreti pe http://www.parinticlujeni.ro/ ca sa vedeti ce minunatzie de fetitza am eu si mai e si castigatoare!!! (va rog sa nu dati cu rosii pt. nik in lume)

Oana, mersi mult de incurajari... nu prea pot sa fac publice "necazurile" mele, deoarece s-ar putea sa fie citite de cine nu trebe... oricum, sper sa fiu lasata in pace ... iar in legatura cu slabitu- putin stress si nitzcaiva oboseala duce la mine la un singur rezultat=ashchiutza!! copiilor tai,iar tie

Flavia, eu nu am mai intrat pe forum-de fapt pe calc. de ieri dupa-amiaza, pe motive intemeiate... iara am avut musafiri(cand mi-e lumea mai draga se anuntza ca vin), dar fii sigura ca vreau sa ne "vedem" pe mess....te abordez eu imediat

Simona(machet.)daca ar striga fiica-mea mai rar, cred ca tare mi-ar placea... dar cum are obiceiul sa o faca una-ntr-una... ma oboseste teribil (apropo, ea striga: MAMÃ ... cu un foarte mare accent pe ultima silaba)

Simona,(nana-sim), tare imi place ce program ne-ai facut ... incerc sa nu ma las de el Felicitari finutzei tale-Smarandaimi place povestea nashitului ei

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Machetuto ai vazut tu femei care sa nu umple cosul la cumparaturi?Daca nu trebuia sa ne vezi pe noi.Am golit Billa.

Simona esti mortala cu programul.

Azi ne-am intalnit la plimbare eu, Florina si Mariana.Vreau sa va zic ca Simonelu' a crescut mare si e un simpatic si jumatate.Bineinteles toate am fost cu piticii.Sa vedeti ce mortali au fost si cum nu ne mai puteam despartii.
A propos fetelor cum ati ajuns acasa?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

machetutza ce misto id ai! merci pt aprecieri!

ce faceti voi celelalte?
sa inteleg ca pana la urma ati fost multicele mamici la intrunirea bebelicilor! va continuati!

ma duc la treaba dar mai revin catre seara!
pupi tuturor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

Raluca felicitari si mii de pupici pt. castigatoarea ta!!!! sa stii ca m-am inscris si eu in competitie!!!

Stanca, stii, am vrut sa ma asigur ca nu sunt singura care fac exces de zel la cumparaturi!!

Creola imi pare rau pentru tine si Sarah ca ati trecut prin asa ceva! stiu ce simti; si eu am stat in spital cu Lucian pe la 9 luni, a facut laringita. va tinem pumnii sa va reveniti cat mai repede

pupici!!!

Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

salutare fetelor...
eu am fost de dimineata la doftor..am probleme cu colecistul..cica e dublu cudat... nu prea stiu exact cu ce se mananca asta..dar oricum e de rau..in sensul ca fac periodic crize ..ca cica el nu se "varsa" cum ar trebui....in fine.. am doua variante ori suport crizele..ori ma oprerez..evident ca SUPORT!

machetutza draga nu-i bai ca l-ai botezat..ca doar vin pastile numa` asa ma pot face cu una bucata miel...

ralucames FELICIATRI PENTRU PRINTESA TA ..cred ca esti tare mandra de ea..si eu as fii in locul tau! eu te astept sa vb pe mess...

roxanicea multi pupici de la mine si de la "ochios " ..te astept deseara pe messenger poate iti ami dau o reteta de facut baieti frumosi

erika tu ce mai faci ? nu ne mai spui nimic de voi?

multi pentru toate fetele!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Hop si io! Am tras un pui de somn de la 2la 3.30 si tusti aici pana mai doarme Dani. Nu stiu cand mai vin, sper sa ajung intr-o duminica sa ma intalnesc cu Codruta. Mai mult se intalnea Mihai cu ea. De fapt nu am vazut-o niciodata, decat pe messenger. Daca-i fain afara venim duminica asta. Poate aveti chef sa veniti in parcul mare la o intalneala...

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

no, faina faza!!! sa scriem toate trei in acelasi timp: eu, Svety si Flavia...

pe diseara:
HAI STEAUA!!!!

Simona, mama lui Lucian
pozele lui Luican

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor nu dati navala!!!!!!!

Machetuta nu esti singura draga mea.Eu sunt campioana la cumparat chestii aiurea.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput