Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by andreap
Miha,multumesc de raspuns....O s avad cum fac.Mie mi-a zis ca nu e grav,sa nu-i fac D injectabil,ca si asta in exces dauneaza,din cate am inteles,la rinichi.Sfatul a fost,cat mai mult la soare si sa continuam cu Vigantol,plus 10 zile pe luna Ca.
Am puse poze noi,in albumul "martie 2006".Sper sa se vada
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Hai ca mi-ai pus un semn de intrebare.Cum adica in exces?Eu i-am facut pana acum la 3 luni,dar ultima oara,in februarie, am zis ca ar fi mai bine sa-l scutesc de intepatura si i-am dat CIPCAL,sirop cu calciu si vitamina D2,cica.Si rezultatul s-a vazut!
Asta in conditiile in care,asa cum am spus,mananca destule lactate.Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
onitza spune:
Buna la toata lumea!!!!
ANDREEA, cum adica sotul zice ca mai esti inca grasa???? sper ca e o gluma!!!!!
pai atunci noi care mai ne luptam cu kilogramele , suntem....bip.....ei, na-na lui tati de Maria si sot de Andreap!!!!! de-aia saliveaza toti dupa tine, ca esti grasaaaaaaa!!! hihihi...mami, arati de nota 20!!!! mie-mi place cum arati!

Concluzie cresa: maine il mut!!! ![]()
onitza spune:
PAXELA, multam de ajutor!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by onitza
Concluzie cresa: maine il mut!!!
E chiar atat de rau?
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
fulguletz spune:
dragelor suratelor...servus servus!
of, ce de copkii bolnaviori...si desigur, nici noi nu ne lasam mai prejos
...cuscritza, si noi avem otita...
si, deisgur, David tuseste la greu 
Andreap, oracaitoarea de fi-ta se transforma pe zi ce trece intr-o domnisoara simpatica foc...hihi..ce rochitza are , ce sa mai , o dulceatza...
cu ce vopsea te vopsesti mey, ca imi place culoarea...eu tot am incercat in ultimul timp sa gasesc ceva care sa-mi pice bine, dar ba nu se prinde, ba iese prea deschis ba prea cacaniu![]()
roserbino, spor la treaba mey...altfel viatza vazuta de pe baricade, nu?
eu mai am putin si zbor catre Bucuresti, incep sa ma stresez de bagaje si cate sute de chestii tre sa iau pentru David...ma enerveaza ca nu pot sa aduc si patutul de voiaj ( e prea greu )...Sper sa imi fac tmp sa ma vad cu o parte din voi, sper...
mai dezghetzat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
cassandra spune:
Buna fetelor, revenim dupa o absenta cam lunga pt ca am fost la bunici. ne-am simtit grozav de bine, de relaxati, iar Dragos a progresat enorm de mult intr-o saptamana. Urca scarile singurel iar la coborat o mana de ajutor nu ii strica. S-a bronzat putintel si cura de aer curat (parintii mei stau la curte) i-a prins de minune.
Imi pare rau sa citesc ca sunt copilasi bolnaviori. Si Dragos are putin gatul rosu dar speram sa ii treaca repede cu claritromicina si nurofen ca sa evitam orice complicatii.
Apropo de imunizari noua dr ne-a recomandat lantingen B si a reactionat super bine. Am facut o cura toamna trecuta si acum am inceput din nou. O sa intreb si eu despre IRS 19 pt ca din cate ati scris voi e mai usor de administrat. (Lantingenul se administreaza sublingual cate 7 picaturi iar seara la culcare 5 pic sublingual iar doua in nasuc, deci e destul de nasol).
Eveline, pasta de dinti Nenedent am cumparat noi de la Sensiblu (200 si ceva de mii cu tot cu periuta de silicon de pus pe deget). Pt ca avem dinti o gramada + maselute am inceput sa ne spalam pe dinti cam de la 1 anisor. Dimineata avem un adevarat ritual la baita si ii place la nebunie (probabil pt ca il si maseaza usor pe gingiutele inflamate.)
Pupici multi!
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos
eveline spune:
Parca-s proasta! M-am dus la toate farmaciile din oras numai la Sensi Blu nu...si fetele de la "Suceava" tot acolo m-au indrumat. Ai idee daca se vinde fara periuta?....ca eu i-am luat una normala mica mica si-i place tare mult...incearca sa se perieze singura
....asa ca mie mi-ar trebui numai pasta!
Fulguletz insanatosire grabnica lui David!
Cuscrita ce mai faci, ce mai face Andrei?
Ana si Bianca-iubita
florypop spune:
Fetele, mai stiti ceva de LuminitaB?
Flory
28+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
Otiliav spune:
Flory, eu stiu ca la inceputul lunii ianuarie trebuiau sa plece in Canada. Ce mai face Rares?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Otiliav spune:
Roxana, bafta la servici, sa te acomodezi cat mai repede si cat mai bine! L-am vazut si pe domnul Mihnea, cand faceti un casting, ca zau ca-i numai bun de pus pe copertele revistelor de copilasi. Cred ca o sa ai coada la usa de atatia petitori la amandoi si cum bine spunea cineva pe aici "sa mai faci copii ca tare frumosi ii faci", eu iti urez sa apara odata matusa Tamara sa treceti la treaba
!
Fulgule, eu vin sambata in tara, poate ne vedem prin aeroport mai stii. Sanatate la puiul mic si nu iti face griji de patut. Daca il vrei pe al nostru ti-l pot imprumuta, noi il folosim doar pe post de trambulina, adica sare din el in pat si invers. Cam de 6 luni nu mai doarme in el.
Onitza, ce-ai facut mami ai sters mesajul cu cresa? Chiar muream de curiozitate sa citesc vesti bune.
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Monica, parca tu spuneai ca la Ruxi nu a avut efect Oscillococcinum? La noi cred ca a avut efect, avand in vedere ca Ana a racit putin acum 2 saptamani, si ca de cand am nascut-o nu a luat niciodata antibiotice ci doar am folosit de vreo 3 ori supozitoare cand mi s-a parut ca stranuta prea des.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)