Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)
Raspunsuri - Pagina 4
florypop spune:
quote:
Originally posted by paxelaandreea dar cum ai reusit sa le ai jos? ca si eu tot atatea am luat dar de dat jos pauza
si intradevar subscriu flory e ofoarte frumoasa
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
Multumesc. Dar stiu ca nu e chiar asa. Oricum eu sunt tare mandra de mine trebuie sa recunosc.
Sa vedeti faza: mergem cu piticul la mama si ii spun "hai mami sa pupi burtica". Copilul care stia de acasa ca ridica tricoul si pupa burtica a dat de salopeta si nu stia cum sa faca sa pupe burtica. A inceput sa traga de bretelute pana a reusit sa rupa una si asa a pupat burtica.....E un dulce.
Sunt tare curioasa care va fi diferenta intre ei. De fapt sunt curioasa ce poate sa iasa din doi ca noi....
Pupici,
Flory
28+ si
Andreihttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
ionela roxana spune:
Carmen si Mariussimiuc va multumesc mult de tot

; as dori sa stiu daca il pot lua si fara prescriptia medicului, adica fara reteta, caci am inteles ca nu se mai elibereaza med. fara reteta, iar eu......
Aime
, esti o mamica foarte eleganta si ai un Vladut taaaare dulcic, care iti seamana leit la ochisori,gurita, dar parca la capshor cu tati???;
ptr. explicatii, dar n-am priceput nik!
fetelor am vazut foto. cu tooooooti piticii, toti sunt niste dulci, dar comentariile le fac altadata, sa nu va suparati, NU AM TIMP!!!; timpul ista de unde se poate cumpara???![]()
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
FELIS spune:
Flory... sarcina usoara in continuare si pupici unui mic pupacios...
Monica... bine ca va simtiti mai binisor... Ati luat-o din timp si cred ca o sa treaca repede... Eu ieri am crezut ca cedez nervos... Atat a fost de marait si atatea trebuia sa ii dau la care el doar cat ma vede ca vin spre el incepe sa urle si se intoarce pe burta instantaneu... Ieri dimineatza papa noastra a fost cam asa: o gura de lapte, scos o tura de mucisori, iar o gura de lapte, iar scos o tura de mucisori... si tot asa... Siropul de tuse nici nu i l-am mai dat ca si cu ala mai trebuie sa alerg dupa el prin pat... si numai bine ca dr mi-a zis ca la cat de mucios este nu ar avea nici un efect... Picaturi de pus in ochi ca de la vantul asta s-a ales si cu o conjunctivita... La toate mesela a trebuit ieri sa ma opresc sa ii scot mucisori.. SI in jumatate de ora ii scot in 2 ture mucisorii... Dupa ce i-a scos la ORL cu acel firicelcare i l-a bagat vreo 10 cm in nas... si am zis gata, am scapat pt un timp de ei... Da de unde... dupa 15 min iar era mucios...
Si uite asa ieri toata ziua mi-a fost un marait sau urlator... depinde ce avea chef... iar eu mai tot timpul calare pe el ( ca asa stau sa il pot si tine si scoate mucisori sau pune picaturi in ochi
)... Pai cum sa nu urle copilul numai cat ma vede?...
Chiar si in brate daca il luam se zbatea si era marait...
La masa de fructe scuipa din gura si se batea cu mana peste gura si si-o freca apoi de fatza... si cu toate cellelalte maraieli si urlete... simteam ca innebunesc..
Asa ca pe la ora 2.30 l-a pus fortzat pe perna, am inchis calculator radio, tot si l-am adormit. Dupa ce l-am culcat am dormit si eu odata cu el ca ma simteam de parca nu dormisem de 10 zile... si cu nervii intinsi la maxim... la care au contribuit si asteptarile alea inutile la dr de ieri...
A dormit baiatul meu pana la ora 18... eu m-am trezit cd a venit taica-su la 17... Cd s-a trezit, i-am dat sa pape, si voia sa fie marait, dar a dansat taica-su in fatza lui
si s-a maimutzarit si a uitat sa fie marait... A papat tot...
AndreaP 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Cookie ... sanatate la pui mic... Noi din fericire desi o lalaim cu raceala asta de 3 saptamani, nu am facut febra, chiar daca maselele inca sparg... si are si ciuperca in gat... Constipat este (duminica i-am bagat 3 supozitoare ca sa faca... i-am bagat unu si a facut putin, atat cat a dizolvat supozitorul, i-am mai bagat unu... si tot asa..
)
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
Buna dimineata fetelor!
Miha,imi spui si mie ce ti-a recomandat dt.ptr.rahitism???..Ca eu sunt in ceata
..unii spun ceva,altii sa o las in pace ca nu e grav...nu stiu ce sa fac!
Cookie,cum a spus Monica,Alexandra Aissei a avut ceva in genul asta,in 1 saptamana a scapat..daca vrei sa vb cu ea,intra la subiect Rahova,sau o intreb eu si-ti spun.Pupici.
Felis,sanatate multa!Exista un "aparat"de scos mucisori care se ataseaza la aspiratorul de praf
..nu rade,am inteles ca e f.f bun,trage bine.Il are o prietena,costa cam 300.000 parca.sanatate multa!
Monica,ce mai face Ruxi?
Noi suntem bine,cred ca ne dau si caninii asa ca suntem fitzoase la greu!In rest,sanatoasa si dulce..Am poze noi,asa ca o sa incerc sa pun cateva azi
Pupici
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
roserb spune:
Neata din campul muncii!
Iaca m-am intors si eu la servici, deocamdata mi se pare ai odihnitor decat acasa, daca nu ar fi drumul asta atat de lung (de la un cap la altul al Bucurestiului), as fi chiar multumita.
Mihnea s-a descurcat bine fara mine, a fost cumintel si ascultator.
Monica, ma bucur ca Ruxi e mai bine!
Felis,ce rau imi pare ca Mihaita e asa bolnavior. Stiu ce inseamna povestea cu mucisorii , am trait-o din plin si noi saptamana trecuta. Totusi, am scapat nesperat de repede, probabil si pentru ca la Mihnea am inceput din start cu antibiotice, avand experienta nefasta de la Bianca. Au inghitit la medicamente saracii, mi-a fost si mila de Bianca , care isi facuse un top al siropurilor dupa gust, si le lasa pe cele mai bune la urma
. Mi s-a parut jalnic!La noi au fost bune pentru nas picaturile Ophtametasone-N, combinat cu sirop Humex.
Acum sunt bine amandoi, dar Bianca tot mai trage cate o tuse, probabil ca va mai dura ceva timp.
Cookie, multa sanatate si voua!
Try, ce faci, esti bine?
Cam slaba activitatea pe aici de cand a venit primavara!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
eveline spune:
Da Felischiar in stanga ecranului e reclama la aparatul de care-ti zicea andreap....se numeste parca batista bebelusului...
Intreba cineva de spalat pe dintisori. Bia are 6 (aceeasi de acum vreo 4 luni) dar am inceput s-o periez in fiecare dimineata si-i place....dupa ce o periez eu, vrea si ea singura....nu-i prea iese dar macar incearca. Problema e ca eu nu i-am pus inca pasta....am citit pe aici chiar mai demult de Nenedent si am zis sa cumpar si eu....dar in orasul nostru mai degraba cumperi un elicopter...astea nici n-au auzit de asa ceva. Bun, le intreb ce-mi recomanda atunci pt cei mici....au zis ca nu stiu, sa citesc eu....siu-mi intind cate un Colgate pt copii....pe care scrie intr-adevar ca cei sub 7 ani sa o foloseasca sub supravegherea parintilor dar nu scrie nicaieri daca poate fi inghitita sau nu....si nici vanzatoarele nu stiu (deci eu vorbesc de farmacii, da?)...
Cam asta ar fi despre noi.,...in rest toate bune...
Multi pupici la puiutii bolnaviori si sa auzim cat mai curand de bine!
Ana si Bianca-iubita
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Ionela,din cate stiu imunostimulatoarele nu se dau pe reteta.Eu cand l-am luat nu am avut nevoie de reteta. 
Andreea,noi avem de luat toata luna cate 2 fiole de gluconolactat de calciu si magneziu pe zi si o data la 7 zile cate o vitamina D3(am optat pentru injectabil,chiar daca ma doare sufletul,dar asa e cel mai bine pentru el).Nu e mare filozofie.Speram sa rezolvam problema.Asa este,cati medici atatea pareri.Eu am intrebat-o pe pediatra daca e grav si a spus ca "nu,dar nici nu-l putem lasa asa". 
Felis,sanatate la pui mic.Eu zic acum mii de "bogdaproste" ca am scapat si am uitat ce-i aia raceala si ce-s aia muci.Si eu eram disperata cand ii scoteam rauri de muci si in cateva minute erau la loc,parca mai multi... 
Sanatate la toti puiutii!
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
andreap spune:
Paxela,da..am dat jos cele 30kg,poate 1-2 mai am.Norocul meu..daca se poate numi asa..a fost ca Mariuca m-a "alergat"destul de mult,am inceput si serv.si asa ma agit si mai mult,plus ca probabil e si genetic ceva...asa ca...oricum al meu sot ma vede grasa inca![]()
Monica,arati bine,ce te stresezi?Pai la cat esti de inalta,cat sa ai?47kg????
POZE
PETRECERI..PETRECERI
andreap spune:
Miha,multumesc de raspuns....O s avad cum fac.Mie mi-a zis ca nu e grav,sa nu-i fac D injectabil,ca si asta in exces dauneaza,din cate am inteles,la rinichi
.Sfatul a fost,cat mai mult la soare si sa continuam cu Vigantol,plus 10 zile pe luna Ca.
Am puse poze noi,in albumul "martie 2006".Sper sa se vada
POZE
Martie 2006