Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sper sa va faceti repede bine ca sa ne putem intalni !

Gata plec.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRISTINA, sanatate lui Dami!!!! sa va faceti bine amandoua!!!

Tocmai s-a duc tati sa il culce pe Paul, si imediat cum a stins lumina si a pus Paul capul pe umarul lui Mihai, au dat vecinii de sub noi muzica tare la boxE!!! of, daca-as avea o putere, i-as toata familia, de la cel mai batran pana la mezinu de fi-su, toti sunt !!!
HAC, om avea si noi casuta noastra!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Acuma a plecat doctora. Asa ca dupa ce mi-am dat frau liber fricii am datoria sa "raportez".
M-am linistit!!
Febra aceea uriasa, de 40 de grade era de la ... masele! Cand i-a deschis gurita ne-am speriat cat de inflamate ii erau gingiile. O sa o mai duca ceva cu chinul, dar macar m-am linistit ca nu e ceva grav. Doamne!! Sotul meu cand a auzit ce are a inceput sa planga. S-a relaxat, saracul, ca incerca sa-si faca singur curaj, dar nu prea-l avea! Se pare ca eu fusesem mai "tare" de data asta, ca el era topit. Ee, ce vrei?! A vrut sa fie tata de fata!

Acuma, mai raman eu cu ochii sa vad cum ma vindec. Pana una alta nu prea le dau de cap cu tratamentul si ma chinui in continuare. Sper ca macar de ziua mea sa nu am ochii ca gogosarii, ca si asa e motiv de tristete ca...imbatranesc!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Uite ca reusesc sa revin!!
Da, Adriana sunt mamica si de 2006 !!, a unei fetite tare dulci si cuminte.... nu ca cealalta n-ar fi tot asa.... mai putin cuminte.
Vad ca si voi va plangeti cu puiuti bolnaviori!!! A mea e ceva mai bine, azi nu i-am mai dat antibiotic, a inceput sa si manace cate ceva, sper sa se termine cu odiseea asta de otite si bronsite ca o iau si eu razna. Dar cand ma gandesc ca iarna asta au fost numai doi... ce m-o astepta la anul cu 3???.
Aici auzi la tot coltul, ca asta e, pana isi creaza imunitatea i-au toti virusii posibili, si nu e nevoie de antibiotice!! Cateodata se fac analize de sange... din degetel... ca sa vada daca le dau sau nu antibioticul.
Miria la febra asa mare se mai poate face baita temperatura apie sa fie cam 3gr mai scazuta decat temperatura corpului, sa-l pui intr-o camera mai racoroasa si sa nu-l imbraci prea gros!! ai mei nu stau cu comprese nici sa-i bati, nici macar David care are aprope 4 ani!!
Otilia, merci de urari!! ei curajoasa. Curajoasa oi fi eu de luni incolo dupa ce pleca mama!! Asa a vrut Dumnezeu nu noi!!! dar o sa-i multumesc toata viata ca mi-a trimis-o si pe Selin!
Gata! O noapte linistita si multa sanatate la copilasi!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dama,sar-na pentru poze.M-am mai luminat si io nitel. Sa vad acum unde gasesc asa ceva.La Dedeman spuneati?

Fetelor,pentru febra mare am aflat de curand un leac,mai babesc.Daca nu dau rezultate supozitoarele,siropelele sau sosetele cu otet se imbiba foarte foarte bine (sa curga)o bucata de vata cu alcool iodat si se trece razant si foarte repede peste talpa piciorului bine intinsa.Cica trece febra imediat.
"Reteta" o am de la o prietena,ea a si testat-o.Eu nu,dar e bine de stiut.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIRA - Multumesc de sfaturi!
Cu siguranta ca voi incerca mai multe metode inclusiv impachetatul in prosop rece. Saraca fata mea plange nu atat de umezeala cat de starile pe care le are. Adica, dureri de cap, starea de caldura bolnavicioasa, dureri de gingii...
Am aflat acuma de la doctora o metoda foarte eficienta de-a calma durerile de gingii, mult mai eficienta decat cu Calgel sau Tantum. O zic si voua ca poate vreti sa incercati cand va fi nevoie. Eu am verificat-o in seara asta, ca tot avem probleme cu maselele.
Inmuiati-va degetul in apa, apoi dati-l prin bicarbonat de Na si cu degetul asa imbibat frecati gingiutele inflamate. Nici nu stiti ce efect rapid are! In plus, este un dezinfectant pentru intestine si canalul urinar. (Ca doar noi, femeile, il mai folosim si ca spalaturi locale, deci se cunoaste efectul lui septic.)

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Cristina, bine ca nu e nimic grav cu fata! Of, cred c-ati tras o spaima!
Interesanta faza cu bicarbonatul, e bine de stiut! Multumim!
Sanatate multa si sa te faci si tu bine, mamico!

la toti copilasii si mamicile lor, sa aveti un weekend placut, fara evenimente...stiti voi de care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
onitza, cum se mai simte paulica?asa cum ti-am zis si pe ym noi am reusit cu amandoi copilashii sa invingem virusul acasa...cu sumetrolim(4 ml la 12 ore) si hidrasec...prima zi fara mancare si lapte...doar ceai de menta, mucilagiu de orez si apa min(din canutza nu din biberon ca sa nu-i creeze stare de voma...asa ne-a zis dr-ul) apoi a doua zi grisine, mar copt, branza de vaci, banana(lapte fara lactoza)...a treia zi parca am bagat ceva orez pasat, morcov fiert...si apoi incet, incet am reintrat in normal.laptele ei i l-am dat dupa aprox o saptamana(dar asa cum ai zis si tu ii poti da laptele pe care-l bea de obicei in zeama de orez)si insanatosire grabnica
paxelala noi vad ca au dat toate inapoi, nu mai tuseste, nu o mai doare urechea, mucisori nu mai avem, febra nu...dar rasfatzul tot a ramas si vrea sa stea lipita de mine sau de mama...de asta cum om scapa...ce sa zic...ii multumesc lui Dumnezeu ca este sanatoasa...
acum sunt bine si ea si alex ceea ce nu am putut spune de prea multe ori in ultimul timp.
cristinaam sa incerc si eu sa-i dau asa la maselutze.
oticred ca arzi de nerabdare sa-i vezi ochisorii anei
felis2 sapt trec repede sa dea Dumnezeu sa fie cat mai bine pentru Mihaitza
va pupacesc pe toate si urez multa, multa sanatate puiutilor bonaviori
sa aveti un we linsitit si copilashi sanatosi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Scriu repejor, am treaba multa!

Am citit pe nerasuflate sfaturi pentru febra, dureri de gingii, multumim fetelor, ne prind bine
MONICA , PAUL e bine, in sensul ca nu a mai vomitat si nici scaun nu a mai avut! de macnat, azi i-am dat de dimineata 4 sticksuri si acum, pana sa iasa o juma de ora afara, in carutz, putin abanana dilutata in suc de morcov! cand vine de afara, ii mai dau si cealalta portie mica din acelasi continut, si il culc, nu inainte de metoclopramid si niste saruri de hidratare, plus scos mucisori!
Va zis si eu o veste????? pentru noi inseamna mult!!! asta se datoreaza cresei, sunt convinsa!
A FACUT PIPI LA OLITA!!!!
El care urla cand o vedea!!!!

M-am bucurat mult cand am vazut!!!

Va mai tin la curent cu ce se mai intampla! in principiu e ok, doar starea de moleseala!

Hai OTI ACASA, HAI!!!!! SA TE TZUC CU FOC!!!

FELIS, cum mai esti???? MIhai??????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza ma bucur ca sunteti bine....felicitari pentru pishu la olitza

monica

Mergi la inceput