Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118
Raspunsuri - Pagina 5

felicia_ spune:
Buna fetelor! Vad ca v-ati distrat, nu gluma! Eu n-am mai intat pe net zilele aste, asa ca am ratat cheful! Data viitoare sper sa fiu pe faza!
Eu sunt cam suparata, ca am facut stimulare cu puregon, am dat o multime de bani, si am obtinut... un folicul bun...Stiam ca e mai puternic, se pare ca al meu corp nu reactioneaza prea bine... E adevarat ca e folicul mare, de 23 mm in z 13, endo fiind de 10 mm.Oricum, speram sa fie mai multi... De aceea am hotarat ( cde comun acord cu dr, sa fac deseara pregnyl, dar sa renunt la IA, sa acasa, naturel! Voi ce parere aveti: daca fac deseara pregnyl, facem
maine dim sau seara? ( dr a zis luni seara, si in urmatotrele. )
Pupici!
Poze1Poze2

Liana30 spune:
felicia io stiu ca foliculii se sparg dupa 36 de ore de la pregnyl..probata de mine cu succes!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Mishulina spune:
Buna seara fetelor,am aparut si eu din....Cismigiu! pai la cat e de frumos afara...n-am mai rezistat in casa!
Miro multumim pentru vestea cea buna!
Ale draga sa fie intr-un ceas bun,eu care te stiu de anul trecut imi pot inchipui ce bucurie mare trebuie sa fie pentru voi....Iata ca a meritat asteptarea si rabdarea v-a fost rasplatita! Ma bucur ca l-ai vazut pe bb si ca e ok! Doamne-ajuta si de acum incolo!
Fetelor regret ca va dau asa veste dar si eu,de cand am aflat sunt...socata si tremur toata!
Fosta noastra "colega" Laura Ioana trece printr-o grea si cumplita incercare: fetita ei a murit chiar inainte de a se naste! Tragedia e imensa si nu pot sa-mi imaginez ce-o fi acum in sufletul ei...Dupa toate sarcinile pierdute asta mersese bine pana aproape de sfarsit...E foarte greu de inteles pentru mine cum de au lasat acei oameni sa se intample asa ceva ca doar era de 4 saptamani in spital sub supravegherea lor....
Dumnezeu sa-l odihneasca pe acel ingeras nevinovat si sa le dea putere parintilor!
Ina

Mirona spune:
Feli eu as presta inca de maine. Nu la toata lumea se intampla la 36 de ore ... la mine parca era mai devreme. Daca nu sunt probleme cu spermograma (ca io nu mai stiu cum e la voi) ... presteaza zilnic, sau din 2 in 2.
Berze ... cred c-or fi destule ... daca nu le jumulim si avem pene pentru fiecare endometrista, aspiranta de pe acest forum.
Despre Ale ... abia acum am aflat ... insa ea are DPN -ul in 21.09.2006.
Deci e veterana deja. Ar putea fi pe listutza noastra undeva langa fetele de ianuarie. Doamne ajuta sa-i fie bine.
EDITEZ: vai Mishu ce veste cumplita. acum am citit si eu vestea data de Oana .... cum ca cordonul fu vina. Doamne ce o fi in sufletul ei acum. Ingeras mic si scump ... odihneste-te in pace.
Miro

am o nepotica talentata

Mirona spune:
feli merci si eu. Asa-i ca-i un talent? Face 8 anishori in octombrie. E o scumpa .... dar si o rasfatata ....
Miro

am o nepotica talentata

megbeng spune:
nu am disparut, dar am avut parte de multe sidiverse actiuni in WE...
sunt in z.24(CM 28)...mai las vreo 2-3 zile si o sa fac un test de sarcina si eu, desi NU AM SIMPTOME DELOC (doar un straniu sentiment, probabil si indus psihic,sunt in stare si eu) dar vreau sa stiu cat mai repede daca e cu ochisori, sa stiu si eu ce alimente sa mai evit, medicamente...si daca e sa fac pauza de la sex o vreme, ca asa mi-a zis dr ca o sa fie cand raman , in primele sapt, pana il vedem "bine ancorat"
va pup si va doresc tuturor EXACT ceea ce imi doresc si mie!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Cristinna spune:
Ale felicitari . Sa ai o sarcina cat mai usoara si un
sanataos si frumusos
.
Sa aveti o saptamana cat mai usoara si sa vi se indeplineasca toate doritele
Cristinna

bubulina1 spune:
Laura Ioana, pentru ingerasul tau care acum este in ceruri...
ale, felicitari pentru , sarcina usoara!
Va urez tuturor o saptamana usoara!
Speranta moare ultima!