Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, am ratat chef de chef aseara... imi pare rau ca nu am fost alaturi de voi, nu am stiut ce pun fetele la cale (cred c-au vrut sa ne faca o surpriza) si m-am dus la nani devreme... eu daca am o stare nashpa si dorm bine, imi revin, si iata ca azi sunt muuuuult mai bine!

Melutzico, este super daca poti sa te detasezi... ai trecut si tu prin multe curand, avortul menstrual, apoi vestea despre sot... tu chiar esti o persoana puternica! Iti multumesc pt cuvintele frumoase si pt ca-ti pasa de mine!

Madana, mercic mult pt raspuns, trebuie sa fac si eu HSG-ul asta o data ca m-au inebunit dr.astia, nu mai vor sa-mi faca inseminari fara HSG... e bine daca ti-au dat 'poza' chiar daca tu nu intelegi din ea mare lucru, o poti arata altor dr. daca e nevoie... Ma bucur ca ti-a iesit buna, sper sa-mi iasa si mie (de fapt sunt sigura ca vor iesi trompele permeabile pt ca am ramas insarcinata acum un an si ceva, dar nu te intelegi dom'le cu dr. astia, nu si nu ca daca s-au infundat intre timp )

Va pup si va iubesc pe toate, fara nici o discriminare!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Avalon daca trebe e musai. Fa-o si p'asta. Eu sper sa iasa ok si la tine, de fapt daca zici ca ai ramas insarcinata insemna ca sunt sanse mari sa fie permeabile. Dar au si dr. dreptate cand zic ca intr-un an se pot intampla multe. Eu iti tin pumnii

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Avalon,ete na ca deja avem 2 puncte in comun;ca si pe mine ma tot bate Dc mea la cap sa fac o data HGS,si io mi-am facut programare la Dc mea pe 10 aprilie si apoi imi da ia trimitere la HGS.Treaba e ca sotzul nu ma lasa sa o fac singura(aici ma intreneaza 2 zile si se face sub anestezie generala),si el cu scarbiciul lui e tot mereu plecat,asa ca astept pana dupa pasti cand vin parintii mei aici si atunci comit fapta
Aaaaaaaaa si iti mai dai si multe pupicuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor ce stiti de Tabitha sper ca e bine

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, Madana, au si ei dreptate... O s-o fac pana la urma, nu am incotro!

Melutzica, si la mine e programata tot dupa Paste... poate ne ajuta Doamne-Doamne si nu mai e nevoie s-o facem... sper prea mult?
Pupici

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Avalon,sa dea Dumnezeu sa fie asa,no si daca nu e asa,nici atunci nu-i bai.Insa e fff necesar sa speri in continuare!!!!Si eu voi fi mereu alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Impreuna totu-i prea frumos
impreuna vantul e pufos
Impreuna suntem de-acum
Pe lungul drum.

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

FETELOR, s-au intors berzele !!!

Acum ne-am intors de la parinti ... si in drum spre si inapoi am vazut 4 berze. Isi dereticau de zor cuiburile si se pregatesc de ouat.
Asa ca .... se asteapta sa ploua iar cu gravidute.
Eu inca va astept ... la capitolul nostru mai este loc berechet ...

Si mai vin cu o veste SUPER buna:
poate unele o stiti deja, dar sigur "vechiturile" endometrului se vor bucura pentru ea: Alé este .
Ia trageti si voi un ochi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69932&whichpage=8" target="_blank">aici la a 9-a postare. Doamne ajuta!

Haideti fetelor ... ca se poate.
toate endometristele mele dragi. Sa stiti ca am certat rau berzele azi ... sa vina odata si la voi ... ca sunteti deja pregatite.

Miro8+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Miroooooo o vazusi si pe a mea??????
ale felicitariiiiiii!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Miro ai vazut berze? E clar o sa urmeze ceva vesti bune. Sper ca era si a mea pe acolo.

Ale felicitari, sa-ti traiasca samburelul, si sa fie sanatos.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput