Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Madana nu fii disperata.Ti-a monitorizat ovulatia can ai facut testul?Daca nu atunci nu e concludent .De altfel cu colpita micotica nu se face TPC.Ma si mir ca v-a pus sa ca nu e voie.Tratateaza ce ai de tratat si repeta-l.Nu uita sa tratezi si sotul de micoza.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Madanooooo pe puii lu dc de oi mai zice ceva!!!! io ti'am zis!!!cum puii ei mey?????cum??

si cand sa faci IA??????IA SPUNE CA NU PRICEPUI..cu da draku...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai la un nou cap..ca ne lungiram aci..
va astept acolo..adica aci....
....aci....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72811

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

incep sa cred ca toti dr. sunt la fel, poate ca m-a pus sa fac testul asta doar ca sa mai incaseze 500.000 lei. Nu stiu ce sa zic Liano, ieri mi-a facut programare pt. TPC dupa ce mi-a scris reteta pt. colpita, chiar mi-a zis ca sa incep tratamentul ca nu afecteaza TPC-ul. Nu stiu ce sa mai zic, zau .

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Miro TPC-ul trebuie facut la ovulatie?? Azi nu mi-a mai facut eco, dar ieri aveam un folicul pe dreapta de 19 mm si endometru de 7.5 mm. Azi sunt in Z12, la un CM de 26 de zile (teoretic azi ar trebui sa fiu la ovulatie) dar pana acum nu am observat secretia specifica, si nici intepaturi nu am simtit. Poate am fost eu mai nesimtita luna asta, e posibil.

Imi pare bine ca VOI sunteti ok.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput