Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Melule nu ai pus albumele la "public" ! Bifeaza casuta a 2-a,aia cu globul pamantesc! In rest e bine!
Madana nu fi necajita,poate ca a fost un accident,cine stie....Dr ce a zis? Nu il repetati?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Mishulina mi-a zis ca sotul trebuie sa repete spermograma, si daca ii iese bine urmeaza sa facem ISA. Ultima spermograma am facut-o anul trecut in august si a iesit cu polispermie. Am intrebat-o pe dr. daca colpita pe care mi-a descoperit-o ieri este cauza pt. rezultatul TPC-ului. Mi-a zis ca e f putin probabil sa moara chiar toti .

Nu stiu ce sa mai zic, sunt destul de suparata.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu niste raspunsuri. In ianuarie si martie am avut sangerari intramenstruale si mi s-a dereglat de tot ciclul. Doctorita mi-a dat azi o schema de tratament cu Orgametril.Ati mai luat asa ceva? Regleaza menstruatia? Nu mai stiu nici cand e perioada fertila. Ce s-a intmplat can ati luat si dupa vi s-a reglat ciclul. Eu vreau un bebe si dereglarile astea ma omoara.Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

madana: oooofffffffffff ... nu stiu ce sa zic decat ca sunt alaturi de tine

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Madanaofffffff,imi pare asa de rau!!!!Uite ,totusi nu-ti pierde speranta;al meu face tratament acum cu paduttin(kalikreina)+un complex de vitamine cu seleniu,Vit E ,A,C,multe leugem si fructe.Io zic ca o sa fie bine,ca norocul ca la ei giegii isi revin mai repede decat problemele noaste.
Te pup dulce si sunt langa tine

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Mishuleaaa unde e casutza aia cu globul pamantesc???

Mergi la inceput

Mishule,am gasit si am facut cum ai spus;le vezi pozicile acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bine meluuuuuuu!ti-a iesit!!! te-am vazuuuuut!!!!!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Meluleee esti grozava! Si foarte dragutza!
Bravo!
Madana

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Melutzicamultumesc de urari si la toate fetele. Ti-am vazut si eu pozele! Super! Vezi sa tii minte cum ai facut sa-mi spui si mie cand voi vrea sa imi pun album.

Lachionemai ca-mi vine sa vin si eu la intalnire macar daca ne-ai da la fiecare cate putin din vointa ta. Am inceput si eu o cura de ieri, dar cura mea e mai putin drastica. Suna cam asa: dimineata se poate manca orice, de exemplu sunca slaba, un ou fiert tare. La interval de 3 ore se poate manca: fructe, iaurt, branza vaciu 0% grasime bineinteles, la pranz (cine poate!): piept de pui la gratar, vaca cu legume, peste, alea, alea cum a zis si Lachi, iar CEL MAI IMPORTANT ULTIMA MASA LA ORA 6 SEARA SU DUPA ACEEA NUMAI APA. Si nu uitati de salate ca e sezonul lor si sucuri de care puteti bea. Alcool, bere, altele exclus si inca ceva MULTA VOINTA.
Mie imi este f. greu ultima parte, caci la mine masa principala era dupa 8 seara cand ajungeam acasa. Acum am putin noroc ca sotul meu tine tot postul si ma abtin la a mai face dulciuri, pe care oricum le mancam eu 3/4.
Lachi, poate vin si eu vineri, dar mai vad ca eu am program de zici ca lucrez in schimbul 2.
In alta ordine de idei am niste dureri pe ovarul drept, va dati seama 3 foliculi babani.....
Felicia_eu am luat ovamit pastile, una pastiluta 5 zile din a 2 -3 zi a CM la aceeasi ora. In caz ca e necesar dr, iti mareste doza.
Va pup pe toate ca sa nu va mai enumar!

Mergi la inceput