FIV - 68

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Lachi - nu ma supar...ca io-s mai batrana ca tine si io uit...da' am bag "fraza" cu va pe toate-toate si m-nteleg fetele!
Medamaya1 - probabil ca luni, dar depinde de ce se va vedea vineri la eco - pana atunci le vorbesc politicos ovarelor mele, dragele de ele! Da' parol, ca io-s Toma Necredinciosu' - unde mergi de au vazut la eco vaginal ca ti s-a infundat trompa, ca eu am patimit atatia ani din cauza aderentelor care strangulau trompele si ele se infundau din cauza asta...asa am ajuns la FIV si am facut la eco/monitorizari de nu mai le stiu nici eu numarul! Si numai la laparo au descoperit asta si am la activ 3!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor, nu stiu ce sa zic si eu m-am mirat de ce mi-a zis in legatura cu trompa, dar ce sa zic...el e dr, e sotul dr la care merg eu, dar dinsa era la bucuresti, asa ca s-a ocupat el de mine. Iar in legatura cu estradiolul, atit a iesit, vom vedea joi cum mai sta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Medamaya mie mi-a facut o histero si a spus ca am o trompa buna ,cand colo la laparo era infundata beton ca nu a mai putut sa-i faca nimic si ma mir si eu ca la un ecograf s-a vazut trompa infundata .
Stai bine cu foliculii .Unde faci FIV-ul ?

Liana tare harnicuta esti ,am vazut si eu ca erai pe alte plaiuri.

Bety e bine,bine.Ti-a spus sa cumperi pregnilul?Eu in ziua 11 am facut ultima eco si pregnilul.

Lachi tu ce faci ?

Pe mine m-a durut burtica azi .Maine e a 28 zi de la ultimul CM ,ar fi zi de CM sa vedem cum trec de urmatoarele 2 zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ginaaa daca nu treci in pat vin la tine cu
io tin pumnii pentru maine..si poimaine..si..si..stransiiiiii!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Sa nu ma bati ca sunt cumintica, m-am plictisit si eu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ok..ok.da nu stai mult..arunci un ochi si gata...direct la pat...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Gina, fiv-ul il fac la Med New Life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Gina - inca nu; probabil, vineri voi afla mai multe...acum gandesc si eu cu glas tare!
Stai cuminte si viseaza! E cel mai bine asa.
Medamaya - daca e dr, e dr!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

gina, ce sa fac? sunt bine, nu am cu ce ma lauda, incerc sa ajung si eu la Marinescu sa ma vada si nu reusesc, dar am o varianta maine si sper ca voi ajunge curand la el! in rest, nimic nou, nu sunt gravida dar... voi fi intr-o buna zi! stiu sigur asta! si voi la fel! toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by lachione

gina, ce sa fac? sunt bine, nu am cu ce ma lauda, incerc sa ajung si eu la Marinescu sa ma vada si nu reusesc, dar am o varianta maine si sper ca voi ajunge curand la el! in rest, nimic nou, nu sunt gravida dar... voi fi intr-o buna zi! stiu sigur asta! si voi la fel! toate.

bafta!

www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni

Mergi la inceput