Bebelusi de iulie-august 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

simona,
si eu am tot Nivea Baby. deocamdata nu am dat-o ca ea are pielea mai inchisa la culoare si vad ca s-a bronzat deja fara sa se inroseasca. dar am luat-o pt la mare si pt zilele cand o sa stea mai mult la soare.

fetelor,
voi ce modele de carut tip umbrela aveti? ca eu am un graco din ala mare si acum as vrea sa iau unul umbrela pt vara care sa se inchida si deschida cu o singura mana si sa fie si usor (cca. 4-6kg). mai ales ca bona nu se descurca cu graco care e cam greu la carat pe scarile din fata blocului.

starchi,
eu zic ca nu e importanta neaparat experienta bonei. adica sa mai fi lucrat cu asa ceva. dar sa aiba experienta macar din viata personala. una din conditiile pe care le-am pus eu la bona a fost sa aiba cel putin 2 copii (asta inseamna ca iubeste copiii) si copiii sa fie mari (adica sa fi terminat macar liceul) si sa nu aiba persoane batrane in ingrijire. ca daca are copil mic sau persoane batrane in ingrijire pot aparea mereu probleme.

mamica de maria, 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Dede, am vazut filmuletul, am ras cu sotul meu de cat de scumpa si cheliuta e Medeea si ce finut si dragut e Adi. Sa-ti traiasca.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Am aparut si noi dupa ceva vreme!
Super farsa de 1 aprilie Diana! Mai ca m-ai pacalit si pe mine.....ma gandeam ca ni se destrama Schimbul 3, desi eu am cam tras chiulul seara.......offff....macar am mai apucat sa citesc asa printre randuri un pic!

Ne pandesc si pe noi dintzishorii incisivi de jos si nu prea ii mai intru in voie Dariei.....asa ca intram si noi in clubul maraitzilor!

O sa va pun niste poze sa vedeti ce face galushca mea de vreo saptamana incoace.

Pupici
Ii dau drumul astuia si revin!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Ia uitati-va putin aici si aici
Vazut si Edutzu scump si Medeea frumoasa!
Mai ce copilasi frumosi avem la bebei de iulie-august! Pupa mama pe ei!

Pupicei

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

pt ca am scris la alaptatul help line si s-a vorbit despre intarcat am adus aici niste info:
daca mama s-a hotarat sa intarce bb ,e de preferat sa o faca trepat pt a preveni furia laptelui.
daca trebuie sa fie intarcat bb f repede,din varii motive,atunci acest lucru poate fi facut pe o perioada de 10 zile inlocuind cate o masa(san) cu formula din 2 in 2 zile.nu conteaza cu care dintre mese se incepe inlocuirea cu formula,ce am sa scriu e mai jos e pur si simplu orientativ(orele difera la fiecare bb si pot si mai multe si mai putine mese in functie de varsta bb intarcat):
ziua 1:inlocuieste masa de la 10 cu formula
ziua 3:inlocuieste masa de la 18 cu formula
ziua 5:inlocuieste masa de la 14 cu formula
ziua 7:inlocuieste masa de la 22 cu formula
ziua 9:inlocuieste masa de la 06 cu formula

daca nu e nici o graba, intarcarea poate sa dureze si peste 3 luni.si tot pe acelasi principiu se merge,se inlocuieste cate o masa cu formula(lasi bb sa se obisnuiasca o sapt mai mult,etc-deci poti face un plan personalizat si in functie de cum raspunde bb).
e de preferat ca bebelushul sa fie intarcat treptat pt ca e mai putin traumatizant pt el(si mai usor pt mama-pt prevenirea unor nedorite probleme la sani), decat prin metoda brusca care se mai practica(de gustibus).

am vazut-o pe Daria,e o scumpa,bravo
ma astepatam sa pui poze cu ea mergand de mana,eu din astea vreau sa pun,dar suntem singure si nu are cine sa ne traga in poza.
Mona-da papa formula,orez cu lapte.si bea si din beaker.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irda, e mortala Daria, ai prins-o tare fain in poza cu degetelele in gura.

La amiaz i-am facut Sarei conopida cu piept de pui si am pus o jumatate de catel de usturoi. Nu stiu care a fost cauza, dar iar a ras tot. Ieri nu mi-a facut kk, e prima data de cand am inceput diversificarea cand nu mi-a facut intr-o zi si nu stiu ce a determinat chestia asta.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Multumim emaaimee si Mona de vizionare si aprecieri!

Adevarul e ca m-a surprins ca si-a dat drumul la maini si sta singura in picioare....
Acum a ajuns sa stea minute intregi fara sa se sprijine, dar cand o apuca "entuziasmul" si incepe sa dea din "aripi" ca un fluturash ...pica in fund of course!

Mona, tu cat timp ai fiert conopida? Ca parca i-as da si eu Dariei, dar habar n-am cat timp s-o fierb ca eu nu gatesc conopida....

Pupicei

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetitele!
Avem si noi nitel timp liber si hop pe DC!

Starchi - fericita mamica de scanteias, felicitari pt. progresele puiului si pt. noul dintisor!

Simona - nu te cunosc decat de pe DC dar imi dau seama cu cine seamana veseliciul tau asa sociabil si prietenos, cu tine!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Tia - felicitari pt. ma-ma, si Aris zice dar mai mult cand e cu broasca lui testoasa

Ancutathree -felicitari pt. progresele lui Alex, la cate ore ii dai sa pape ca ma gandesc sa fac si eu chestia asta cu al meu?

Delia - ti-am vazut puiutii sunt superbi! Si Medeea cat e ea de mica nu se lasa in fata lui frati-su si ii alearga jucariile si revistele!

Irda - am vazut-o pe frumusica ta, seamana cu Aris al meu ca au perisorul ceva mai lung.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Eu sunt inca in smotruiala ziua si nu prea mai apuc sa intru. Da' am reusit sa deschid un capitol nou!

CONTINUAREA:

BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (90)

ACUSOR

Mergi la inceput