Bebelusi de iulie-august 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

delia grozav: ca sa pui filmulete incearca sa iti faci un cont pe www.dropshots.com. Si dupa aia pui link-ul aici. Trebuie sa descarci un soft mititel de acolo, da dupa aia merge relativ repede. Sper sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, RADU! (Sorel)
La multe luni, MATEI! (bebestrumfitza)
La multe luni, REBECA! (Diu)
La multe luni, MARA! (bebec07)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Sa vedem daca merge filmuletul

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos http://www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

DA MERGE, ACUMA INVATATI-MA CUM SA SCRIU ALTCEVA IN LOC DE ADRESELE ASTEA LUNGI PENTRU POZE SI FILME

titlu
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank">titlu

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

foloseste creionul pentru EDIT si vezi ce am scris la link-urile tale Tia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Dede, se vede super!
Ce draguti sunt amandoi ! Am vazut ca Medeea vrea sa-i prapadeasca revistele lui Adi , masinile ...E f. vioaie si merge super in 4 labute, e o dulce!

In loc de poze scrie asta:

Poze

Iar la filme:

www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank">Filme

Da reply la mesajul meu si copiaza tot ce e acolo, apoi iti pui la semnatura.
In loc de poze si filme (unde am scris eu) poti scrie tu ce vrei. Daca vrei sa apara si colorat, inainte si dupa poze/filme pui codul de culoare.

Sunt pe aici daca nu te descurci.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ce de "activitate" pe aici
Corina-mersic
am vazut si eu pozele Ellei-niste dulci Paula&Iulia
Oana-nu stiu care sunt pozele noi sa vaz si eu
Dede-dulci Medeea si Adi
felicitari pt progrese:Alexandru(Tia),Mario(Simona),Alex(ancutzathree) si Medeea(Dede)

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

subscriu si eu la intrebarea Simonei,dar adaug:bb cu dermatita atopica ce o sa faca?folosim crema de soare,ii irita?trebuie sa le protejam pielea oricum.am crema soare,dar mi-e frica sa nu faca bubite de la ea.
ati dat bb cu crema?ca e soare si la noi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

Simona da-l cu crema Nivea Baby cu factor mare de protectie.Nu il lasa fara ca ii nasol cu soarele in vremurile noastre.

Delia, felicitari pt progrese.

Noi suntem bine, avem o luna de cand doarme toata noaptea si papa bine.Cu atat ne laudam, nu se ridica in picioare sau in fund si nici nu merge de-a busilea.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

Simona da-l cu crema Nivea Baby cu factor mare de protectie.Nu il lasa fara ca ii nasol cu soarele in vremurile noastre.

Delia, felicitari pt progrese.

Noi suntem bine, avem o luna de cand doarme toata noaptea si papa bine.Cu atat ne laudam, nu se ridica in picioare sau in fund si nici nu merge de-a busilea.
E foarte fericit si toata ziua radem cu gura pana la urechi si adora sa topaie in jumperoo.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Emmaaimee, cu multumiri ptr aprecieri! de cand cu dintii sunt varza! cum o las din bratze uurlaaa! mi-e asa mila de ea! in bratze la mine sau la sotzul rade si povesteste!

Azi, era in brate la sotzul si i-a sunat telefonul... hop si Paula: A...oooo! A..oooo! si l-a lasat sa sune si Paula tot A...OOO! ce mai, avem secretara!

Dede, pupici si tie si minunatiilor tale!

ce-o fi cu Monica_Elena?

Cuscra, spor la succesiuni!

nu ma prea pot concenta asa ca ma fac nevazuta!

ells si printesele

Mergi la inceput