Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata tuturor!
Eu mai am o veste buna (la care ma cam asteptam): v-am povestit saptamana trecuta cum ca prietena mea cea mai buna a facut un "tur de forta" si a gasit restaurant in doar 1 saptamana pt 26 august! Buun, si, normal, trebuia sa-si gaseasca nasi..si ne-au intrebat pe noi! Evident ca am acceptat, asa ca, probabil sunt prima de pe lista care mai are un proiect major pe 2006...Krelia, trece te rog fata la nasici pe 26 august la Hotel Irisa! Saru'mana!

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ciciep
... asa ca, probabil sunt prima de pe lista care mai are un proiect major pe 2006...Krelia, trece te rog fata la nasici pe 26 august la Hotel Irisa! Saru'mana!

Ia vezi...Ca si eu tot anul asta am avut nunta...si anul asta sunt si nasa... Si eu sunt deja pe lisstuta cu nasici Si eu mai am inca un proiect major...BB care vine in august
Felicitari si sa aveti parte de fini buni.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata .......dupa ce ca e luni mai ma doare si gatul ...cred ca ma paste o raceala

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
... asa ca, probabil sunt prima de pe lista care mai are un proiect major pe 2006...Krelia, trece te rog fata la nasici pe 26 august la Hotel Irisa! Saru'mana!

Ia vezi...Ca si eu tot anul asta am avut nunta...si anul asta sunt si nasa... Si eu sunt deja pe lisstuta cu nasici Si eu mai am inca un proiect major...BB care vine in august
Felicitari si sa aveti parte de fini buni.

21+
POZE

Oops, ai dreptate!! Scuze! Eh, emotiile astea..

edit: Crezi ca o sa avem ceva probleme la biserica, fiindca suntem prea "proaspete" in ale casniciei? Eu sper sa nu...

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Oops, ai dreptate!! Scuze! Eh, emotiile astea..

edit: Crezi ca o sa avem ceva probleme la biserica, fiindca suntem prea "proaspete" in ale casniciei? Eu sper sa nu...

Nu cred sa avem probleme. Atata timp cat suntem cununate religios.. altceva nu cred ca ii mai intereseaza pe preoti.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ce liniste si pace e pe forum lunea dimineata...ai zice nu s-a prins nimeni ca a inceput saptamana.

Pt. una din tizele mele mare amatoare de sruto-camile: tocmai am gasit in cutia postala o invitatie la Targul KILIPIRIM...targ de discounturi.

Pacat ca s-a terminat ieri ca altfeeellll...navalaaaaa :))))) (pacat ca verific rar casuta aia)

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza si de la noi!!!
azi am rezolvat cu muzica. 250 euro. de paste cand mergem in Alba dau un avans de 50. dar e sigur ca e al nostru.
ma bucur, ca e unul dintre celi mai buni din Alba, dar nu stiu daca e mult sau putin. oricum pe lista noastra ne-am pus preturi mult mai mici si mi-e groaza la cat iesim.

acum merg sa termin invitatiile pt. botez. poate revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Hhheeellllooo!!!!!
Pi unde umblati mai miresicilor....
Tantii ... dormi ... trecu papa bun testul?
Pliciule... am fost aseara cu iubi al meu pe toate insulitzele posibile ... a comentat el l-a inceput da a zis ca mai vrea ...
Ralu... uite aici in fata comunitatii DC... imi cer iertare pt nervi provocati

Si un mare pt miresicile mele preferate

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Of de azi dimineata incerc sa scriu un mesaj si nu ma lasa telefoanele astea

Rallu, scuze ca ma bag in seama, voalul pe stilul pe care il ai tu nu se poarta altfel, adica pe stil spaniol? Sau ai incercat si nu ti-a placut asa? In rest, foarte dragutza freza.

Giova, noi platim 150 euro pentru muzica, am gasit si la 200. Insa s-ar putea sa fie diferite preturile fata de Cluj.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Pai care e diferenta intre stilul spaniol si stilul meu?

Voalul e pus intr-un singur strat (nu cum se pune la noi in doua), cu broderia pe langa fatza.
Singura chestie pe care n-am acceptat-o a fost sa leg voalul de diadema asa incat broderia sa-mi vina pe tot capul. E prea bogat pt. asta dupa parerea mea, asa ca se va prinde cumva la spate, intr-un mic evantai exact ca la dansatoarele de flamenco.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput